English Version
This Site Is Available In English

آسایش وآرامش

آسایش وآرامش

جلسه اول از دور سوم لژیون سردار نمایندگی الوند قزوین به استادی همسفر نسرین، نگهبانی راهنما همسفر مریم، دبیری مرزبان محترم همسفر فاطمه بادستور جلسه وادی پنجم «درجهان ما، تفکرقدرت مطلق حل نیست؛  توأم بارفتن و رسیدن، آن را کامل می نماید.» وتاثیرآن روی من، روز دوشنبه 29تیرماه 1405 راس ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

جا دارد اول تشکر داشته باشم ازخداوند مهربان که من را در مسیر کنگره قرار داد ،از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان تشکر می‌کنم . از استاد سردارخیلی سپاسگزارم و از راهنمای خودم خیلی سپاسگزارم که جایگاه‌های خدمتی و حال خوش امروزم را مدیون زحمات ایشان می‌دانم. دوره خدمت من ۱۴ ماه بودکه در لژیون سردار خدمت کردم بار آموزشی مادی ومعنوی زیادی به همراه داشت .همچنین در کنارش جایگاه مرزبانی را تجربه کردم و دو خدمت در کنار هم با یکدیگر ادغام شد که پر از آموزش بود .خدا را شکر می‌کنم بابت این آموزش‌ها درباره ی دستور جلسه:«وادی پنجم (در جهان ما تفكر، قدرت مطلق حل نيست؛ بلکه توأم با رفتن و رسيدن آن را كامل می‌نمايد.وتاثیرآن روی من ) قبل از اینکه به وادی پنجم برسیم ما ۴ وادی را پشت سر گذاشتیم .وادی اول می‌گوید: بدون تفکر تمام ساختارها را به نابودی می‌رود.وادی دوم می گوید: هیچ موجودی بیهوده به این حیات پا نگذاشته است.وادی سوم به ما می‌گوید: هیچ موجودی به اندازه خودش به خویشتن خویش فکر نمی‌کند.

وادی چهارم به ما می‌گوید: مشکلات و مسائل زندگی خودت را خودت به گردن بگیرو گردن خداوند نینداز و مسئولیت پذیر باش و اما وادی پنجم می‌گوید: که دیگر فکر کردن بس است وباید فکرهایی را که کرده‌ای را عملی کنی و انجام بدهی. این وادی اشاره می‌کند به عظمت و شأن انسان که خداوند به انسان داده که می‌گوید انسان اشرف مخلوقات است و خداوند برای به تکامل رساندن انسان تمام هستی را در اختیار انسان قرار داده است. این وادی به ما می‌گوید اگر می‌خواهی به آسایش و آرامش برسی پاکسازی و سازندگی را از خودت شروع کن و برای تبدیل شدن به انسان با تعادل نیاز به تزکیه و پالایش است و اینکه قدم برداشتن در مسیر ارزش‌ها در ادامه گفته شده است که انسان در چند جهان زندگی می‌کند :(جهان فیزیکی ،ذهنی و خواب) جهان فیزیک جهانی هست که ما در آن زندگی می‌کنیم و از امکانات آن می‌توانیم بهره‌مند باشیم. جهان ذهن جهانی است، بسیار قدرتمند و با ابزارهای ناشناخته‌ای که دارد اطلاعات را جمع آوری می‌کند و پردازش می‌کند ودراختیار ما قرارمی دهد. جهان خواب جهانی است که ما به طور ناخودآگاه درآن زندگی می‌کنیم.

در این وادی چند پارامتر نام برده شده( برگشت از ضد ارزش‌ها ،خودداری از قضاوت ،غیبت، تجسس و قناعت، صبر ،پس انداز ،توکل، رضا و تسلیم) که برگشت از ضد ارزش‌ها یعنی دروغ نگفتن دزدی نکردن رشوه نگرفتن کافیست همین کارها را انجام ندهیم چون با انجام ندادن این کارها ما،در مسیر ارزش‌ها وصراط مستقیم قرار می‌گیریم. خودداری :یعنی کاری که ما نمی‌دانیم به نفع ماست یا به ضرر ماست پس بهتر است که آن کار را انجام ندهیم و از آن خودداری کنیم .درموردقناعت:به نظر من قناعت را نه تنها می‌شود در مسئله مالی به کار برد بلکه در زمان و انرژی هم می‌توان از آن استفاده کرد. صبر: خیلی پارامتر مهمی است و در همه جا کاربرد دارد وباعث می شودما به خواسته‌هایمان برسیم.تجسس و غیبت ،قضاوت با گفته من از این سه کلمه اینطور برداشت می‌کنم که اگر می‌خواهم به آرامش و حال خوب و به هدفم برسم باید از این سه پارامتر دوری کنم تا به آرامش درونی برسم. درباره ی پس انداز گفته شده ما در مسیر زندگی ما که مسیرپرپیچ وخمی است بایدپس انداز داشته باشیم و این را به فرزندانمان آموزش دهیم که این پس انداز می‌تواند برای ما هم جنبه مادی و معنوی داشته باشد . در نهایت درمورد توکل،رضا و تسلیم گفته شده که ما باید همیشه به خداوند توکل کنیم و رضایت داشته باشیم و در مقابل خواسته ی خداوند تسلیم باشیم.

در نهایت پیام این وادی برای من این بود که ساختارهای فکری ام را به ساختارهای عملی تبدیل کنم. در مورد سردار مطلبی را بگویم که آقای مهندس در سی‌دی پنجره شکسته گفتند که در این دنیا کار نیک انجام دهید هم برای خود هم برای دیگران در آن موقع است که مورد لطف و رحمت خداوند قرار می‌گیرید چه بسا این نوع خدمت کردن به بهترین شکل دراختیارهمه ی ما و در کنگره ۶۰ قرار گرفته و در این مسیری که هستیم هرچقدرکه در توان ما هست می‌توانیم در این فرصتی که خداوند در اختیارمان قرار داده هرچند کوچک می‌توانیم از مال خود ببخشیم .همانطور دیگران کاشتند وما خوردیم ما نیز بکاریم تا دیگران بخورند. از نظر من لژیون سردار بسیار پربرکت و پربار است سعی کنیم همگی در این فرصتی که خداوند در اختیارمان قرار داده استفاده کنیم. خواسته خود من این است که کنگره جهانی شود و من باید با خودم فکر کنم که آیا برای جهانی شدن کنگره چه قدمی می توانم بردارم ؟ آیا اصلاً برداشتم آیا حرکتی داشتم یا نه؟در ادامه امیدوارم که همگی ما در این امرسهام دار باشیم و باعث شویم که این حلقه با پرداختی‌های هر چند ناچیز باعث شویم که این حلقه بزرگ و بزرگتر شود و اتصال زنجیره قطع نشود تا تعداد زیادی زمین خریداری شود و به شعبه‌ها افزوده شود افراد زیادی بیایند و به حال خوش برسند امیدوارم گلریزان امسال سردار ،دنور و پهلوان شعبه‌مان بیشتر وبیشترشود. 

در ادامه تغییر جایگاه خدمتی را داشتیم

با تشکر و قدردانی از نگهبان لژیون سردار مرزبان همسفر نسرین و تبریک جایگاه به راهنما همسفر مریم

تشکر و قدردانی ازدبیر لژیون سردار راهنما همسفر سکینه و تبریک جایگاه به مرزبان همسفر فاطمه

تشکر و قدردانی از خزانه دار لژیون سردار راهنما همسفر سمیه و تبریک جایگاه به راهنما همسفراعظم

مرزبانان کشیک: همسفر ربابه و مسافر وحید
تایپیست: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون سوم)
عکاس: راهنماهمسفرسمیه
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون پنجم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی الوند قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .