English Version
This Site Is Available In English

مشارکت گروهی لژیون چهارم

مشارکت گروهی لژیون چهارم

همسفر ریحانه:
هفته راهنما را در رأس به آقای مهندس و خانواده گرامی ایشان تبریک می‌گویم. خداوند را شاکرم که در این مکان مقدس هستم و آموزش می‌گیرم. از راهنما همسفر فاطمه نهایت تشکر را دارم که مرا از عمق تاریکی‌ها نجات داد.

وقتی نیروهای منفی بر من غلبه می‌کرد با راهنمایی خود راه درست را به من نشان می‌دادند. با نوشتن و گوش‌دادن سی‌دی‌ها گره زندگی خود را پیدا می‌کردم. به راهنما خوبم همسفر فاطمه بابت ۴ سال خدمت ایشان خداقوت و خسته نباشید می‌گویم. الهی که در تمام مراحل زندگی به خواسته دلشان برسند و هر کجا و در هر خدمتی که هستند بهترین‌ها را آرزو می‌کنم.

همسفر طاهره:
ابتدا هفته راهنما را به آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان و تمامی راهنمایان عزیز و زحمت‌کش خانواده بزرگ کنگره۶۰ به‌خصوص به همسفر فاطمه عزیز راهنما DST و همسفر محدثه عزیز راهنما تغذیه سالم تبریک می‌گویم. حال خوش و سلامتی روزافزون را برایشان آرزو می‌کنم.

راهنما کسی است که مسیر حرکت به سوی ارزش‌ها و رهایی از دام اعتیاد را نمایان می‌کند راهنما عشق است کسی که به مخلوق و خالق عشق می‌ورزد و از تمام گذرگاه‌های سخت عبور کرده به تزکیه و پالایش رسیده و به آن سطح از دانایی رسیده که به او اجازه داده شده تا آموزش دهد آنان عاشقان بی‌ادعایی هستند که بدون چشم داشت خدمت می‌کنند و در مسیر کنگره معرفت، عدالت و عمل سالم را الگو قرار دادند و عقل، عشق و ایمان را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند تا آن‌چه را که آموزش دیده‌اند جرعه‌جرعه در جان ما جاری کنند.

کسانی که راه‌های پر پیچ‌وخم اعتیاد را رفته‌اند و از تلخی و تاریکی‌های آن آگاه هستند فرشتگانی که راه درست زندگی و جهان‌بینی را آموزش می‌دهند. خداوند را سپاسگزارم که راه ارزش‌ها را شناختم تا بتوانم در مسیر اهداف کنگره نقش مؤثری داشته باشم و بتوانم ذره‌ای از زحمات ارزشمند آن‌ها را در آینده نه‌چندان دور جبران کنم. ان‌شاءالله.

عکاس: همسفر میترا رهجوی راهنما همسفر رقیه (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه(لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر گلسا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .