English Version
This Site Is Available In English

D.sap گنجی است گرانبها

D.sap گنجی است گرانبها

دومین جلسه از دوره چهل و پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی ستارخان ویژه همسفران و مسافران به استادی مسافر امیرمرتضی و نگهبانی مسافر امیرحسین و دبیری مسافر امیرمسعود، با دستور جلسه "D.sap" شنبه 18بهمن ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۵:30آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

از ایجنت محترم و گروه مرزبانی خانواده و مسافران و راهنمای لژیون هفتم سپاس‌گزارم که به بنده اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم و آموزش بگیرم. همه‌ی ما می‌دانیم که آقای مهندس یک محقق و دانشمند تمام عیار است و در پی تحقیقاتشان متد DST برای درمان اعتیاد از دل ماه مبارک رمضان به آقای مهندس الهام شد و به دستان پر توان ایشان اجرایی شد. این تحقیقات با درایت متفکرانه و هوشمندانه‌ و الهامات ادامه دار آقای مهندس گسترده‌تر شد و در پی درمان اعتیاد، درمان سیگار و درمان چاقی که در دنیا تا به حال راه حل مناسبی برایش پیدا نشده به انجام رسید. تمام اکتشافات و تحقیقاتی که جناب آقای مهندس انجام می‌دهند، معجزه بشریت است و شگفتانه‌اش این است که به همین‌جا ختم نمی‌شود و درمان انواع بیماری‌های لاعلاج و سرطان‌ها و کولیت روده ، سایکوز روانتنی ، ام اس، مراقبت اعصاب و بیماری پوست پروانه‌ای و نیز حتی درمان کرونا زمانی که هیچ راه درمانی برایش وجود نداشت در کنگره با مصرف دیسپ درمان شد و راه درمان تمام این بیماری‌ها به دنیا از طریق مقالات و کنفرانس‌های متعدد مخابره شده و مورد استقبال بی‌نظیر دانشمندان و پزشکان بی‌شماری قرارگرفته است.

D.sap,  به معنی: D دژاکام و Sap به معنای عصاره می‌باشد و فرآیند عمل آوری دیسپ چهارده مرحله‌ است و یک سال زمان می‌برد. عده‌ای به‌اشتباه می‌گویند که دیسپ سرکه است ولی کاملا با سرکه تفاوت دارد و فرآیند تولید سرکه ۳۰ الی ۴۰ روز می‌باشد ولی دیسپ یک سال زمان نیاز دارد تا قابل‌استفاده شود که این طول زمان مانند سفر یک مسافر است. سال ۹۱ در باغی در هیدج این اتفاق رقم خورد و دیسپ با فرایند فساد تولید شد که تا کنون برای درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. دیسپ املاح معدنی و مغذی بسیاری دارد و بخصوص برای مسافران سفر اولی که مشکل گوارش و کبد چرب دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد و در ادامه کرم دیسپ تولید شد که برای بیماری‌های پوستی و حتی زیبایی استفاده می‌شود

عده‌ای هستند که می‌گویند با مصرف دی‌سپ معده آنها اذیت می‌شود ولی به نظر بنده شخصی که وارد کنگره می‌شود باید به روش درمان و داروی مصرفی یا همین دیسپ ایمان و باور داشته باشد تا درمان اتفاق بی‌افتد و اثر گذار باشد. همه جملاتی که راجع به آن صحبت کردیم، یک معجزه می‌باشد که به فرموده‌ی آقای مهندس گنجی است گران‌بها که در این حلقه از حیات به دست جمعیت احیاء انسانی کنگره ۶۰ داده‌ شده و برای این نعمت‌ها باید خداوند را شاکر باشیم و سجده شکر به‌جای آوریم و در جهت پیش برد اهداف کنگره ، هم از نظر مالی و هم علمی قدم برداریم. به زعم بنده باهوش کسی می‌باشد که کنگره۶۰ را خوب بشناسد و اهدافش را جدی بگیرد و مقالات ارزشمند را دنبال کند و آموزه ها را فرا گرفته و عملی کند و انتشار دهد، و سعی کند وارد حاشیه نشود تا خدایی نا‌کرده سدی در برابر اهداف کنگره ایجاد نکند. خیلی ممنونم که با صبوری و سکوتتان به صحبت‌های بنده گوش‌ دادید.

تایپ: مسافر حامد
عکس و بارگزاری: مسافر طاها

مرزبان کشیک: مسافر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .