English Version
This Site Is Available In English

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث شد در کنگره ۶۰ ماندگار شوم و مسیر خود را ادامه دهم، وادی‌ها بودند.(نمایندگی یاس اصفهان)

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث شد در کنگره ۶۰ ماندگار شوم و مسیر خود را ادامه دهم، وادی‌ها بودند.(نمایندگی یاس اصفهان)

دوازدهمین جلسه از دوره شصت‌ و ششم سری کارگاه‌های آموزشی ـ خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی یاس اصفهان، با استادی همسفر ساحل، نگهبانی مسافر نیلوفر و دبیری همسفر بدری، با دستور جلسه «وادی چهارم و تأثیر آن روی من»، در روز شنبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان، ساحل هستم یک همسفر.

دستور جلسه هفته جاری «وادی چهارم و تأثیر آن روی من» است. اصلی‌ و اساسی‌ترین ستون زندگی مسئله جهان‌بینی است. جهان‌بینی در کنگره ۶۰ به افراد آموزش می‌دهد که جهان پیرامون خود را بهتر بشناسند و شیوه درست زندگی‌کردن را بیاموزند. وادی‌ها نقش بسیار مهمی در جهان‌بینی دارند و بنده از کتاب عشق و وادی‌ها آموزش‌های زیادی فراگرفتم. یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث شد در کنگره ۶۰ ماندگار شوم و مسیر خود را ادامه دهم، وادی‌ها بودند.

به نظر من، وادی‌ها ستون‌هایی هستند که زیربنای جهان‌بینی را تشکیل می‌دهند و باعث استحکام آن می‌شوند. از وادی اول یاد گرفتم که؛ قبل از انجام هر کاری ابتدا فکر کنم و سپس مسیر درست را انتخاب نمایم. همچنین وادی دوم به بنده یادآوری می‌کند که؛ بیهوده به دنیا نیامدم و نباید ناامید شوم. هر کاری که انجام می‌دهم حتی اگر با شکست مواجه شدم باید امید خود را حفظ کنم؛ زیرا یکی از بزرگ‌ترین نیروهای بازدارنده در زندگی، ناامیدی است.

از وادی سوم آموختم که؛ هیچ‌کس به جز خودم نمی‌تواند مشکلاتم را حل کند و با پذیرفتن اشتباهات خود متوجه شدم که هیچ شخصی نمی‌تواند مسئولیت‌های زندگی‌ام را عهده‌دار شود. عنوان وادی چهارم؛ در مسائل حیاتی مسئولیت دادن به خداوند یعنی سلب مسئولیت از خویشتن است. بنده فهمیدم که باید مسئولیت اعمال خود را بپذیرم و کاری‌های خود را به گردن خداوند نیندازم؛ زیرا خداوند عقل، آگاهی و اختیار به من ساحل داده است و با استفاده از آنها می‌توانم راه درست زندگی را انتخاب کنم و در مسیر ارزش‌ها قدم بگذارم.

نقش خداوند در زندگی ما فراهم نمودن مسیر زندگی است و افراد انتخاب می‌کنند چگونه زندگی کنند. خداوند هنگامی به ما کمک می‌کند که خود خواستار تغییر باشیم و اشتباهات خود را بپذیریم و با دوری از ضد ارزش‌ها و جبران اشتباهات خود در مسیر صحیح قدم بگذاریم.به‌عنوان‌مثال؛ اگر بخواهم در کنکور شرکت کنم و فقط بگویم خدایا کمکم کن کافی نمی‌باشد. باید خود حرکت کنم، درس بخوانم تلاش کنم و قدم بردارم.

گاهی بنده در اثر بی‌فکری و یا بی‌توجهی، اشتباهاتی انجام می‌دهم و بعد همه تقصیرات را به گردن خداوند می‌اندازم و با خود می‌گویم سرنوشتم همین بود و یا تقصیر پدر و مادرم بود اگر آن‌ها این کار را نمی‌کردند، به مسیر غلط کشیده نمی‌شدم. درحالی‌که واقعیت جور دیگری است و خود باعث شدم که امروز در این جایگاه قرار بگیرم. قرارگرفتن در رنج، آرامش، رفاه نتیجه انتخاب و عملکرد خود است.

فردی که سال‌ها مواد مخدر مصرف کرده است، نمی‌تواند یک‌شبه از خداوند بخواهد که نجاتش دهد و فقط با قدم برداشتن و آغاز سفرش و گوش‌دادن به حرف راهنمای خود خداوند به کمک فرد می‌آید. بنده ازدواج ناموفق داشتم و شکست‌هایی را تجربه کردم. سال‌ها با خود می‌گفتم تقصیر پدر و مادرم است اگر پدرم با خانواده همسر سابقم آشنا نمی‌شد، من هرگز چنین تصمیمی نمی‌گرفتم و همیشه دعا می‌کردم و می‌گفتم خدایا نجاتم بده.

با ورود به کنگره ۶۰ و فراگرفتن آموزش‌ها متوجه شدم‌ که چقدر اشتباه فکر می‌کردم و مسئولیت اشتباهات، عیب‌ها و مشکلاتم را به گردن خداوند می‌انداختم و فقط باید حرکت کنم و قدمی برای نجات زندگی‌ام بردارم؛ زیرا خود همسرم را انتخاب کرده‌ام و نه خانواده و دیگران.

تایپ: راهنما همسفر سپیده ـ لژیون سوم ـ نمایندگی یاس اصفهان
ویرایش: همسفر مهسا ـ لژیون چهاردهم ـ نمایندگی یاس اصفهان
عکس: مرزبان خبری همسفر مریم
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .