English Version
This Site Is Available In English

خداوند هنگام مرگ، نفس انسان را به‌طور کامل توفی می‌کند

خداوند هنگام مرگ، نفس انسان را به‌طور کامل توفی می‌کند

به نام قدرت مطلق الله

جلسه چهاردهم  از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی، خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی صالحی ۲ به استادی مسافر محمد، نگهبانی مسافر احسان و دبیری مسافر حشمت‌الله با دستورجلسه "کتاب ۶۰ درجه و تصاویر آن" روز دوشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سلام دوستان محمدحسین هستم، یک مسافر.
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که بار دیگر این فرصت را به من داد تا در کنگره ۶۰ حضور داشته باشم و دوباره این جایگاه را تجربه کنم. از راهنمای عزیزم آقا مجید صمیمانه تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. همچنین از جناب مهندس دژاکام قدردانی می‌کنم که چنین بستری را فراهم کرده‌اند تا هر مصرف‌کننده‌ای بتواند وارد کنگره شود و مسیر درمان خود را پیدا کند. از ایجنت محترم و مرزبانان عزیز نیز سپاسگزارم که با خدمت صادقانه‌شان فضایی آرام و مناسب در شعبه فراهم می‌کنند تا ما بتوانیم با آرامش در مسیر درمان قدم برداریم.

موضوع جلسه امروز «کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر و تصاویر آن» است. این کتاب که به قلم جناب مهندس دژاکام نوشته شده، کتابی بسیار جامع و ارزشمند است. همان‌طور که در پیشگفتار کتاب آمده، این اثر توانسته صورت مسئله اعتیاد را به‌روشنی بیان کند. مطالب کتاب به زبانی ساده و روان بیان شده و مشکلات یک مصرف‌کننده را به‌خوبی توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه می‌تواند مسیر درمان را طی کند.

زمانی که این کتاب را مطالعه می‌کنیم، گویی بخشی از زندگی خودمان را می‌خوانیم؛ انگار بسیاری از مسائلی که در آن مطرح می‌شود، دقیقاً با تجربه‌های یک مصرف‌کننده همخوانی دارد. برای من شخصاً مطالعه این کتاب بسیار تأثیرگذار بود.

یکی از بخش‌هایی که خیلی در ذهنم ماند، مبحث «مرگ» بود. در این بخش توضیح داده می‌شود که زمانی که انسان از دنیا می‌رود، نفس او «توفی» می‌شود؛ همان‌طور که در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است. جناب مهندس این موضوع را توضیح می‌دهند که خداوند هنگام مرگ، نفس انسان را به‌طور کامل توفی می‌کند. نکته‌ای که برای من جالب و در عین حال تأمل‌برانگیز بود این بود که اگر انسانی با مصرف مواد از دنیا برود، در واقع با همان حالت وابستگی از دنیا می‌رود. این موضوع برای من نوعی هشدار بود؛ اینکه مبادا انسان در حالی از دنیا برود که هنوز درگیر اعتیاد است.

از دیدگاه دیگری هم به موضوع مرگ نگاه شده است. مثلاً بعضی افراد مرگ را شبیه رفتن یک عزیز به کشوری دیگر می‌دانند؛ یعنی فرد از این دنیا می‌رود، اما این‌طور نیست که کاملاً نابود شده باشد. با این حال ما انسان‌ها معمولاً با شنیدن خبر مرگ عزیزانمان بسیار اندوهگین می‌شویم، چون احساس می‌کنیم ارتباطمان با آن‌ها قطع شده است.

اما اگر به مسئله اعتیاد برگردیم، می‌بینیم که کنگره ۶۰ راهی را پیش روی مصرف‌کنندگان قرار داده است تا قبل از آنکه دیر شود، بتوانند درمان شوند. در کنگره با مفهوم «سیستم ایکس» آشنا می‌شویم؛ همان سیستم شبه‌افیونی بدن که نقش مهمی در تعادل جسم و روان دارد. زمانی که انسان مواد مخدر مصرف می‌کند، این سیستم از تعادل طبیعی خارج می‌شود. به همین دلیل است که بسیاری از ما بارها تلاش کرده‌ایم مصرف را کنار بگذاریم اما موفق نشده‌ایم.

در کنگره ۶۰ با استفاده از روش DST و مصرف تدریجی شربت OT، این سیستم به‌صورت تدریجی و پله‌پله بازسازی می‌شود. البته این فرآیند فقط با دارو انجام نمی‌شود؛ بلکه مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم قرار می‌گیرند: آموزش‌های کنگره، راهنما، و داروی OT. این‌ها مانند اضلاع یک مثلث به هم متصل هستند و هر کدام نقش مهمی در درمان دارند.

تجربه نشان داده است که اگر کسی بخواهد بدون راهنما و بدون طی کردن این مسیر، صرفاً با قطع مصرف یا به‌صورت خودسرانه اقدام کند، معمولاً نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. من خودم در طول چند سال حضورم در کنگره دیده‌ام افرادی که این مسیر را جدی نگرفتند، دوباره به مصرف بازگشتند.

در کنگره ما یاد می‌گیریم که هم‌زمان با کاهش مصرف مواد، باید دانایی خود را نیز افزایش دهیم.

به عبارتی، وقتی مصرف مواد ما یک پنجم کاهش پیدا می‌کند، باید دانایی ما نیز به همان نسبت افزایش یابد. در این صورت است که می‌توانیم به درمان واقعی برسیم.

درمان یعنی اعتیاد به‌طور کامل، هم در جسم و هم در ذهن انسان برطرف شود و فرد بتواند به تعادل برسد.

از توجه شما دوستان عزیز سپاسگزارم و امیدوارم بتوانیم از صحبت‌های سایر دوستان نیز بهره ببریم.

تهیه و بارگذاری :واحد سایت صالحی۲

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .