English Version
This Site Is Available In English

حرمت از احترام و حریم می آید

حرمت از احترام و حریم می آید

جلسه دوم از دوره نهم کارگاه های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی شوشتر با استادی همسفر الهام، نگهبانی همسفر رقیه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه "حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره۶۰ ممنوع است؟" در روز دوشنبه ٨ تیر ماه ١۴٠۵ ساعت ١٧:٠٠ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد :

از نگهبان جلسه همسفر رقیه تشکر می‌کنم که این فرصت را به من دادند تا در این جایگاه بنشینم، خدمت کنم و آموزش بگیرم.

دستور جلسه این هفته؛ حرمت کنگره ۶۰ ، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ۶۰ ممنوع است؟

کلمه حرمت از احترام و حریم می‌آید.

حد و مرز و چهارچوب‌هایی را که باید رعایت کنیم را برای ما مشخص می‌کند. به شخص می‌گوید که نباید پایش را از این چهارچوب‌ها فراتر بگذارد. 

همه ما می‌دانیم که هر ساختاری چه کوچک از خانواده تا بزرگ‌ترین ساختارها همه یک سری قوانین و حرمت‌هایی دارند که ما باید آن‌ها را رعایت کنیم. همان طور که آقای مهندس در سی‌دی نظم و انضباط گفته‌اند؛ ما اگر همان قوانین کوچک را رعایت کنیم کم کم می‌توانیم قوانین بزرگ‌تر را هم رعایت کنیم. برای مثال؛ به گوشی همسر یا فرزندمان نگاه نکنیم یا بدون اجازه وارد اتاق آن‌ها نشویم. 

هر ساختاری برای این که رشد و توسعه داشته باشد باید یک سری قوانین را رعایت کند. در نوشتار حرمت کنگره ۶۰ ذکر شده که؛ کنگره مکان مقدس و امنی می باشد که هر شخصی با ورود به این مکان باید حرمت آن را حفظ کند. یعنی هر شخصی که وارد کنگره می‌شود باید قوانین کنگره را رعایت کند. رعایت این قوانین برای تمام افراد کنگره، چه سفر اولی و چه سفر دومی الزامی است.

چند نمونه از موارد ضدارزشی که در حرمت کنگره نوشته شده است و ما باید از آن‌ها دوری کنیم عبارتند از؛ دروغ گفتن، علیه شخصی سرزنش کردن، قضاوت کردن، الفاظ ناشایست بیان کردن و غیره .... است که در قرآن نیز آمده است که این‌ها کارهای ضدارزشی هستند و ما نباید آن‌ها را انجام بدهیم. اگر بخواهیم از تاریکی خارج شویم و به آرامش برسیم باید از این ضد ارزش‌ها دوری کنیم و وارد حاشیه نشویم.

شاید برای خیلی از همسفران سؤال باشد که من مواد مخدر مصرف نکرده‌ام پس چرا حالم خراب است؟ باید بگویم که ما همسفران به خاطر افکار منفی و رعایت نکردن این موارد حال خودمان را خراب کرده‌ایم.

 

در مورد دروغ گفتن :

من همسفر به دلیل این که بخواهم یک دروغ را بپوشانم ناخودآگاه دروغ‌های دیگری هم گفته‌ام و با قضاوت کردن نا به جا و آن منیتی که در وجود من بود به جسم و روان خودم آسیب زیادی وارد کردم.

به گفته آقای مهندس دروغ گفتن مادر تمام بیماری ها است. یک رهجو اگر بخواهد به رهایی و آرامش برسد در طول سفر باید صادق باشد. باید سر وقت به کنگره بیاید و قوانین کنگره را رعایت کند. یک مسافر اگر با دروغ پیش برود شاید در ظاهر به رهایی برسد؛ اما در باطن سفرش درست نیست و هیچ وقت به رهایی و حال خوش نمی‌رسد.

 

در مورد قضاوت و سرزنش :

در کنگره ۶۰ هرکس با عقاید خودش وارد این مکان می‌شود. من نباید شخص را مجبور کنم که طبق عقاید من پیش برود و نباید کسی را قضاوت کنم. باید دوربینمان روی خودمان باشد و اگر بخواهیم که اصلاح شویم و تغییر صفت در ما صورت بگیرد باید از ضدارزش‌ها دوری کنیم.

 

قسمت دوم دستور جلسه در مورد ممنوعیت رابطه کاری و مالی یا خانوادگی است. همان طور که آقای مهندس همه این مسیرها را تجربه کرده و ما هم طبق تجربیات آقای مهندس پیش می‌رویم، فرموده‌اند: در کنگره نباید رابطه مالی و کاری و خانوادگی داشته باشیم. اگر شخص سفر اولی در کنگره با فردی داد و ستد یا رابطه خانوادگی داشته باشد بدون شک از مسیر اصلی که همان درمان اعتیاد است، دور می‌شود و قطعاً به حاشیه کشیده می‌شود.

مرزبان کشیک :همسفر زینب و مسافر محمد حسین
تایپیست و عکاس :همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویرایش و ارسال :مرزبان خبری همسفر زینب
همسفران نمایندگی شوشتر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .