English Version
This Site Is Available In English

کلمه «حرمت» از «حریم» گرفته شده است.

کلمه «حرمت» از «حریم» گرفته شده است.

جلسه ششم از دوره هفدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی نائین، به استادی راهنمای محترم :مسافر محمدرضا و نگهبانی: مسافر نعمت الله و دبیری: مسافر علی بادستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰: چرا رابطه مالی و کاری در کنگره ۶۰ممنوع است؟» یکشنبه 7 تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱7:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

سلام دوستان، محمدرضا هستم یک مسافر.

خدا را شکر می‌کنم که بار دیگر این فرصت را پیدا کردم تا در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.

دستور جلسه این هفته «حرمت کنگره ۶۰» است. در ابتدای حرمت آمده است که کنگره مکان مقدس و امنی است و هر شخص با ورود به این مکان باید حرمت آن را حفظ کند. دلیل این موضوع این است که قوانین کنگره بر اساس قوانین الهی بنا شده‌اند و رعایت آن‌ها امنیت، آرامش و رشد را به همراه دارد.

آقای مهندس می‌فرمایند هر ساختاری برای ماندگاری و استحکام، نیازمند قانون است. اگر قوانین رعایت نشوند، آن ساختار دچار آسیب خواهد شد. به همین دلیل، حرمت کنگره مجموعه‌ای از قوانین مشخص است که همه اعضا موظف به اجرای آن هستند.

در حرمت، مواردی مانند دروغ گفتن، سرزنش دیگران، قطع کردن صحبت افراد، استفاده از الفاظ ناشایست، صحبت کردن بدون اجازه و ایجاد رابطه مالی و کاری، به‌ویژه در سفر اول، ممنوع شده است. این قوانین برای محدود کردن افراد نیست، بلکه برای حفظ امنیت و آرامش اعضاست.

کلمه «حرمت» از «حریم» گرفته شده است؛ یعنی مرزی که اگر رعایت شود، انسان از آسیب‌ها در امان می‌ماند. همان‌طور که در طبیعت نیز همه چیز در چارچوب قوانین مشخص حرکت می‌کند، انسان هم برای رسیدن به تعادل باید حریم‌ها را رعایت کند.

آقای مهندس می‌گویند تنها متنی که در هر جلسه دو بار خوانده می‌شود، حرمت کنگره است و این نشان‌دهنده اهمیت بالای آن است. همچنین تأکید می‌کنند کسی که نتواند از وسایل شخصی خود مراقبت کند، در مراقبت از زندگی خود نیز دچار مشکل خواهد شد.

رعایت حرمت باعث ایجاد نظم، امنیت، اعتماد و ایمان می‌شود و زمینه یک سفر موفق را فراهم می‌کند. اگر هر کدام از ما این قوانین را به‌درستی اجرا کنیم، هم خودمان از آسیب‌ها دور می‌مانیم و هم می‌توانیم الگوی مناسبی برای دیگران باشیم.

از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید سپاسگزارم.

عکاس: مسافر جلال (لژیون چهارم)
تایپیست: مسافر جلال (لژیون چهارم)
ویرایش، تنظیم و ارسال: همسفر علیرضا (لژیون ششم) و مرزبان خبری مسافر امیرحسین (لژیون دوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .