English Version
This Site Is Available In English

کتاب ۶۰ درجه راه نشانه‌گذاری شده

کتاب ۶۰ درجه راه نشانه‌گذاری شده

آقای مهندس در سی‌دی عبور از منطقه ۶۰ درجه در تاریخ ۷۶/۱/۲۱ در مورد تصویر شماره یک کتاب صحبت می‌کنند. اصولاً سرما چیزی است مثل ناآگاهی و نادانی، یعنی عدم و نبود، وقتی آگاهی وجود نداشته باشد ناآگاهی می‌شود، یعنی چیزی که وجود داشته باشد نبود گرما می‌شود سرما پس سرما تمثیل نبود است در اینجا اعتیاد را تشبیه به سرما کردیم، یعنی بعضی چیزها در وجود مصرف‌کننده نیست گرما، محبت ،حس... بنابراین سرما خودش عدم است یک مصرف‌کننده گرفتار سرما شده است و یخ‌زده است یا به عبارتی آدم‌ها را تشبیه می‌کنیم به غول‌های یخی، یعنی آدم‌هایی که مصرف‌کننده هستند مثل غول‌های یخی یخ‌زده‌اند خوب تشخیص نمی‌دهند. یک مصرف‌کننده یخ‌زده است و خودش هم متوجه نیست؛ چون حس‌های او یخ‌زده است و چیزی را حس نمی‌کند. کاری که سرما می‌کند حس و حرکت را از انسان می‌گیرد.

بنابراین ما در طول سفر از یک منطقه‌ای عبور می‌کنیم به عنوان منطقه‌ ۶۰ درجه زیر صفر؛ چون یکسری چیزها در وجودش است که می‌گوییم‌ ۶۰ درجه زیر صفر همان یک ذره محبت، انسانیت و خیلی چیزهای دیگر که‌ ۶۰ درجه زیر صفر می‌گوییم، اگر اصلاً نبود می‌شد ۲۷۰ درجه زیر صفر، پس باید از آن سرمایی که قرار دارد باید در چنین منطقه‌ای حرکت کند و از این جاده عبور کند و حرکت کند اولش خیلی سخت و مشکل است نه آب و نه آبادی است همین‌طور که ذره‌ذره جلو می‌رود از آن منطقه سرمای شدید کم‌کم خارج می‌شود و برای خارج شدن نیازمند یک راه است و کتاب ۶۰ درجه این راه نشانه‌گذاری شده است، یعنی جاده تابلو خورده و مشخص شده است این نکته را باید در نظر داشته باشیم، پس در سفر وقتی شروع به درمان می‌کنیم باید خیلی آرام و با تمنا باشد برای درمان اعتیاد و درمان همه بیماری‌ها فرق نمی‌کند.

باید یک روش و یک آرامشی باشد که این سلول‌ها با یک آرامی و یک حساب و کتاب از یک مرحله وارد مرحله دیگری بشوند کارهای ما دست سلول‌ها است و کارهای سلول‌ها دست الکترون‌ها است. کتاب عبور از منطقه‌ ۶۰ درجه زیر صفر تحقیقی مستند راجع‌به صورت مسئله اعتیاد به مواد مخدر و روش درمان آن است و قابل استفاده برای بیماران مواد مخدر، خانواده‌ها، پزشکان، محققین و قضات می‌باشد. تاکنون صورت مسئله اعتیاد در سطح جهانی به نحو صحیح مطرح نشده است در حقیقت این کتاب خودآموزی است برای درمان اعتیاد این کتاب بزرگ و ارزشمند عنوان، الگو، قانون‌ها و تصاویر زیادی دارد. کتاب عبور از منطقه‌ ۶۰ درجه زیر صفر شامل تجربیاتی است که پس از ۱۷ سال اعتیاد مستمر به مواد مخدر و ترک‌های گوناگون و بی‌‌نتیجه به تحریر در آمده است.

در نهایت به خواست خداوند و تلاش و پشتکار آقای مهندس مورد کاوش قرار گرفت که به سهولت قابل استفاده برای انسان‌هایی است که راه خود را گم کرده‌اند و هر چه تلاش نموده‌اند برای رهایی از اعتیاد راهی پیدا نکرده‌اند. این کتاب کاوشی است بین چندین حلقه آفرینش که باورش کار هر کس نیست، مگر معنای آن را بداند که آن چیست. نقش آقای مهندس در این کتاب مجری و راوی می‌باشد و نام ایشان نگهبان هم خواهد بود. این کتاب دارای ارزش علمی می‌باشد. این کتاب دو پیام بسیار آموزنده دارد یکی من آب می‌آورم و دیگری پیام بهترین راه. بهترین راه: همه انسان‌ها تصور می‌کنند، بهترین راه کوتاه‌ترین راه است در نتیجه به درستی و یا نادرستی آن، تفکر ندارند راهی را می‌روند که زودتر به خواسته‌های خود برسند؛ لذا مشق‌هایشان همیشه ناتمام و بی‌‌محتوا باقی می‌ماند و مجبورند، دوباره بنویسند غذای نیم‌‌پخته و یا به عبارتی خام، قابل خوردن نیست.

اگر این پیام را در زندگی شخصی خود الگو قرار دهیم و بدانیم که بهترین راه کوتاه‌ترین راه نیست هر چیزی باید آرام‌آرام و با تلاش به نتیجه برسد آنگاه به خواسته‌های خود در صراط مستقیم و در آرامش می‌رسیم. از آقای مهندس بسیار تا بسیار سپاسگزارم بابت چنین کتاب بسیار ارزشمند، مفید و گران‌بهایی که در اختیار من همسفر قرار دادند که به من همسفر آموزش داده شده است که اعتیاد چیست؟ چرا اعتیاد؟ مسافر کیست؟ من باید چگونه با یک فرد مصرف‌کننده رفتار کنم؟ من در این سفر چه نقشی دارم؟ چگونه می‌توانم به مسافرم کمک کنم؟ خداوند را هزاران مرتبه شکر می‌کنم که در این مسیر و با این کتاب به دانایی ‌رسیده‌ام و می‌توانم به خودم و مسافرم کمک کنم.

منبع: سی‌دی عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر
نویسنده: همسفر معصومه.(ح) رهجوی راهنما همسفر سیما(لژیون چهارم)
رابط خبری و ویراستاری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سیما(لژیون چهارم)
ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کریمان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .