English Version
This Site Is Available In English

کنگره مکان مقدسی است

کنگره مکان مقدسی است

یازدهمین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی‌ خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی الیگودرز، به استادی مسافر مسعود و نگهبانی مسافر فضل اله و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه《وادی سوم و تاثیر آن روی من 》در روز سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۵ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد

سلام دوستان مسعود هستم یک مسافر 

خداوند بزرگ را شاکر و سپاسگزارم که امروز این اجازه را داشتم در کنگره حضور داشته باشم و خدمت کنم از راهنمای بزرگوارم تشکر می‌کنم که شرایط این خدمت را برای من فراهم کردند.

دستور جلسه وادی سوم است باید دانست که هیج موجودی به میزان خوده انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند، من دوران مصرف در اوج تاریکی بودم و فکر نمی‌کردم از تاریکی ها خارج بشم اما خداوند کمک کرد و با کنگره آشنا شدم و با همان جلسه اول مشاوره راهنمای تازه‌واردین پایبند کنگره شدم و به درمان رسیدم اما فکر نمی‌کردم که روزی به جایگاه استادی برسم یا به جایی برسم که خانواده من را باور کنند اما این اتفاق برای من افتاد و من به زندگی برگشتم و کنگره برای من حکم خانه خدا را دارد.

وادی اول وادی تفکر است، وادی دوم این موضوع را مطرح می‌کند که من بیهوده نیستم و برای کاری به این جهان آمده‌ام و باید سودمند باشم، وادی سوم می‌گوید من باید به فکر خودم باشم و اگر می‌خواهم درمان بشوم باید خودم تلاش کنم، من در سفر اول پدرم را از دست دادم و این مصیبت باعث نشد من از درمان خارج بشوم و توانستم با آموزش های کنگره به درمان برسم.

قصد نصیحت ندارم اما تازه‌واردین این را بدانند که این مکان مقدس است و برای اینکه ما امروز در کنگره هستم اجازه‌‌ای صادر شده است زیرا خیلی انسان ها در عذاب هستند اما اجازه ورود به کنگره به آن ها داده نمی‌شود، اگر بخواهم از تجربه خودم بگویم من یک ماشین اسقاطی بودم که کنگره من را دوباره بازسازی کرد و به زندگی برگشتم. از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر عبدالرضا 

ویرایش: مسافر حجت 

عکس: مسافر امین 

تنظیم و ارائه: مسافر حجت

مسافران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .