ابتدا خداوند را شاکر و سپاسگزارم که به من فرصتی دوباره بخشید از مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان، بسیار سپاسگزارم که این بستر و مکان امن را برای ما محیا کردند تا بتوانیم آموزش بگیریم از راهنما همسفر فاطمه بسیار تشکر میکنم، آرامش خود را مدیون زحمات ایشان هستم.
اکنون سه سال و نیم است که در جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ حضور دارم. من با حال بسیار خراب، کوله باری از غم و اندوه و مصرف کلی قرص اعصاب و روان وارد کنگره۶۰ شدم.
خدا را شکر که مسافران من به درمان رسیدند و خداوند را هزاران بار شکر که یکی از مسافرانم سردار، دنور و اکنون نیز پهلوان شعبه کاسپین هستند و من نیز توانستم با کمک راهنما مصرف قرص خود را کنار بگذارم و به سلامتی و حال خوش برسم.
متاسفانه این اواخر مشکلاتی در زندگی من رخ داد که حالم را بسیار خراب کرد، احساس میکردم که دنیا به آخر رسیده و خود را غرق در ناامیدی میدیدم و متاسفانه چند بار نیز میخواستم مجدد قرص مصرف کنم؛ ولی به خود گفتم این خیانتی اول به خود و بعد به راهنمایم است. چونکه من کنگرهای هستم، باید قوی باشم و به خدا توکل کنم در زمان جنگ شعبه نیز تعطیل بود و من با حال خراب هر روز دعا میکردم که خدایا ایکاش شعبه زودتر باز شود تا من در آنجا حضور داشته باشم. خوشبختانه کنگره۶۰ بازگشایی شد و با دیدن راهنمایان و اعضای کنگره۶۰ واقعاً بهتر شدم؛ چون هرکدام آنها بهنوعی به من امیدواری میدادند. نمیگویم حال من کاملاً خوب شده نه؛ ولی اکنون میتوانم با مشکلات کنار بیایم، چون من آموختم که زندگی بدون مشکل نیست و این من هستم که به مشکلات چگونه نگاه میکنم.
همیشه مهندس حسین دژاکام میفرمایند: «قطعا پشت هر شر و مشکلات، خیری وجود دارد.»
خدا را شکر که بالاخره وارد لژیون ویلیام وایت (درمان مصرف نیکوتین) هم شدم چون همیشه میگفتم که دیگر نیازی به نیکوتین ندارم؛ ولی وقتی که این اتفاقها برای من افتاد، حال من دگرگون شد و واقعاً دیدم که به شدت به آن نیازمندم؛ چون اگر حال من از لحاظ روحی و روانی بههم ریخته باشد بهشدت به نیکوتین احتیاج پیدا میکنم.
اکنون سفر خود را شروع کردم حالم نیز نسبتاً خوب است. امیدوارم که بتوانم این سفر را به پایان برسانم تا شرمنده راهنمایان خود نشوم از خداوند میخواهم که به من توان و قدرت دهد که این مشکلات را نیز مانند سایر مشکلات حل کنم و پشت سر بگذارم.
اگر این اتفاقات قبل کنگره۶۰ برای من پیش میآمد قطعاً حال من بسیار بدتر از این میشد؛ اما بسیار خوشحال هستم که من در کنگره۶۰ حضور دارم و از آموزشهای ناب کنگره۶۰ استفاده میکنم. سعی میکنم گرهی مشکلات خود را از فایلهای صوتی مهندس حسین دژاکام پیدا کنم و در صدد حل آنها باشم.
من واقعاً به آموزشهای کنگره۶۰ نیاز دارم همانطور که یک درخت به آب، خاک، هوا، و اکسیژن نیاز دارد.
در آخر از راهنما همسفر نرگس بسیار ممنونم که اجازه دادند وارد لژیون ویلیام شوم تا بتوانم از راهنمایی ایشان استفاده کنم. بهترینها را برای ایشان آرزومندم.
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون دوم) دبیرسایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
150