English Version
This Site Is Available In English

کتاب عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر را سرلوحه‌ی زندگی‌ام قراردادم

کتاب عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر را سرلوحه‌ی زندگی‌ام قراردادم

جلسه چهارم از سری شصتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی سلمان فارسی به استادی مسافر اصغر، نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر علی با دستور جلسه کتاب عبور از منطقه60 درجه زیر صفر در روز یکشنبه 24 خرداد 1405ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

در این کتاب آقای مهندس دژاکام تجربیات خودشان در رابطه با درمان اعتیاد را در اختیار ما قرار داده‌اند، تا ما نیز به درمان و حال خوش برسیم، قبل از اینکه راجع کتاب صحبت کنم، در مورد خودم بگویم: آن زمان که مصرف‌کننده بودم، راه‌های زیادی رفتیم تا به درمان برسم، به شکل‌های مختلف مانند ابوالفضل درمانی یا با خوردن شربت تریاک تصمیم به ترک اعتیاد داشتم، ولی هیچ‌کدام از این راه‌ها فایده‌ای نداشتند، من هم مانند تمامی مصرف کننده‌ها از مواد خوشم نمی‌آمد و بارها برای ترک اقدام کرده بودم و هیچ راهی برای رهایی از اعتیاد نمی‌یافتم، هرروز با زجر مواد مصرف می‌کردم و نمی‌دانستم، برای رهایی از اعتیاد بایستی چه کنم، نمی‌دانستم بایستی از چه راهی اقدام کنم.

شاید جسمم را درمان می‌کردم، ولی روح و روان من نیز، درگیر مواد بود، نمی‌دانستم چطور باید درمان شوم، تا آقای اصغر منصوری کنگره60 را به من معرفی کردند، با خودم فکر کردم کنگره60 هم مثل بقیه انجیوها است که قبلاً امتحان کردم اما، وقتی به کنگره60 آمدم، تازه متوجه شدم که اینجا با تمام جاهایی که برای ترک اعتیاد رفته بودم بسیار متفاوت است، آقای مهندس دژاکام تمام تجربیاتی که برای درمان اعتیاد خود طی کرده بودند را در کتاب 60 درجه زیر صفر به رشته تحریر در آورده‌اند، براثر اعتیاد به مواد مخدر، فرمان از جسم من گرفته‌شده بود و هیچ اختیاری از خودم نداشتم، همیشه به فکر تهیه مواد مخدر و مصرف آن بودم و اصلاً به فکر خانواده و کار نبودم، کتاب عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر را سرلوحه‌ی زندگی‌ام قراردادم.

در طول درمان نباید عجله و شتاب کنیم، قبلاً که مرزبان بودم، مسافرها می‌گفتند که آیا می‌شود 2 الی 3 ماه به درمان برسیم؟ چگونه 20 سال مواد مخدر مصرف کردیم و می‌خواهیم به این سرعت از آن رها شویم و حداقل بایستی 10 ماه زمان گذاشت، به‌فرمان راهنما بود، شخصی که درگیر مواد مخدر است از سرمای۶۰ درجه زیر صفر باید عبور کند و اگر عجله کند، به دره سقوط می‌کند، آقای مهندس دژاکام از تجربیات خودشان در مصرف و درمان خود برای ما توضیح می‌دهند و اگر ایشان خودشان مصرف‌کننده نبودند به این شیوایی برای ما مفهوم نداشت، این کتاب به چندین زبان ترجمه‌شده است، مواردی مانند نگارش سی دی و سر تایم آمدن به شعبه، رأس ساعت داروی  OT مصرف کردن همگی از مواردی هستند که ملزمِ درمان اعتیاد یک مسافر می‌باشد، تمامی راهنمایی‌های یک راهنما برگرفته از این کتاب می‌باشد و راهنما هیچ‌گاه از خودش صحبتی با رهجو نمی‌کند و ما بایستی این کتاب را سرلوحه زندگی خودمان قرار دهیم.

جلسه هماهنگی خدمتگزاران شعبه

پیام مرزبانی (مسافر ناصر):

آزمون داخلی شماره 19 روز یکشنبه مورخ 1405/03/31 راس ساعت 15:15 برگزار می‌گردد.

منابع آزمون: کتاب 14 مقاله، سی دی های تخریب، عقل و ایمان، نیکوتین

پیام نشریات (مسافر محمد):

سی دی هفته: جبر  اختیار2

دستور جلسه هفتگی کتاب عبور از منطقه60 درجه زیر صفر 

سی دی های مرتبط با دستور جلسه: نبرد درون، تصاویر مسیر حرکت، ارسال تصاویر روی جلد

دستور جلسه هفته آینده: وادی چهارم و تاثیر آن روی من

سی دی های مرتبط با دستور جلسه هفته آینده: پذیرش مسئولیت، گره مسئولیت، مراتب نفس، یین و یانگ، ایمان

نگارش: مسافر ناصر بهشتی لژیون 9، مسافر بهمن فروغی لژیون 17، مسافر غلامرضا ابراهیمی لژیون 31، مسافر محمود صفدری لژیون 20، مسفر مهدی بدیعی لژیون 19

عکاس: مسافر حمید رضا تولایی لژیون 8

کاور: مسافر ابراهیم کاظمی لژیون 8

ویرایش: مسافر علی فدائی لژیون 17

تنظیم: مسافر ابراهیم کاظمی لژیون 8

از طرف خدمتگزاران سایت تقدیم نگاه زیبایتان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .