English Version
This Site Is Available In English

کشف متد DST در ماه رمضان

کشف متد DST در ماه رمضان

جلسه ششم از دوره هفدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ مسافران نمایندگی اردستان با استادی راهنما مسافر حمید، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر محمدرضا با دستور جلسه «الهام از رمضان» در روز یکشنبه ۱۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا خدا را شاکرم که یک‌بار دیگر به من فرصت داد که بتوانم در این جایگاه آموزش بگیرم. از آقای مهندس تشکر می‌کنم که این روش را ابداع کردنند تا من حمید امروز بتوانم از تاریکی بیرون بیایم و طعم زندگی را بچشم. ما اعضای کنگره۶۰ مدیون ماه رمضان هستیم. قبل از کنگره ماه رمضان و روزه گرفتن را یک مسئله دینی، مذهبی و اعتقادی می‌دانستیم که آقای مهندس موضوع را به شکل دیگری برای ما باز کردنند و فرمودند که یک درصد کوچکش بخاطر دین و اعتقادات است.

در ماه رمضان الهامات و القاعات بیشتر انجام می‌گیرد و نکته دیگر اینکه آقای مهندس در ماه رمضان این روش و متد را ابداع کردند. من زمانیکه وارد کنگره شدم، ماه رمضان بود. یادم هست که آقای مهندس در یکی از سی‌دی‌های قدیمی‌اش فرمودند: اگر می‌خواهید روزه بگیرید و داروی OT مصرف می‌کنید، روزه را بگیرید و دارو هم بخورید و اگر سیگار هم می‌کشید بکشید؛ نه اینکه هر نیم ساعت یک نخ یا دو نخ و این حرف بسیار برایم جالب بود و من تازه می‌شنیدم.

در مورد الهام از رمضان هم به من مسافر بستگی دارد که در چه مقطعی و در چه حدی هستم. آیا در مسیر و راه درمان قرار گرفتم و حالا این را متوجه می‌شوند که خوب سفر می‌کنند. درست است که راهنمایان زحمت می‌کشند و همه این‌ موارد را قبول دارم. من بارها در مشارکت‌هایم گفتم که ما اگر خودمان نخواهیم، مسافر و یا رهجوی آقای مهندس هم باشیم درمان نمی‌شویم. روش و متد درست است؛ ولی بستگی به خود شخص مسافر دارد که چه هدفی را دنبال می‌کند. مسیر درست علامت‌گذاری شده؛ ولی من اگر بخواهم در این مسیر درست حرکت کنم و گاهی نیز یک میان‌بر و سرکی این طرف و آن طرف بزنم به مشکل می‌خورم و تجربه نشان داده که نشدنی است و فایده‌ای ندارد.

آقای مهندس می‌فرمایند: درمانی مدنظر کنگره است که دیگر برگشتی نباشد. این را بدانید کنگره اینطور نیست که مثل گوشی تلفن‌های قدیم بودنند که آنتن بلندی داشتند و آنتن را بیاریم بالا و اعلام حضور کنیم و به نیروهای منفی بفهمانیم که بیایند و الهامات و القاعات را بگیریم و در مسیر و راه خودمان با چند بار گریز زدن و اجرا نکردن فرامین راهنما، قوانین و حرمتهای کنگره از مسیر خارج شویم، نه اینگونه نیست؛ کنگره راه، روش و متد درست و صحیح را به ما آموزش می‌دهد تا اینکه ما خودمان درچه حد و مقطعی هستیم که بتوانیم آموزش‌ها را فرا بگیریم. کلامی از آقای مهندس که هرکس در هربعدی چه این بعد، چه بعد بعدی و چه هزاران بعد دیگر، بهترین روز یک انسان روز رهایی او می‌باشد و از آقای مهندس و خانواده محترمشان، راهنمایم مسافر کمال و تمامی خدمتگزاران نمایندگی تشکر می‌کنم.

تایپیست: مسافر محمدرضا (لژیون اول)
ویراستار: مسافر رسول (لژیون دوم)
عکاس: راهنمایی تازه واردین مسافر ابراهیم
ارسال: مسافر محمدرضا نگهبان سایت

مسافران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .