ابتدا خدای خود را شاکر و سپاسگزارم که در جریانزندگی من را کنار همسری قرار داد تا او باعث شود در مسیر جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ قرار بگیرم.
مسافر من یک بار در زمان کرونا سفر کرد تا رهایی رفت و گل رهایی را هم گرفت؛ ولی سفر خوبی نداشت و همین باعث شد تا مجدد سفر کند. گرچه این خراب شدن باعث شد تا من ۲ سال بیشتر در رنج و ناراحتی باشم؛ ولی همیشه این مسئله را به فال نیک میگیرم و از اینکه او سفر خود را خراب کرد ناراحت نیستم حتی بسیار خوشحالم نیز هستم؛ چون در آن زمان من اصلاً به کنگره۶۰ نیامده بودم و آشنایی نداشتم.
در سفر مجدد بود که مسافرم از من خواست تا همراه او به کنگره۶۰ بیایم. من هم با آغوش باز استقبال کردم و همیشه این شر را برای خود خیر میدانم.
اکنون ۲ سال ۶ ماه است که وارد این بهشت روی زمین شدهام. روزهای اول که وارد شده بودم در جلسات کسی راجعبه دستور جلسه مشارکت میکرد و اظهار میکرد که بیرون از کنگره۶۰ چیزی نمیدانسته، برای من تعجب آور بود با خود میگفتم یعنی این شخص با فلان سن چیزی راجعبه ادب و احترام یا مسائل دیگر نمیداند؟ به قولی ظرف وجودی من پر از نادانی و جهل بود که خود را دانا و دیگران را نادان میدانستم.
امروز پس از گذشت ۲ سال ۶ ماه حضور در کنگره۶۰ آموختهام که باید ظرف وجودم را از تمام نادانیها که فکر میکردم دانایی است، خالی کنم تا بتوانم آموزشها را فرا بگیرم.
یک سالی هست که برادرم را از دست دادهام، روزهای اول دیگر دوست نداشتم به شعبه برگردم؛ اما با کمک راهنما خود و ایجنت شعبه کاسپین دوباره به کنگره۶۰ برگشتم و با تکیه بر آموزشهایی که گرفتم، توانستم سرپا بایستم و با تمام دلتنگی وقتی یادش میافتم، او را کنار خودم احساس کنم. این بزرگترین بحرانی بود که من در طی این مدت به لطف کنگره۶۰ توانستهام پشت سر بگذارم.
امیدوارم در مسیر زندگی بتوانم به کمک خداوند، آموزشهای کنگره۶۰ را کاربردی کنم و صفتهای زشت و ناپسند خود را با تزکیه و پالایش تغییر دهم تا به جایی برسم که بتوانم تمام هستی و اجزای آن را دوست داشته باشم.
در این مسیر سهل و سخت افراد زیادی را کنار خود دارم که برای من بسیار ارزشمند هستند. یکی از آنها راهنمای بسیار خوب و دانا همسفر حمیده است که همینجا از تمام زحمات او قدردانی میکنم.
در آخر هم از مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان بسیار سپاسگزارم برای تمام آموزشهایی که در اختیار همه مسافران و همسفران قرار میدهند.
نویسنده: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر حمیده (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر حمیده (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
57