English Version
This Site Is Available In English

کنگره؛ مدرسه نظم، ادب و رسیدن به تعادل

کنگره؛ مدرسه نظم، ادب و رسیدن به تعادل

جلسه چهاردهم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی بندرعباس با استادی راهنما مسافر بختیار و نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر شاهین با دستور جلسه "آداب معاشرت، ادب و بی ادبی، تعادل و بی تعادلی" در روز یکشنبه هفدهم خرداد ماه 1405 راس ساعت 16:00 آغاز  بکار کرد:


خلاصه سخنان استاد:

قبل از دستور جلسه، رهایی آقای ایمان را به ایشان، راهنمای محترمشان آقای سبحان، همسفرشان و راهنمای همسفرشان خانم زهره تبریک می‌گویم. امیدوارم در سفر دوم نیز شاهد خدمت و پیشرفت ایشان باشیم. زمانی که وارد کنگره شدم، تصورم این بود که فقط برای درمان مصرف مواد یا سیگار آمده‌ام؛ اما به مرور متوجه شدم که کنگره فراتر از درمان است و به ما یاد می‌دهد چگونه به تعادل برسیم. یکی از مهم‌ترین آموزش‌هایی که در کنگره آموختم، نظم و وقت‌شناسی بود. در دوران مصرف، نسبت به زمان و تعهدات خود بی‌توجه بودم، اما کنگره به من آموخت که حضور به‌موقع، احترام به قوانین و پایبندی به مسئولیت‌ها از پایه‌های اصلی تعادل هستند.


در ادامه مسیر، با بسیاری از اصول آداب معاشرت نیز آشنا شدم؛ از نحوه ورود و خروج از لژیون و احترام به جایگاه راهنما گرفته تا شیوه صحیح مشارکت، گوش دادن به دیگران و پرهیز از قضاوت و اظهار نظر درباره صحبت‌های اعضا. کنگره به ما می‌آموزد که پیش از سخن گفتن فکر کنیم، به حقوق دیگران احترام بگذاریم و در روابط اجتماعی رفتار متعادل‌تری داشته باشیم. همچنین برای درک بهتر دستور جلسات، لازم است از قبل آموزش‌های مرتبط و سی‌دی‌های مربوطه را گوش کنیم تا بتوانیم برداشت صحیح‌تری از مطالب داشته باشیم و از آموزش‌ها بهره بیشتری ببریم.

 

عکس: مسافر جواد رهجوی راهنما مسافر علیرضا

تایپ، ویراستاری و ارسال: مسافر سجاد رهجوی راهنما مسافر علیرضا

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .