English Version
This Site Is Available In English

نفس اماره؛ نقش قاتل حرفه‌ای را دارد

نفس اماره؛ نقش قاتل حرفه‌ای را دارد

در سی‌دی قضاوت استاد امین این مطلب را این‌گونه شروع کردند که تمام قوانینی که در هستی جاری هستند در صور پنهان انسان هم وجود دارند، باید بگردیم و آن‌ها را پیدا کنیم. در جهان‌بینی نیرو معادل حس است و حس باعث حرکت در هر موجودی می‌شود. البته چیزهای دیگری هم وجود دارد؛ ولی اگر انسان در مورد چیزی حس نداشته باشد، هیچ حرکتی نمی‌تواند انجام دهد. وقتی نیرویی بخواهد به‌وجود آید، باید دو قطب باشد در مورد حس هم به همین شکل است، اگر دو حس هم‌نام باشند، نیروی جاذبه و اگر غیر هم نام باشند، نیروی دافعه به وجود می‌آید. در اصل این موضوع به من یاد می‌دهد که حسی را جذب می‌کنم که در درون من وجود داشته باشد؛ حتی اگر نسبت به آن آگاهی نداشته باشم.

برای این‌که احساس به وجود آید، هیچ وقت یک بستر مناسب کافی نیست و خیلی مسائل دیگر وجود دارد؛ یعنی من نمی‌توانم بگویم، جامعه یا محیط خوب نیست و باعث شده که من فرد خوبی نباشم و به درون من برمی‌گردد. در مورد اعتیاد هم باید آن ناخالصی صفر شود، در این صورت اگر در بین تمام مصرف‌کنندگان هم قرار بگیرد، اتفاقی نمی‌افتد. ما حس را باید احساس کنیم، چه حس خوب و چه حس بد. اگر من احساس خوبی نسبت به یک شخص و محیط پیدا کنم؛ یعنی آن محیط و آن شخص یک میدان خوب یا بد دارد و در درون من هم یک نوع جاذبه و مکمل است که جذب می‌شود.

اگر من ویژگی را مشاهده کنم و حسی نسبت به آن نداشته باشم؛ یعنی درون من نیست و برعکس اگر ویژگی را مشاهده‌ کنم و متوجه آن شوم، پس درون خودم هم است. ویژگی که من حس می‌کنم، ممکن است در صور آشکار یا در صور پنهان وجود داشته باشد. حس به دو بخش نیاز دارد، فقط در یکی زیادتر و در یکی کمتر است. در این سی‌دی به این اشاره دارد که وقتی من حس بدی دارم با همان حس بد قضاوت می‌کنم، پس در نتیجه برا توجیح به‌دنبال نقاط منفی دیگران هستم و باعث می‌شود که از دیگران بدم بیاید که همین نکته می‌تواند در مورد چنین مسائلی بسیار به من کمک کند.

در جنگ روانی که بین ما به وجود می‌آید، کسی ضربه بیشتر و ‌سنگین تر می‌خورد که ناخالصی کمتر دارد و باید فشار بیشتری را تحمل کند. در انسان نفس اماره نقش قاتل حرفه‌ای را بازی می‌کند که قتل و کارهای ناپسند را انجام می‌دهد و آن‌ها را به گردن دیگران می‌اندازد؛ ولی اگر من قضاوت نکنم و دست از محکوم کردن دیگران بردارم، نتيجه معکوس می‌شود و می‌توانم آن بخش صفت پنهان وجودم را پیدا کنم و شروع به تزکیه و پالایش کنم.

برداشتی که از این سی‌دی می‌توانم داشته باشم، علاوه بر نکات گفته شده این است که من باید تاریکی‌ها خودم را ببینم تا بتوانم روی خودم کار کنم و آن‌ها را ذره ذره از بین ببرم.

منبع: سی‌دی قضاوت از استاد امین
تایپیست: همسفر لیلا، راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر صوفیه، راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم)
ویراستار و ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گوجان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .