جلسه دوم از دوره پانزدهم از سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی صادق قم با استادی مسافر محسن ، نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر حمزه با دستور جلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان با متد DST » پنج شنبه ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:

تشکر می کنم از راهنمای خوبم آقا قاسم بابت همه زحماتی که برای من می کشند و همینجور ادامه داره تشکر می کنم و جا داره از همسفرم هم تشکر کنم درسته نیستند ولی واقعا تو این مسیری که من بودم حالا اونایی که اگر همسفر ندارن همسفر واقعا یک نقطه قوتی برای سفر چه سفر اول چه سفر دوم به خصوص سفر اول بودند، همسفر خیلی مهم است .
سلام دوستان محسن هستم مسافر در مورد دستور جلسه تجربه ای که من از این دستور جلسه دارم و روی کسانی که مصرف کننده بودند ، چون من مصرف کننده شیشه نبودم و به نوعی دیگه بوده، ولی شناختی که دارم و سی دی هایی که از آقای مهندس گوش دادم آنتی ایکس شیشه و قرص های روانگردان همه اینا مواد مخدرند مثل هروئین و تریاک و شیره ولی یه تفاوت خیلی مهمی که دارند قدرت تخریب و تاثیری که روی جسم و روان ما می گذارند من عینه دیدم .
حالا از توهماتی که آقای مهندس می گویند و تجربه اش رو دارم :
برای کار یکی از دوستانم جایی می رفت و می اومد ،مصرف شیشه داشت هر شب یه داستان جدید تو مسیر تعریف می کرد که یک سری داشتند در خیابون به من تخم مرغ پرت می کردند یک سری قورباغه پرت می کردن به سمت من خیلی هم جدی می گفت من اینا رو اون موقع که دانشش رو نداشتم به حالت تمسخر بهش نگاه می کردم ولی وقتی کنگره شصت اومدم متوجه شدم که یک فرد شیشه ای یا قرصی واقعا داره این تصاویر و میبینه این و عین حقیقت می بیند.
چرا چون سیستم ایکسش به هم ریخته و اون پنج حس درون و برونش با هم درگیر شدند و یه جورایی آقای مهندس می گویند اگر درگیر می شه اسکیزوفرنی نیشود.
این هم تاثیرات و تخریب شیشه است توی یکی از سی دی های آقای مهندس اگه اشتباه نکنم اسم سی دیش رو نمی دونم آقای مهندس می گفتند کسانی که شیشه مصرف کردند اوایل با قرص خودشون رو معتاد نمی دانستند چون می گفتند آزمایش نشان نمی دهد یا حتی قرص های آرام بخش اونایی که قرص آرام بخش مصرف می کنند هیچ فرقی با تریاک و شیره ندارد فقط چیزی که هست خودشان فکر می کنند چون ما داریم دارو مصرف می کنیم در صورتی که ما می دانیم که اگر شخص با مصرف یک قرص آرام بخش از تعادل خارج شود همینجوری که توی قوانین می گویند آن آنتی اکیس محسوب می شود .
در جامعه جا افتاده و آقای مهندس هم بارها تدر سی دی هاشون گفتند که افراد برای اینکه بخواهند از یک سری بیماری ها و مشکلات رها بشوند قرص و آرام بخش براشون تجویز می کنند دکترا ولی آقای مهندس همونجور که گفتند این تا مدت کوتاهی تاثیر پذیره از یه حدی که بگذرد معتاد می شود و بدن اون شخص مجبور است که درخواست کند اون دارو را چرا چون تمام این داروها در بدن انسان هست وجود دارد.
در مورد شیشه چیزی که می توانم بگویم از تجربه دوستان اینکه که می گفتند چیزی که مهم است و دکتر امین در یکی از سی دی هاشون می گفتند ما انسان ها همچون درخت میوه می مانیم بعضی از ما فقط سایه داریم بعضیامون میوه داریم ولی بعضیامون میوه مون مثل نخل می مانیم چرا چون درخت نخل اون خرمایی که می دهد مثل قوته یک انسان می تواند سال ها با اون نخل زندگی کند و زنده بماند ولی با یه درخت آلبالو یا گیلاس با میوه ش نمی شود زنده ماند.
همونجور که تخریب زیاده در شیشه وقتی ما می خواهیم برگردیم به سمت درمان بعد از سفر اول بهتراست که مثل اون درختی باشیم که نخل خرما تولید می کنیم مثل درخت نخل باشیم که اگر سایه می دهیم اگر میوه ای می دهیم میوه به درد بخوری باشد.
این منظور همون عملکرد ما در زندگی هستش یه مورد خیلی جالبی هم که از شیشه می توانم بگم چیزی که من متوجه شدم تمام آنتی ایکس ها در کنگره ۶۰ درمان می شود و چیزی که خیلی مهم است، شیشه با اینکه یک آنتی ایکس خیلی مخربی است ، با روش دی اس تی در کنگره ۶۰ درمان می شود و این خیلی مهم است .
این روش دی اس تی معجزه ای که آقای مهندس توانستند در اکثر موارد مثل سلامتی جسم ، مثل تنظیم وزن و خودمان مثل شیشه یا حتی قرص های روانگردان بتواند ما را درمان کند.
تشکر می کنم که صحبت های من گوش کردید.

تایپ خبر: مسافر روح الله لژیون پنجم
عکاس: مسافر بهزاد لژیون هفتم
ارسال خبر: مسافر بهزاد لژیون هفتم
- تعداد بازدید از این مطلب :
33