English Version
This Site Is Available In English

یکی از اصلی‌ترین و جدی‌ترین اصول کنگره همین حرمت‌هایی است که خیلی ساده در کنگره بیان می‌شود .

یکی از اصلی‌ترین و جدی‌ترین اصول کنگره همین حرمت‌هایی است که خیلی ساده در کنگره بیان می‌شود .

دومین جلسه از دوره چهلمین سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی شمس روزهای دوشنبه به استادی راهنمای محترم مسافر فرید، نگهبانی مسافر حسن و دبیری مسافر اصغر با دستورجلسه «حرمت کنگره60، چرا درکنگره60 روابط مالی و کاری و خانوادگی ممنوع است؟» در تاریخ 1تیر  1405  رأس ساعت 17 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:


خداراشکر در خدمت شما هستم، از نگهبان، گروه مرزبانی و تمام خدمتگزاران شعبه تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار من قراردادند، خیرمقدم عرض می‌کنم به دستیار دیده بان محترم آقا جمال که برای انتخابات مرزبانی امروز تشریف آوردند.
اصولاً به نظر من هر رابطه‌ای نیاز به یکسری حرمت‌ها دارد و یک حدومرزهایی دارد، به نظر من نزدیک‌ترین و صمیمی‌ترین رابطه را آدم با دوست خودش دارد حتی با دوست خود نیز باید حرمت‌ها را نگه دارد یک چهارچوب‌هایی را نیاز دارد وگرنه این دوستی بهم می‌خورد هر رابطه‌ای یک حرمتی می‌خواهد، رابطه با همسر یک حرمتی می‌خواهد ارتباط با دوست و پدر و مادر یک حرمتی می‌خواهد مثلاً در قرآن می‌گوید صدایت را برای پدر و مادرت بالا نباید ببری و تند حرف بزنی الفاظ بد نباید به کار ببری این همان حفظ حرمتی است که برای هر ارتباط لازم است، چرا چون در صلح و صفا باقی بمانی هر رابطه‌ای نیاز به حرمت و حدومرز خاص خودش را دارد.
فقط وقتی این مسئله درکنگره60 مطرح می‌شود، کمی فرق می‌کند چون قرار است تعداد زیادی افراد که درد مشترک دارند و همه مصرف‌کننده هستند و ممکن است اول حس و حال خوبی نداشته باشند و نتوانند تصمیمات درستی بگیرند بالاخره یکسری قانون و چهارچوب باید گذاشته شود تا همه بتوانند در صلح و صفا باهم بروند و بیایند وسوسه نشوند اثر بد روی‌هم نگذارند ذهنیت و عملشان روی‌هم اثر نگذارد. خب اینجا قوانین را از روی تجربه گذاشتند، کنگره60 به تجربه فهمیده که اگر ما باهم ارتباط مالی داشته باشیم این ساختار منسجم نمی‌ماند به تجربه فهمیدند اگر رابطه خانوادگی برقرار کنیم قطعاً یک اثر بد می‌گذارد. تمام حرمت‌هایی که آقای مهندس گذاشتند نتیجه تجربه افرادی است که آمدند و تجربه کرده‌اند و باعث تجربه تلخ شده و حالا از کنگره رفته‌اند و باعث اتفاقات بدی شده است.
به نظرم یکی از اصلی‌ترین وجدی‌ترین اصول کنگره همین حرمت‌هایی است که خیلی ساده درکنگره بیان می‌شود و بارها هم خوانده می‌شود ولی اگر با سهل‌انگاری و بی‌توجهی به آن نگاه کنی، فقط صرف رفتن یک مسافر نیست صرف خراب شدن یک خانواده است یک خانواده‌ای که امید به درمان بک نفر داشته، یک پدر یک فرزند یک مادری که منتظر درمان بوده ولی به خاطر یک سهل‌انگاری این اتفاق نیافتاده است. ما سعی می‌کنیم کمترین حالت مالی را باهم برقرار کنیم چون این موضوع می‌تواند اثرات به‌شدت مخربی داشته باشد.

تایپ و ارسال به سایت: مسافر محمود، لژیون چهارم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .