English Version
This Site Is Available In English

حرمت‌های کنگره۶۰ در تمام جهان هستی نیز حاکم می‌باشند

حرمت‌های کنگره۶۰ در تمام جهان هستی نیز حاکم می‌باشند

جلسه هشتم از دوره سی‌وهشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی راهنمای محترم مسافر احمد، نگهبانی مسافر ابوالقاسم و دبیری مسافر محمد، با دستورجلسه "حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع می‌‌باشد؟" پنج‌شنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد

سلام دوستان احمد هستم یک مسافر؛ از گروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانی‌که نوشتارها را خواندند تشکر می‌کنم. خداوند را سپاس‌گزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستورجلسه این هفته: حرمت کنگره60؛ «چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع می‌‌باشد؟»
ابتدا تبریک می‌گویم به خدمت‌گذاران جدید در قسمت مرزبانی که به این جایگاه رسیدند. همین موضوع نشان دهنده این است که کنگره۶۰ جایی است که مصرف کنندگان خواهان رهایی را تحویل گرفته و به جایگاهی می‌رساند که می‌توانند برای جامعه و کنگره۶۰ مفید باشند. یکی از نشانه‌های درمان و سلامتی این است که فرد می‌تواند در جایگاه خدمت‌گذاری قرار بگیرد، در این راه استقامت داشته باشد و بتواند به وقتش آن را ببخشد.

یکی از پایه‌ها و ستون‌های  اصلی کنگره۶۰ که در تمام این سال‌ها باعث شده است تا سه‌ مشکل مهم بشر که مصرف مواد مخدر، مصرف سیگار و اضافه وزن می‌باشد را با کمترین تنش و چالشی، چه داخلی و چه خارجی، حل نماید، حرمت‌های کنگره۶۰ می‌باشد. در واقع اگر این قوانین و حرمت‌ها نوشته نمی‌شدند، قطعا در تمام اجزا و قسمت‌های کنگره۶۰، هرج و مرج، درگیری و بی نظمی پیش می‌آمد. آنقدر این حرمت‌ها اهمیت دارد که در هفته شش بار خوانده و به همه یادآوری می‌شود.

به جرئت می‌توان گفت این حرمت‌ها در تمام جهان هستی نیز حاکم می‌باشند.تمام موجودات در عالم هستی برای خودشان حرمت‌هایی دارند و از یکسری قوانین پیروی می‌کنند. تمامی اجزای جامعه برای خود حریمی دارند که اگر انسان‌ها بتوانند این حرمت‌ها را خوب شناخته و درک کنند، جامعه‌ایی سالم و با نشاطی را خواهیم داشت. حتی مسائل مالی نیز حریم‌هایی دارد. به طور مثال پول نیز برای خود حریمت‌هایی را دارد. اگر انسان نتواند حرمت و ارزش پول را نگه دارد و آن را به صورت بی‌رویه خرج کند، در واقع کفران نعمت کرده و این نعمت از انسان سلب می‌شود. یکی از حریم‌های پول این است، که خوب از آن مراقبت کرده و در آخر بتوان آن را بخشید.اگر نتوان آن را بخشید، برای ما دردسر می‌شود.

درمان مواد مخدر نیز از این قوانین مستثنا نیست. ما در هر پله، بیست و یک روز از شربت OT مراقبت کرده و پس از بیست و یک روز، یک پنجم آن را می‌بخشیم. در واقع ما در هفته، سه جلسه در لژیون‌ها شرکت می‌کنیم تا در موضوع‌های مالی و درمان اعتیاد مراقبت و بخشش را یاد بگیریم. مراقبت و نگه‌داری هم بسیار مهم است. ما در کنگره۶۰ یاد می‌گیریم که با نگه داشتن حرمت‌ها از نتایجی که بدست می‌آوریم، در تمام موضوعات مانند: سلامتی و درمان اعتیاد و غیره مراقبت و نگه‌داری کنیم.

ممنون از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید.

تایپ: مسافر علی لژیون پنجم و مسافر فرزاد لژیون ششم
عکس: مسافر اسماعیل لژیون یازدهم
ویراستاری و بارگذاری: مسافر علی لژیون پنجم
مرزبان خبری: مسافر هادی
تهیه و تنظیم توسط گروه سایت نمایندگی امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .