English Version
This Site Is Available In English

آموزش در کنگره 60 هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود

آموزش در کنگره 60 هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود

امروزه اعتیاد هنوز یک بیماری ناشناخته است و افراد فقط ترک اعتیاد انجام می‌دهند؛ در حالیکه باید درمان اعتیاد صورت بگیرد. درمان به معنای این است که فرد در انباری از مواد مخدر باشد؛ ولی آن را مصرف نکند. در این‌صورت می‌توانیم بگوییم که فرد درمان شده است. در کنگره۶۰ صورت مسئله اعتیاد مشخص شد.

کنگره۶۰ هر ساله تحقیقات جدیدی به مراکز علمی سراسر جهان ارائه می‌دهد. علم اعتیاد بسیار گسترده است و با ترک، مشکل حل نمی‌شود. آقای مهندس علاوه بر اعتیاد، مشکل اضافه وزن را نیز حل کردند و در این مورد کتابی به نام کاهش وزن و ساختمان جسم وجود دارد. در این کتاب به بدن و نقش تغذیه در زندگی پرداخته می‌شود. موضوعی که بسیاری از انسان‌ها آگاهی مورد نیاز را ندارند و به دلیل همین ناآگاهی، روش‌های نادرستی برای کاهش وزن انتخاب می‌کنند. درواقع نحوه صحیح غذا خوردن آموزش داده می‌شود؛ زیرا سلامتی بسیار مهم است. اضافه وزن باعث بروز انواع بیماری‌های قلبی، فشار خون، دیابت و ... می‌شود. طول عمر فرد کاهش پیدا می‌کند و حتی به استخوان‌ها و عضلات فرد فشار وارد می‌شود.

در کنگره۶۰ اعتیاد به روش DST درمان می‌شود. این روش تدریجی و کامل است و توسط آقای مهندس ابداع شده است. فرد مصرف‌کننده طی ۱۰ الی ۱۱ ماه به صورت تدریجی به رهایی می‌رسد. در این بازه زمانی سیستم ایکس فرد مصرف‌کننده احیا و دوباره راه‌اندازی می‌شود. کارخانه‌های موجود در جسم او که از کار افتاده بودند، دوباره شروع به کار می‌کنند. بدن به حالت تعادل طبیعی می‌رسد. هیچ‌کس در یک شب مصرف‌کننده نشده است؛ پس باید ذره ذره کنار گذاشته شودو به یک‌باره امکان‌پذیر نیست.

کنگر۶۰ حتی درمورد بیماری‌ها تحقیقاتی انجام داده است و در حال حاضر نیز انجام می‌دهد. طبق مقالات ارائه شده توسط کنگره۶۰، در درمان اعتیاد مصرف‌کنندگان مواد مخدر با متد DST و داروی اپیوم تینکچر، مشاهده شد که تعدادی از افراد مبتلا به MS با درمان اعتیادشان بیماری آنها نیز کاملا درمان شد. آقای مهندس تحقیقاتی در رابطه با بیماری سرطان، صرع و کولیت اولسراتیو انجام دادند و به دنبال روشی هستند که بیماری متوقف نشود و به‌طور کامل درمان شود. آموزش در کنگره۶۰ هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود و این دلیل پیشرفت است. امیدوارم این چرخه ادامه پیدا کند و بیماری‌های بیشتری درمان شوند.


نویسنده: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول)
ویرایش: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر شهره(لژیون اول)دبیراول سایت
همسفران نمایندگی صالحی۲ 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .