English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به هدف، باید عمل سالم و نظم داشت

 برای رسیدن به هدف، باید عمل سالم و نظم داشت

جلسه سوم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگرۀ 60؛، نمایندگی زال پارس با استادی مسافر محمد جواد و نگهبانی مسافر مهدی و دبیری  مسافر علی با دستور جلسه:"وادی پنجم و تاثیر آن روی من"،سه شنبه 30 تیر ماه 1405 ساعت 16:00 شروع به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، محمدجواد هستم، یک مسافر.

دستور جلسه امروز در مورد وادی پنجم و تأثیر آن روی من است. وادی پنجم به ما یاد می‌دهد که بعد از فکر کردن، باید وارد مرحله عمل شویم؛ یعنی اگر بهترین افکار را هم داشته باشیم، تا زمانی که آن‌ها را اجرا نکنیم، هیچ تغییری در زندگی ما به وجود نمی‌آید.
ما در کنگره ۶۰ از همان روز اول یاد می‌گیریم که باید پله‌پله حرکت کنیم. آقای مهندس هم در سی‌دی‌ها و وادی‌ها همیشه با مثال‌های مختلف به ما آموزش می‌دهند که هیچ موفقیتی یک‌شبه به دست نمی‌آید و برای رسیدن به هر هدفی باید مسیر را قدم‌به‌قدم طی کرد.
وقتی وارد کنگره می‌شویم، شاید مثل یک تازه‌وارد حتی ندانیم از کجا باید شروع کنیم، اما کم‌کم که در فضای کنگره قرار می‌گیریم، متوجه می‌شویم که همه چیز بر پایه نظم، قانون و برنامه‌ریزی است. این موضوع یکی از مهم‌ترین درس‌های وادی پنجم است؛ اینکه برای رسیدن به هدف، باید عمل سالم و نظم داشته باشیم.
همه ما تخریب داشته‌ایم، سختی کشیده‌ایم، بالا و پایین زندگی را دیده‌ایم و راه‌های مختلفی را امتحان کرده‌ایم. در نهایت به این نتیجه رسیده‌ایم که آن راه‌ها ما را به مقصد نرسانده‌اند. اگر امروز در کنگره حضور داریم، به این دلیل است که تصمیم گرفته‌ایم مسیر درست را انتخاب کنیم و بر اساس آموزش‌ها حرکت کنیم.

خدا را شکر که کنگره ۶۰ نصیب من شد. برای من محمدجواد، با این سن‌وسال، واقعاً آزادی، رهایی و حال خوب به همراه آورد. اما این اتفاق با آرزو کردن به دست نیامد؛ بلکه نتیجه عمل به آموزش‌ها، حرکت پله‌پله و اعتماد به راهنما بود.
وادی پنجم به من یاد داد که برای هر کاری باید برنامه داشته باشم، تصمیم درست بگیرم و بعد آن تصمیم را به عمل تبدیل کنم. اگر هر کدام از ما بخواهیم خودسرانه عمل کنیم، به نتیجه نمی‌رسیم. به همین دلیل است که راهنما مسیر را مشخص می‌کند و از ما می‌خواهد قدم‌به‌قدم جلو برویم. هر دستور و آموزشی که راهنما می‌دهد، برای این است که ما بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
این وادی به من آموخت که تغییر، فقط با حرف زدن یا فکر کردن اتفاق نمی‌افتد؛ بلکه باید حرکت کرد، مسئولیت اعمال خود را پذیرفت و آموزش‌ها را در زندگی اجرا کرد. وقتی این کار را انجام دهیم، آرام‌آرام حال خوب، آرامش و تعادل وارد زندگی ما می‌شود.
من بیشتر از این صحبت نمی‌کنم تا از مشارکت دوستان استفاده کنیم و همه از تجربه‌ها و برداشت‌های یکدیگر بهره ببریم.

از توجه شما سپاسگزارم.

لژیون خدمتگزار:لژیون چهارم
راهنمای محترم:مسافر مجتبی
مرزبان کشیک:مسافر حسین
گروه سایت نمایندگی زالپارس
مرزبان خبری: مسافر جعفر
تایپ و ویراستار: مسافر رحمان لژیون سوم
تنظیم برای سایت: مسافر رحمان لژیون سوم
عکاس: مسافر جلال لژیون سوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .