English Version
This Site Is Available In English

از تخریب شیشه و هروئین تا آرامش در کنگره60

از تخریب شیشه و هروئین تا آرامش در کنگره60

هشتمین جلسه از دوره ششم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، ویژه مسافران نمایندگی سنایی نیشابور، روز سه‌شنبه با استادی مسافر اسماعیل، نگهبانی موقت مسافر حمزه و دبیری مسافر محمد،با دستور جلسه «تخریب های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با روش dst» در تاریخ 1405/04/23 رأس ساعت 17 آغاز به کار نمود.
 

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان اسماعیل هستم یک مسافر،در مورد سم‌زدایی می‌خواهم از تجربه خودم بگویم. اگر بخواهم صادق باشم، باید بگویم که من هیچ‌وقت با خودم روراست نبودم؛ نه با خودم، نه با خانواده‌ام و نه با هیچ‌کس. حتی اگر در کنگره هم با راهنمایت روراست نباشی، به نتیجه نمی‌رسی. اینجا باید با راهنما کاملاً صادق باشی، چون او آمده دستت را بگیرد، نه اینکه مچت را بگیرد.
من در تمام دوران مصرف، واقعیت را انکار می‌کردم. هر وقت از من می‌پرسیدند مصرف داری، می‌گفتم نه. حتی همیشه یک تکه سیگار در جیبم می‌گذاشتم تا اگر خانواده متوجه شدند، فکر کنند فقط سیگار می‌کشم؛ در حالی که تقریباً هر ماده‌ای را مصرف کرده بودم.
مدتی تحت نظر پزشکی بودم. ایشان می‌گفت اگر واقعاً مصرف نمی‌کنی، آزمایش بده. من حتی در آزمایش‌ها هم تقلب می‌کردم. تصور می‌کردم فقط حشیش مصرف می‌کنم و مشکلی نیست. قرص‌هایی هم برای ترک حشیش به من داده بودند، اما آن‌ها را هم بدون هیچ تغییری در وضعیت خودم مصرف می‌کردم.
بعد از مدتی پزشک گفت بیا سم‌زدایی را انجام بدهیم. آن زمان اصلاً نمی‌دانستم نالتروکسان چیست و چه اثری دارد. بدون هیچ آگاهی، دارو را گرفتم و قرار شد از صبح روز بعد مصرف کنم.
در حالی که مصرف روزانه من از صبح با شیشه و هروئین شروع می‌شد. هر روز ساعت هفت صبح که از خانه بیرون می‌آمدم، یک زرورق شیشه و یک زرورق هروئین روی صندلی ماشینم بود. آن‌قدر هروئین مصرف می‌کردم که به خواب می‌رفتم، بعد چند دود شیشه می‌کشیدم و دوباره سرحال می‌شدم. این چرخه از صبح تا نزدیک ظهر بارها تکرار می‌شد. حتی فیلم سینمایی در ماشین می‌گذاشتم و در همان حال فیلم می‌دیدم. این سبک زندگی من شده بود.
روز بعد، بدون اینکه بدانم نالتروکسان برای چه شرایطی است، آن را مصرف کردم. حدود یک تا دو ساعت بعد، حال بسیار بدی پیدا کردم. هنوز هم وقتی به آن روز فکر می‌کنم، تعجب می‌کنم که چگونه جانم را از دست ندادم. سرم را به دیوار می‌کوبیدم و از این داروخانه به آن داروخانه می‌رفتم و می‌گفتم نالتروکسان خورده‌ام، کاری برایم انجام دهید. همه می‌گفتند باید صبر کنی تا اثرش تمام شود.
بعد از آن، دوباره هروئین تهیه کردم و همان‌جا مصرف کردم، اما هیچ تغییری در حالم ایجاد نشد. وقتی به خانه رسیدم، همسرم مرا در بدترین وضعیت ممکن دید. بعدها فیلمی را که از آن لحظات گرفته بود، دیدم؛ فقط روی زمین افتاده بودم و سرم را مدام به زمین می‌کوبیدم. این نتیجه تخریب‌های شدید شیشه بود.
امروز که به آن روزها فکر می‌کنم، باورم نمی‌شود چگونه زندگی می‌کردم. ساعت‌ها در ماشین می‌نشستیم و تصور می‌کردیم بهترین زندگی دنیا را داریم. اگر کسی را می‌دیدیم که پیاده‌روی می‌کند، به او می‌خندیدیم و فکر می‌کردیم فقط با مصرف مواد می‌شود حال خوب داشت. امروز می‌فهمم چقدر اشتباه می‌کردم و چه آسیب بزرگی به خودم، همسرم و خانواده‌ام زدم.
من هیچ آگاهی‌ای از مواد و تخریب‌های آن نداشتم. هر ماده‌ای که به دستم می‌رسید مصرف می‌کردم؛ تریاک، شیره، شیشه، هروئین، حشیش و حتی مشروب. تصور می‌کردیم با مصرف مشروب، بدنمان «صاف» می‌شود؛ در حالی که فقط تخریب بیشتری به خودمان وارد می‌کردیم.
تمام آگاهی‌ای که امروز دارم، در کنگره ۶۰ به دست آوردم. اینجا فهمیدم هر ماده چه اثری دارد و چرا باید درمان اصولی را طی کرد.
از استاد و راهنمای عزیزم، جناب آقای زرگرانی، صمیمانه تشکر می‌کنم که دست مرا گرفتند. تخریب شیشه و هروئین باعث شده بود حتی به فرزندم هم فکر نکنم. سال‌ها از زندگی‌ام گذشته بود، اما وقتی وارد کنگره شدم و در مسیر درمان قرار گرفتم، حالم خوب شد، خداوند فرزندی به من عطا کرد و رفتارم با مردم و خانواده کاملاً تغییر کرد.
مصرف‌کننده تا زمانی که نشئه است، شاید آرام به نظر برسد، اما کافی است کمی خمار شود؛ آن‌وقت همه چیز را به هم می‌ریزد. من این را با تمام وجود تجربه کرده‌ام.
در پایان فقط یک نکته را به مسافران عزیز می‌گویم: در طول سفر، دست راهنما را رها نکنید. هرچه راهنما می‌گوید، مو به مو انجام دهید. اگر امروز حال خوبی دارم، به خاطر همین آموزش‌ها و همین روش درمانی است.
الان بیش از سه سال است که به کنگره می‌آیم. هر بار که وارد شعبه می‌شوم، حال خوب می‌گیرم. این حال خوب را با هیچ ماده‌ای نمی‌توان مقایسه کرد. تمام برنامه‌های کنگره بر پایه تجربه و دانش مهندس دژاکام طراحی شده و اگر به آن‌ها عمل کنیم، نتیجه خواهیم گرفت.
از استاد عزیزم، همه دوستان، راهنماها و به‌ویژه جناب مهندس دژاکام صمیمانه سپاسگزارم. امروز که می‌بینم بسیاری از افراد پس از ترک در کمپ دوباره به مصرف برمی‌گردند، بیشتر به ارزش روش درمانی کنگره ۶۰ پی می‌برم. این روش، تنها قطع مصرف نیست؛ بلکه درمان واقعی و رسیدن به یک حال خوب پایدار است.با تشکر از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید.

ضبط صدا مسافر بهروز
عکس مسافر روح الله
تایپ  وویراستاری مسافر علی
لینک و انتشار خبر مسافر حمزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .