English Version
This Site Is Available In English

کنگره۶۰ بر مبنای تحقیقات بنیان شده

کنگره۶۰ بر مبنای تحقیقات بنیان شده

جلسه هفتم از دوره سی‌ودوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی نیما‌یوشیج به استادی همسفر سمانه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر ریحانه با دستور جلسه «تحقیقات کنگره۶۰، مقالات و کنفرانس‌ها» روز دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان‌ تشکر می‌کنم؛ همچنین از راهنمای خوب خودم همسفر اکرم که برای من خیلی زحمت کشیدند و این خدمت را بر عهده من قرار داده‌اند. دستور جلسه در مورد تحقیقات‌، کنفرانس‌ها‌ و مقالات آقای مهندس می‌باشد. کنگره‌۶۰ بر‌ مبنای تحقیقات بنیان شده‌ است. کنگره۶۰ برای من نه تنها مکان علمی، بلکه مدرسه‌ای از جان و خرد است. من در اینجا مفهوم پژوهش و تحقیق را فهمیدم و توانستم برای رشد و شکوفایی خودم قدم بردارم. وقتی اسم پروژه و تحقیق می‌آید اولین چیزی که به یادم می‌آید این است که تلاش‌های شبانه‌روزی آقای مهندس، خانواده محترمشان و اساتیدشان بود که این مکان را برای ما تهیه کردند و زحمت‌های‌ شبانه‌روزی بی‌وقفه بوده است و نتیجه بسیار بزرگی را به‌دست آوردند.

کنگره‌۶۰ الگوی درمانی جامعی است که بر اثر تحقیقات درست، تفکر و تجربه آقای مهندس به عمل آمده است. هر تجربه نشانگر این است که از سفر‌ مسافرها تا آغاز آموزش همسفران شکل گرفته است؛ هر‌ کدام‌ از این‌ها از استرس، نگرانی و تنش‌های زندگی‌ نجات پیدا کردند؛ در کنار این‌ها جهان‌بینی، جسم و روان آموزش گرفته شده است و خیلی از این‌ها باعث شده که در زندگی روزمره خودشان به کار بگیرند، تحقیقات آقای مهندس بسیار زیاد است.

می‌توانم این را بگویم که بسیاری از کشورها مثل آمریکا، اسپانیا، فرانسه و خیلی از کشورهای دیگر از آقای مهندس درخواست کردند که به‌عنوان سخنران نمونه سخنرانی کنند. پروژه‌های آقای مهندس شامل این می‌شود که صورت مسئله اعتیاد را حل کردند؛ کشف بسیاری از سرطان‌ها در مورد سرطان‌ شناسی و بیماری‌هایی مثل صرع، ام‌اس، کولیت و عفونت‌ها، سرطان سینه، کووید ۱۹ می‌توانیم نام ببریم. بیماری صرع و سارس این‌ها همه از تحقیقات و پروژه‌های آقای مهندس هستند که در این بازه ۳۰ ساله به اجرا در آوردند و ساخت دانشگاه قشم به متراژ ۱۰ هزار متر، درحال ساخت می‌باشد که ۴ طبقه و هر طبقه‌اش ۲۵۰۰ متر بنا دارد.

این‌ها‌ همه به متد درست آقای مهندس بر می‌گردد و کاری که تا به امروز انجام داده است و سندی بدون نقض می‌باشد. همین‌ که مسافرهای ما به رهایی رسيدند و امروزه هزاران نفر با این تحقیقات و پروژه‌های آقای مهندس نجات پیدا کردند و زندگی‌ها‌یشان سرشار از عشق و محبت شده است که این به عملکرد درست آقای مهندس بر می‌گردد. من به‌عنوان یک همسفر با یک تجربه می‌توانم یک مقاله زنده‌ای از آقای مهندس باشم.

با عملکرد درست و رفتار درست من به دیگران چراغی باشم برای آن‌ها‌یی که در تاریکی هستند، یک‌ چراغ روشنی باشم که آن‌ها هم بتوانند از این استفاده کنند. امیدوارم همه عزیزانی که اسم کنگره را نشنیده‌اند اذن کنگره برای آن‌ها هم صادر شود و بتوانند بیایند در کنگره و استفاده کنند. خداوند را شاکرم که در دوره‌ای زندگی می‌کنم که علم کنگره است و من در آن حضور دارم و می‌توانم از آن استفاده کنم و بهره ببرم و این بزرگترین استفاده‌ای هست که ما داریم در زندگی‌هایمان به روز انجام‌ می‌دهیم و می‌توانیم استفاده می‌کنیم.

از همه‌ مسئولین و اساتیدی که از قدیم تا به امروز اینجا بودند و زحمت فراوانی را کشیدند از همه تشکر می‌کنم و از همه‌ شما عزیزانی که امروز در جلسه هستید‌ نهایت قدردانی و سپاسگزاری را دارم. من باور دارم که هر کدام از ما خود یک مقاله زنده در رفتار و کردارمان هستيم. به امید روزی که چراغی باشیم برای فهم عمیق انسان‌ها و هستی.

در ادامه برگزاری افطاری همسفران نمایندگی نیما‌یوشیج 

مرزبانان کشیک: همسفر هدی‌سادات و مسافر حجت
تایپیست: همسفر لیدا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فیروزه (لژیون پنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر صدیقه( مرزبان خبری)
همسفران نمایندگی نیما‌یوشیج بهشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .