English Version
This Site Is Available In English

ماه رمضان باعث پیوند محبت بین اعضاء می‌شود

ماه رمضان باعث پیوند محبت بین اعضاء می‌شود

جلسه سیزدهم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی گنجعلی‌خان کرمان به استادی راهنما همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر الهه و دبیری همسفر زهره با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۵ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را بسیار شاکر و سپاسگزارم که یک‌بار دیگر در هوای کنگره نفس می‌کشم و در این حلقه بی‌انتهای عشق و بخشندگی حضور دارم. از آقای مهندس، خانواده محترمشان و از همسفر الهه تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش ببینم و از تک‌تک شما سپاسگزارم که در این جلسه حضور دارید و برای آموزش خودتان ارزش قائل هستید. دستور جلسه در مورد الهام از رمضان است؛ هر وقت دستور جلسه در مورد ماه رمضان می‌شود برای من دو خاطره تداعی می‌شود؛ چون من روزی که وارد کنگره شدم ماه رمضان بود، روزی هم که به رهایی رسیدم مصادف با ماه رمضان بود و این برای من خیلی حس و حال خوبی دارد.

آقای مهندس می‌گویند زمانی که در کنگره ماه رمضان می‌شود و لحظه افطار دور هم جمع می‌شویم و افطاری می‌خوریم خیلی لحظه قشنگی است باعث می‌شود پیوند محبت بین اعضاء زیاد شود. ان‌شاءلله امسال هم بتوانیم مثل سال‌های گذشته در کنگره ماه رمضان و افطاری را داشته باشیم. من یادم است که ماه رمضان وقتی از در وارد می‌شدیم بوی افطاری به مشاممان می‌خورد و خیلی حس و حال خوبی داشت ان‌شاءلله که امسال هم این فرصت به ما داده شود که ماه رمضان را برگزار کنیم.‌

همان‌طور که همه ما می‌دانیم آقای مهندس در ۱۵ ماه مبارک رمضان توانستند به مصرف و مواد خودشان یک نظمی بدهند و همین باعث شد که در انتها مواد خودشان را درمان کنند و به درمان قطعی برسند و این باعث کشف و پیدایش متد DST شد و با استفاده از متد DST بیش از ۱۰۰ هزار نفر انسان به درمان قطعی رسیدند و خیلی از خانواده‌ها به حال خوب و به سامان رسیدند. ماه رمضان معلم خوبی است برای تزکیه و پالایش انسان؛ این ماه، ماه بیداری دل‌های انسان‌ها است.

الهام نوری است که خداوند به دل انسان می‌تاباند. با استفاده از آن نور انسان تاریکی‌های وجود خودش را می‌تواند ببیند و بشناسد و رمضان به معنی سوزاندن است. سوزاندن گناهان و این فقط به گفتار نیست در کردار و رفتار ما هم این سوزاندن خودش را باید نشان بدهد. استاد امین خیلی قشنگ در سی‌دی بخشش می‌گویند همان‌طور که یک دستگاهی کاری را انجام می‌دهد بعد از یک سال راندمان و تولید آن پایین می‌آید و مقداری افت می‌کند برای آن که دستگاه بازسازی شود؛ باید سرویس دهی شود تا به حالت اولیه خودش برگردد؛ حالا بدن ما انسان‌ها هم همین شکل است.

در بدن همه ما انسان‌ها یک سیستمی است به نام سیستم شبه افیونی یا همان سیستم ایکس، کار این دستگاه این است که یک‌سری مواد در بدن ما ترشح می‌کند؛ موادی که مورد نیاز بدن ماست حالا بعد از یک سال این مواد تولیدشان افت می‌کند. سیستم شبه‌افیونی ما از دو حالت تأثیر می‌گیرد یکی از طریق با سیم و یکی از طریق بی‌سیم، از طریق باسیم مواد‌مخدر، الکل مواد اعتیادآور است از طریق بی‌سیم همان افکار و اندیشه و احساسات ماست. حالا برای این‌که سیستم شبه‌افیونی از طریق باسیم یا بی‌سیم بازسازی شود خداوند دو نسخه برای ما پیچیده است؛ از طریق با سیم که همان حالت خوردنی، خوراکی و از جنس ماده است.

خداوند گفته روزه بگیرید که روزه باعث پاکسازی بدن می‌شود و سیستم شبه‌افیونی بازسازی می‌شود و از طریق بی‌سیم هم خداوند گفته نماز بخوانیم؛ چون زمانی که ما نماز می‌خوانیم آرامش خاصی پیدا می‌کنیم، افکار منفی ما بعد از پایان نماز به نصف و حداقل خودشان می‌رسد و اگر کسی این را بداند؛ یعنی بداند که روزه چه فایده‌ای برای بدن دارد دیگر در مقابل نماز و روزه گارد نمی‌گیرد.

استاد امین در سی‌دی بخشش می‌گویند: خداوند نمی‌آید ما را مؤاخذه کند که اگر کسی نماز نخواند و روزه نگیرد گناه است، نه وقتی کسی این کار را انجام ندهد سیستم ایکسش در حالت تعادل قرار نمی‌گیرد و این یک رنجی است برای خود انسان و به‌واسطه این رنج انسان خودش آسیب می‌بیند. در سی‌دی بستن دهان آقای مهندس می‌گویند زمانی که دهان انسان بسته باشد سایر دروازه‌های ورودی بدن انسان باز می‌شود؛ حالا این دروازه‌ها و درها چه هستند؟ همان ذهن، افکار، اندیشه و احساسات ما هستند.

ما در طول ۱۱ ماه در طول سال ‌می‌خوریم و می‌آشامیم، انواع چربی‌ها را در بدن خودمان ذخیره می‌کنیم روز به روز تنومندتر و اضافه وزن پیدا می‌کنیم و این خودش باعث انواع بیماری‌ها در ما می‌شود؛ وقتی که روزه می‌گیریم باعث می‌شود که دهان ما بسته باشد و پاک‌سازی در بدن ایجاد شود و دریچه افکار و احساسات ما باز شود.

در سی‌دی اتوفاژی آقای مهندس می‌گویند: زمانی که بیش از ۱۲ ساعت به بدن غذا نرسد بدن شروع می‌کند به پدیده اتوفاژی و پدیده خود خوردن؛ یعنی خودخوری را انجام می‌دهد و سلول‌های معیوب، مریض و سلول‌های سرطانی همه را از بین می‌برد. این‌ها از فواید روزه گرفتن است، در ظاهر ما هم روزه گرفتن خیلی می‌تواند تأثیرگذار باشد باعث می‌شود که رنگ چهره روشن و شفاف شود و اعتماد به نفس ما بالا می‌رود، برای این‌که ما در ماه رمضان نه گفتن را یاد می‌گیریم؛ نه گفتن به خواسته‌های نفسمان. وقتی که ما روزه هستیم دلمان می‌خواهد یک لیوان آب خنک بخوریم، یک غذای گرم و تازه بخوریم؛ ولی وقتی بر نفس اماره خود غلبه می‌کنیم باعث می‌شود که اعتماد به نفسمان به شدت بالا رود.

آقای مهندس می‌گویند: بزرگترین پالایشگاه در بدن ما کبد است و بزرگترین تصفیه خانه کلیه‌ها هستند و حالا در طول سال ما انواع غذاها را می‌خوریم، مقداری رسوب در کلیه‌ها، کبد، دستگاه گوارش و اعضای دیگر بدن ما ایجاد می‌شود و برای این‌که این‌ها از بین برود ما روزه می‌گیریم، روزه گرفتن نیاز بدن ما است؛ یعنی گرسنگی نیاز بدن ماست، وقتی ما به بدن گرسنگی می‌دهیم سموم از بدن ما دفع می‌شود و یک حالت آرامش پیدا می‌کنیم و باعث قوت قلب در ما می‌شود. من خودم قبل از کنگره فکر می‌کردم روزه گرفتن یک مسئله واجب و عبادی است و ما باید برای خدا روزه بگیریم؛ اما زمانی که کنگره آمدم فهمیدم که روزه گرفتن چه‌قدر برای بدن من مفید است، از این به بعد با آگاهی روزه می‌گیرم؛ وقتی انسان این را متوجه شود نمازی که می‌خواهد بخواند و روزه‌ای که می‌گیرد آن عمل را با عشق انجام می‌دهد.

سی‌دی وزن را گوش می‌کردم یکی از خانم‌های مسافر مشارکت کرد و گفت اضافه وزن داشتم و به‌واسطه اضافه وزن نمی‌توانستم راه بروم؛ حتی تا سر کوچه باید آژانس می‌گرفتم می‌گفت به‌واسطه لژیون تغذیه سالم وزنم پایین آمد، توانستم هر روز پیاده‌روی کنم؛ حتی توانستم کوهنوردی کنم، در مسابقات دو شرکت کنم مقام کسب کنم! من یک لحظه آنجا دلم لرزید و گفتم خدایا من کجا هستم؟ گفتم که فاطمه واقعاً قدر جایی را که هستی می‌دانی؟ یک لحظه بغض کردم و خیلی حالم گرفته شد و گفتم واقعاً قدر جایی که هستیم را نمی‌دانیم، قدر این صندلی که روی آن نشسته‌ایم را نمی‌دانیم.

روز جشن گل‌ریزان خیلی از ما آمدیم با خدای خودمان یک عهدی را بستیم؛ گفتیم یک مبلغی را پرداخت می‌کنیم آیا یادمان هست؟ آیا توانسته‌ایم قدمی برداریم؟ همسفر نجمه خیلی قشنگ گفتند که وقتی می‌رویم بالا سعی کنیم تصمیمی که می‌گیریم از روی شعور باشد نه شور به این فکر کنیم که یک پشتوانه مالی داشته باشیم که وقتی مبلغی را اعلام می‌کنیم بتوانیم پرداخت کنیم و من فاطمه باید حواسم باشد که واقعاً کجا هستم و با چه حالی آمدم کنگره. هیچ وقت فراموش نکنم که با چه حالی آمدم و الان چه‌قدر به آرامش رسیده‌ام و حالم خوب شده است.

دیده‌بان لژیون سردار مسافر علیرضا خیلی زیبا می‌گویند که کنگره هیچ نیازی به من ندارد چه من باشم و چه نباشم کنگره به مسیر خودش ادامه می‌دهد؛ چون به نور الهی متصل است؛ ولی اگر من با وجدان خودم روبه‌رو شوم اگر نگاه کنم و ببینم کنگره ذره‌ای در من تغییر ایجاد کرده است پس یک رسالتی را دارم؛ رسالت من این است آنچه را که دریافت کرده‌ام را پرداخت کنم؛ حتی ما زمانی که نفس می‌کشیم این نفس را پس می‌دهیم؛ پس قانون جهان هستی این است که آنچه دریافت می‌کنم در قبالش پرداخت داشته باشم و اگر آن پرداخت را نداشته باشم قطعاً آن نعمت از من گرفته می‌شود. حالا که این فرصت در اختیار من قرار گرفته ان‌شاءلله قدردان باشم. کنگره همیشه هست و شاید من نباشم.

آقای مهندس می‌گویند ما زمانی از این بُعد به بُعد دیگری می‌رویم و دیگر مالک هیچ چیز نیستیم؛ حتی مالک جسممان، هر چه که داریم می‌گذاریم و از این دنیا می‌رویم. پهلوان همسفر ندا خیلی قشنگ گفتند؛ حتی اگر کسی از پول خود و خانه خود می‌گذرد و می‌رود برای پهلوانی و نشانی در بی‌نشانی کارت می‌کشد در بُعد دیگر برای خودش خانه می‌خرد و این برای من یک تلنگری بود که حواسم باشد به خواب نروم؛ چون خواب رفتن یعنی نیروی منفی در ذهن، افکار و اندیشه من رسوب کرده است. ان‌شاءالله که هیچ وقت خواب نروم. در بیداری حرکت کردن خیلی سخت است. امیدوارم همه ما بتوانیم در بیداری حرکت کنیم و نسبت به تعهدات خودمان هرچه زودتر اقدام کنیم. به قول استاد سردار ان‌شاءالله با هر طلوعی یک قدم به الله نزدیک‌تر شویم.

تایپیست: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
عکاس: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون هفتم)
ویرایش: راهنمای تازه‌‌‌واردین همسفر زهره  
ارسال: همسفر توران رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .