English Version
This Site Is Available In English

قناعت‌کردن یعنی؛ من از کمترین امکانات، بهترین و بیشترین بهره را ببرم .(نمایندگی یاس اصفهان)

قناعت‌کردن یعنی؛ من از کمترین امکانات، بهترین و بیشترین بهره را ببرم .(نمایندگی یاس اصفهان)

دومین جلسه از دوره شصت‌ و هفتم سری کارگاه‌های آموزشی ـ خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی یاس اصفهان، با استادی همسفر پروانه، نگهبانی مسافر سهیلا و دبیری مسافر سحر، با دستور جلسه «وادی پنجم و تأثیر آن روی من»، در روز شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان، پروانه هستم یک همسفر.

از آقای مهندس، ایجنت محترم خانم زهره، مرزبانان عزیز و راهنمای خوبم خانم مرضیه کمال تشکر دارم که اجازه خدمت در جایگاه استادی را به بنده واگذار نمودند. خوشحالم که می‌توانم با آموزش‌های کنگره ۶۰، از تاریکی‌های زندگی خود، عبور کنم. دستور جلسه هفته جاری «وادی پنجم و تأثیر آن روی من» است. پیام وادی پنجم می‌گوید: «در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست. بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید» است.

در جهان هستی، فکرکردن باید به مرحله اجرایی برسد‌. مسائل زندگی تنها با تفکر درست و سپس حرکت‌کردن حل می‌شود. به‌عنوان‌مثال؛ اگر من نتوانم فکر یا ساختاری که درون ذهنم در مورد مشکلات و مسائل روزانه‌ام شکل می‌گیرد را به مرحله حل و اجرایی برسانم، به نتیجه مطلوبی دست پیدا نمی‌کنم. خواسته‌هایی که در ذهن خود دارم را تنها با تلاش‌کردن می‌توانم اجرایی کنم و به هدفم برسم.

با آموزش‌های کنگره ۶۰ و نوشتن سی‌دی‌های آقای مهندس، به درک عمیقی از زندگی دست یافتم. انسان با دوری از ضدارزش‌هایی مثل ترس، اضطراب، ناامیدی، خشم و غیره می‌تواند ذهنیت خوبی داشته باشد و به آرامش برسد. انسان برای رسیدن به آرامش باید درون خود را پاک‌سازی نماید. مانند آب آلوده‌ای که برای سالم و پاک‌شدن بایستی تصفیه شود.

انسان هم باید اخلاق و رفتار خود را تغییر دهد تا تزکیه و پالایش انجام شود. در این قسمت سه اصل کلیدی مهم پندار، گفتار و کردار نیک پدیدار می‌شود. من بافکر و اندیشه سالم به گفتار سالم می‌رسم و در ادامه رفتار من سالم می‌شود و از درون به صلح و آرامش دست پیدا می‌کنم.

قناعت‌کردن یعنی؛ من از کمترین امکانات، بهترین بهره را ببرم و از طبیعت یاد گرفتم، با صبر، تحمل و گذر زمان، بهترین محصولات را می‌توان به ثمر رساند و در اختیار انسان‌ها قرارداد.

تایپ: همسفر زهرا ـ لژیون هفدهم ـ نمایندگی یاس اصفهان
ویرایش: همسفر مهسا ـ لژیون چهاردهم ـ نمایندگی یاس اصفهان
عکس: مرزبان خبری همسفر مریم
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .