English Version
This Site Is Available In English

انسان در اغلب موارد در جهالت خود به سر می‌برد و دچار قضاوت نادرست می‌شود

انسان در اغلب موارد در جهالت خود به سر می‌برد و دچار قضاوت نادرست می‌شود

جلسه نهم از دوره سی‌وهشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی مرزبان محترم مسافر ابراهیم، نگهبانی مسافر ابوالقاسم و دبیری مسافر محمد، با دستورجلسه "قضاوت و جهالت" پنج‌شنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

 

سلام دوستان ابراهیم هستم یک مسافر؛ از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانی‌که نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم. خداوند را سپاس‌گزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستورجلسه این هفته: جهالت و قضاوت
به گفته جناب مهندس، انسان هر روز درگیر قضاوت کردن مسائل مختلف است، در حالی که قضاوت فقط مختص خداوند می‌باشد. چرا که انسان در اغلب موارد در جهالت خود می‌باشد. مثلا ما در دوره مصرف، به علت این که در تاریکی‌ها به سر می‌بردیم، قضاوت‌های اشتباه بسیاری داشتیم. قضاوت کردن به عنوان یک فرد عادی در جامعه، ضد ارزش محسوب می‌شود. حتی قاضی که چندین سال درس حقوق خوانده و تجربه‌‌های بسیاری دارد هم در برخی موارد دچار اشتباه می‌شود و پس از گذشت زمان متوجه می‌شود که رای نادرستی را صادر کرده است.

بنابراین افراد عادی که هیچ علمی راجع به قضاوت ندارند، شایسته قضاوت کردن نیستند. برای مثال وقتی همسایه ما یک اتومبیل می‌خرد، برای ما سوال پیش می‌آید که پولش را از کجا آورده و بلافاصله شروع به قضاوت کردن او می‌کنیم. این قضاوت کردن از جهالت ما سرچشمه می‌گیرد. ما در کنگره۶۰ یاد می‌گیریم که کجا قضاوت کنیم و کجا قضاوت نکنیم. در اصل ما در اینجا معنای درست قضاوت کردن و جهالت را می‌آموزیم. در حالی که در هیچ کجا این آموزش‌ها را به ما نمی‌دهند.

ما در کنگره۶۰ می‌آموزیم که مثلث نادانی از سه ضلع: منیت، ترس و ناامیدی تشکیل می‌شود. قضاوت کردن نیز از ضلع منیت، سرچشمه می‌گیرد. فردی که دچار منیت می‌باشد، چون جایگاه خود را بالاتر از بقیه می‌بیند، به خود اجازه قضاوت کردن راجع به دیگران را می‌دهد. تنها جایی که انسان باید قضاوت کند، اعمال، رفتار و کردار خودش می‌باشد. در واقع اعمال انسان، تنها چیزی است که آگاهی کامل نسبت به آن دارد. یکی از قضاوت‌های اشتباهی که افراد در کنگره۶۰ می‌کنند راجع به قانون یازده می‌باشد. برای مثال افرادی که فاقد آگاهی کامل در مورد هزینه‌های درمان در کنگره۶۰ هستند، دچار قضاوت اشتباه می‌شوند. در حالی که تمام مبالغی که در قانون یازده پرداخت می‌کنند، برای درمان هرچه بهتر خودشان است. پس بهتر است قبل از عبور از جهالت و رسیدن به آگاهی کامل، از قضاوت کردن بپرهیزیم

ممنون از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید.

تایپ: مسافر علی لژیون پنجم و مسافر فرزاد لژیون ششم
عکس: مسافر اسماعیل لژیون یازدهم
ویراستاری و بارگذاری: مسافر علی لژیون پنجم
مرزبان خبری: مسافر هادی
تهیه و تنظیم توسط گروه سایت نمایندگی امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .