English Version
This Site Is Available In English

در کنگره رابطه مالی و کاری ممنوع است

در کنگره رابطه مالی و کاری ممنوع است

همسفر فاطمه ✍✍

جلسات اولی که وارد کنگره شده بودم، هنگام خواندن حرمت با دقت گوش می‌دادم؛ اما هنوز به اصل و ضرورت آن پی نبرده بودم. هرچه زمان گذشت و آموزش بیشتری گرفتم، کم‌کم به اهمیت آن آگاه شدم و سعی کردم قوانین را در زندگی خود به کار بگیرم. آن زمان متوجه شدم که عمل کردن به این حرمت‌ها تا چه اندازه به حضور، ماندگاری و رشد من در کنگره کمک کرده است.

متن حرمت کنگره، یک بار در ابتدای جلسه و یک بار در پایان جلسه خوانده می‌شود. این کار دو دلیل مهم دارد؛ نخست اینکه اهمیت حرمت‌ها را یادآوری می‌کند و دوم اینکه افرادی که دیرتر وارد جلسه می‌شوند نیز فرصت شنیدن آن را داشته باشند. همه اعضا موظف هستند این حرمت‌ها را رعایت کنند؛ زیرا حرمت، پایه و اساس آموزش و درمان در کنگره است.

در متن حرمت آمده است که «کنگره مکانی مقدس و امن است». این مکان مقدس است؛ زیرا انسان را به آرامش واقعی هدایت می‌کند و امن است؛ زیرا محرم اسرار و درد دل‌های اعضاست. اگر بیرون از کنگره برای حل مشکلاتم با افراد مختلف مشورت کنم یا درد دل‌هایم را بازگو نمایم، ممکن است نه‌تنها کمکی دریافت نکنم، بلکه ناامیدتر شوم و حالم بدتر شود؛ اما در کنگره، آموزش‌ها و راهنمایی‌ها در مسیر درمان، رشد و رسیدن به تعادل است.

یکی دیگر از حرمت‌های مهم کنگره این است که نباید صحبت دیگران را قطع کنیم. خود من قبل از ورود به کنگره صبر کافی نداشتم و بارها حرف دیگران را قطع می‌کردم. این کار هم بی‌احترامی به طرف مقابل بود و هم باعث بی‌نظمی در جمع می‌شد. اما در کنگره یاد گرفتم با صبر، احترام و گوش دادن، هم بهتر آموزش بگیرم و هم به دیگران احترام بگذارم.

نکته زیبای دیگری که در کنگره رعایت می‌شود این است که هیچ‌کس از دیگری دلخور و ناراحت نمی‌شود. در بیرون از کنگره ممکن است کسی از من درخواست نابجایی داشته باشد؛ اگر قبول کنم دچار مشکل می‌شوم و اگر قبول نکنم، باعث ناراحتی او خواهد شد. اما در کنگره نه درخواست نابجایی وجود دارد و نه زمینه‌ای برای چنین دلخوری‌هایی. این موضوع باعث می‌شود همه اعضا با آرامش و امنیت خاطر در مسیر درمان حرکت کنند.

همچنین در کنگره دو دوست، دو خواهر یا افراد فامیل نمی‌توانند در یک لژیون باشند. گرفتن دفتر سی‌دی یکدیگر، رفت‌وآمدهای خارج از چارچوب، رد و بدل کردن شماره تلفن، دروغ گفتن، سرزنش کردن دیگران و استفاده از پوشش نامناسب نیز ممنوع است. رعایت این حرمت‌ها باعث حفظ امنیت، آرامش، پایداری و استمرار کنگره می‌شود.

در کنگره، رابطه مالی و کاری نیز ممنوع است؛ زیرا اگر به دوستی پول قرض بدهم و او نتواند آن را بازگرداند، ممکن است از روی شرمندگی دیگر به کنگره نیاید. همچنین روابط کاری ممکن است باعث ایجاد اختلاف و دلخوری شود و هر دو نفر را از مسیر درمان دور کند. بنابراین، باید بدانیم که هدف اصلی حضور در کنگره فقط درمان، آموزش، خدمت و رسیدن به تعادل است، نه مسائل مالی یا کاری.

من امروز به این باور رسیده‌ام که حرمت‌ها فقط مخصوص کنگره نیستند، بلکه اگر آن‌ها را در خانواده، محیط کار و اجتماع نیز اجرا کنیم، بسیاری از اختلاف‌ها و سوءتفاهم‌ها از بین می‌رود. احترام به دیگران، رعایت نظم، صداقت، مسئولیت‌پذیری و پرهیز از قضاوت، باعث می‌شود روابط سالم‌تر و زندگی آرام‌تری داشته باشیم.

کنگره به من آموخت که آزادی بدون قانون معنا ندارد. اگر هرکدام از ما فقط به خواسته‌های خود فکر کنیم و قوانین را نادیده بگیریم، نه‌تنها به خودمان، بلکه به دیگران نیز آسیب می‌رسانیم. اما وقتی حرمت‌ها را رعایت می‌کنیم، هم از آموزش‌ها بهتر بهره می‌بریم و هم زمینه رشد خود و دیگران را فراهم می‌کنیم.

در پایان به این نتیجه می‌رسم که حرمت، رمز ماندگاری کنگره و یکی از ارکان اصلی درمان است. هرچه بیشتر به این قوانین احترام بگذارم و آن‌ها را در زندگی خود اجرا کنم، آرامش، تعادل و حال خوش بیشتری را تجربه خواهم کرد. خداوند را شاکرم که در این مسیر قرار گرفتم و امیدوارم بتوانم همیشه امانت‌دار حرمت‌های کنگره باشم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر ملیحه رهحوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر زینت رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم) نگهبان سایت

نمایندگی همسفران شهباز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .