English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب مسافر سجاد رهجوی راهنما مسافر حسن با موضوع: "کتاب عبور از منطقه60 درجه زیر صفر"

مشارکت مکتوب مسافر سجاد رهجوی راهنما مسافر حسن با موضوع:

سلام دوستان سجاد هستم یک مسافر.

در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر صورت‌مسئله اعتیاد برای همه ما به‌صورت ساده شرح داده شده، به‌طوری که هر فردی با هر سطح از سواد، چه مصرف‌کننده و چه غیر مصرف‌کننده برایش قابل‌درک و فهم است.

این کتاب علاوه بر روش درمان اعتیاد راه و روش زندگی را نیز به انسان آموزش می‌دهد. مورد مهمی که در این کتاب برای من قابل‌توجه است؛ مسئله درمان اعتیاد و اثرات مخربی که مواد مخدر روی جسم، روح و روان یک مصرف‌کننده می‌گذارد است و این که قوانینی که در این کتاب گفته شده، راه را برای همه نمایان کرده و چطور از تاریکی‌ها به سمت نور حرکت‌کردن را نشان می‌دهد. ۱۴ تصویری که در کتاب هست از ابتدای ورودم به کنگره توجهم را به خودشان جلب کردند؛ زیرا در این تصاویر حالت درونی و بیرونی یک فرد مصرف‌کننده به تصویر کشیده شده است؛ از اول سفر تا انتهای آن!

در پایان تشکر می‌کنم از جناب مهندس دژاکام، نویسنده این کتاب و بنیان کنگره ۶۰ که این راه را برای همه ما روشن و نمایان کردند، همچنین راه درمان اعتیاد به روش دی‌اس‌تی را ابداع کردند تا ما به این حال خوش برسیم.

نگارش: مسافر سجاد از لژیون هشتم

ویرایش: مسافر حسین

ارسال: مسافر مصطفی

مرزبان خبری: مسافر مرتضی

نمایندگی عصارزاده

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .