English Version
This Site Is Available In English

از تفکر تا عمل

از تفکر تا عمل

به نام قدرت مطلق الله

جلسه دهم از دوره پنجم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بوئین زهرا، با استادی راهنما مسافر داوود، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه "وادی پنجم و تأثیر آن بر روی من" در روز سه‌شنبه 30 تیر ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به‌ کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان داوود هستم یک مسافر.
از نگهبان, دبیر, ایجنت محترم و لژیون مرزبانی متشکرم که فرصت خدمتگزاری در این جایگاه را برای من فراهم کردند. در دستور جلسه این هفته: «وادی پنجم: در جهان ما تفکر؛ قدرت مطلق حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌نماید.» می باشد. آقای مهندس زمانی که عباراتی را در یک سری از جملات به کار می‌برند، یک هدفی را دنبال می‌کنند. زمانی که در تیتر وادی پنجم از جمله توأم با رفتن و رسیدن استفاده می‌کنند منظور همان دانایی موثری است که استاد امین در جزوه جهان بینی بارها درباره آن صحبت کرده اند.

  منظور اصلی در اینجا این است که اگر انسان یک سری اطلاعات و آموزش‌ها را در ذهن خودش محبوس نگه دارد و از آن به صورت عملی استفاده نکند، یعنی آن اطلاعات و آموزش‌ها در واقع به هیچ دردی نمی‌خورند. ارزش تفکرات و گفتار ما زمانی معلوم می‌شود که با عمل کردن به آن، به اهدافمان برسیم. شاعر بزرگ جناب سعدی نیز در اشعار خودشان می‌فرمایند آدم بی‌عمل همانند کور مشعل دار است. آقای مهندس برای رسیدن به اهداف مثلثی را ترسیم نمودند که یک ضلع آن هدف، ضلع دوم مسیر درست و ضلع سوم تلاش مستمر برای رسیدن به هدف مورد نظر می باشد.

اگر در مسیر رسیدن به هدف تلاشمان به صورت مستمر نباشد در نهایت به جایی نخواهیم رسید. مطلب دیگر مسیر درست است؛ گاهی اوقات انسان با خودش می‌گوید که من بارها تلاش کرده ام و زحمت کشیده ام، اما باید دانست که اگر مسیر در واقع درست نباشد هیچ نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت. حقیقت در ادامه و اعمال نقاب از چهره برمی‌گیرد؛ بنابراین باید هم زمان را در نظر داشته باشیم و هم اعمال درستی انجام دهیم. تفکر ما نیز توام با رفتن و رسیدن کامل می‌شود و اگر ما هیچ عملی نداشته باشیم و آموزش‌ها را کاربردی نکنیم به هیچ هدفی نخواهیم رسید.

در این وادی آقای مهندس درباره جهان‌ها صحبت می‌کنند که یکی از آنها همین جهان خاکی است که در حال حاضر در آن در حال زیستن هستیم. جهان دیگر همان جهان خواب است و جهان بعدی نیز جهان ذهن می‌باشد. جهان ذهن جهان بزرگی است و مقدمه تفکرات ما در جهان ذهنی شکل می‌گیرد.
آقای مهندس در این وادی برای اینکه از تاریکی‌ها خارج شویم به ۷ مورد اشاره کردند که اگر این موارد را رعایت کنیم در نهایت به نتیجه خواهیم رسید. ۱- بازگشت از ضد ارزش ها، که اگر ما به درون خودمان مراجعه کنیم متوجه خواهیم شد که چه اعمالی ارزش و چه اعمالی ضد ارزش می‌باشند. ۲- خودداری؛ خودداری به این معناست که اگر نتیجه یک کار را به طور واضح نمی‌دانیم بهتر است که آن عمل را انجام ندهیم زیرا در نهایت با شکست مواجه خواهیم شد. ۳- قناعت؛ قناعت یعنی با حداقل امکانات بتوان بهترین و بیشترین استفاده‌ها را به انجام رساند. ۴- صبر؛ در اینجا صبر کردن با تحمل کردن تفاوت دارد. تحمل کردن تا یک جایی امکان پذیر است اما اگر بیشتر از آن بشود دیگر از حیطه تحمل خارج می‌شود و نتایج ناگواری را به بار می‌آورد. اما صبر یعنی طی کردن زمان همراه با تلاش و کوشش برای رسیدن به هدف. ۵- تجسس، غیبت و قضاوت؛ آقای مهندس این سه مورد را اینگونه تفسیر می‌کنند که این‌ها همانند دیوار شکسته‌ای هستند که هر آن ممکن است بر سر یک فردی که زیر آنها نشسته است فرو بریزد پس بنابراین باید از آن ها اجتناب کرد. ۶- پس انداز؛ یکی از موارد مهمی که در نهایت انسان را به ثروت خواهد رساند همین پس انداز کردن است. ۷- توکل، رضا، تسلیم.

در ادامه چک کردن سی دی خدمت گذاران توسط ایجنت محترم شعبه:

 

تایپ: همسفر محمد

تنظیم و بارگذاری: همسفر محمد

عکاس: مسافر محمد

با تشکر؛ سایت نمایندگی بوئین زهرا

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .