English Version
This Site Is Available In English

مشکلات لعنت خداوند نیستند

مشکلات لعنت خداوند نیستند

جلسه سوم از دور چهارم جلسات لژیون سردار نمایندگی گوجان با استادی همسفر بتول، نگهبانی همسفر توران و دبیری راهنمای تازه واردین همسفر فاطمه با دستور‌ جلسه «وادی سیزدهم (پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است) و تاثیر آن روی من» در روز دوشنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
این چهارده وادی طریقه چگونه زیستن را به ما یاد می‌دهد. به ما نمی‌گوید، این کار را انجام بده یا نده، فقط می‌گوید راه و روش درست کدام است. این چهارده وادی را کار می‌کنیم که خود را بشناسیم؛ چون اگر یاد بگیریم خود را  بشناسیم، بزرگترین گام را برداشته‌ایم. لازم به ذکر است که شناخت  خود کاری به سواد و تحصیلات ندارد، همه ما دیده‌ایم، آدم‌هایی که سواد و تحصیلات عالی دارند، مقام‌های مهمی دارند؛ ولی نمی‌دانند، حتی با خانواده خود و یا با همسایه چگونه رفتار کنند، چون این افراد فقط در یک بعد حرکت و رشد کرده‌اند.

حال وادی سیزدهم می‌گوید: پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است؛ یعنی هرنقطه‌ای که تمام شود، سرخط دیگری آغاز خواهد شد و یا هر چیزی که تمام شود، چیز دیگری آغاز می‌شود. یک سفر اولی سفرش تمام می‌شود و یک تازه وارد، وارد کنگره۶۰ خواهد شد. جالب این است که‌ در هستی چیزی نداریم که بگوییم تمام شد؛ زیرا نهار می‌خوریم، نوبت به شام می‌رسد، شام تمام شود، آغاز یک صبح دیگر است. هر مرحله‌ای که تمام می‌شود، مرحله‌ای دیگر آغاز خواهد شد و باید دانست که، هیچ نقطه ای نیست که متوقف شود؛ زیرا ما هر لحظه در حال خلق خط جدیدی هستیم. گاه یک سلام می‌تواند، یک مسیر جدید برای ما بسازد.

نکته جالب که من از این وادی یاد گرفتم، اگر همین یک نکته را سرحوله زندگیم قرار بدهم، ۹۹درصد مشکلاتم حل خواهد شد. بعضی وقت‌ها مشکلی داریم و هنوز این مشکل حل نشده، مشکل دیگری به وجود می‌آید، یا این بلا تمام نشده، بلای دیگری می‌رسد؛ زیرا تا زمانی که راه، حل کردن مشکلات را نیاموزیم، مشکلات نه حل خواهند شد و نه تمام می‌شوند. باید حل کردن مشکلات را یاد بگیریم و بدانیم که مشکلات لعنت خداوند نیستند و رحمت خدا هستند.

ما باید همیشه تلاش کنیم که آموزش بگیریم و آگاهی خود را بالا ببریم. آقای مهندس حسین دژاکام فرمود: «اگر با هر شرایطی از این دنیا بروی، با همان شرایط در جهان‌های بعدی بیدار خواهی شد». اگر معتاد و یا الکلی باشیم، یا حتی بیماری‌های روحی و روانی داشته باشیم، در جهان‌ بعدی با همین شرایط بیدار می‌شویم. حال اگر بخواهم لژیون سردار را به وادی سیزدهم ربط بدهیم یک پیام آسمانی داریم  که می‌گوید: «اگر انسانی را احیاء کنیم، گویی همه انسان‌ها رو احیاء کرده‌ایم و اگر انسانی را نابود کنیم، گویی همه انسان‌ها را نابود کرده‌ایم». امروز برای آبادانی و سازندگی به سرمایه نیاز داریم و بدون سرمایه سازندگی و آبادانی هم امکان پذیر نیست.

من در کنگره۶۰ و لژیون سردار یاد گرفتم که ببخشم. اگر قبلاً کسی  به من می‌گفت که یک میلیون کمک کن، صدها دلیل و مدرک می‌آوردم و می‌گفتم خودم هزار گیر و گرفتاری دارم. خداوند را هزار مرتبه شکر می‌کنم که لیاقت داشتم و مسیر کنگره۶۰ و بعد از آن راه لژیون‌سردار برایم باز شد. وارد لژیون سردار شدم و پایان نقطه‌‌های منفی زندگی‌ام، آن حال خرابی و خساست تمام‌ شد و سرآغاز خط دیگرم، تغییر صحیح در صفات و کردارم بود.

چه دخترها و پسرها و چه پدرها و مادراهایی که بیرون از کنگره‌۶۰، در حال پرپر شدن و نابودی هستند، ما باید دست به دست هم بدهیم و لژیون سردار را گسترده‌تر کنیم تا بتوانیم در تاسیس شعب‌های بیشتر کمک کننده و نجات دهنده باشیم. خوشبختی مانند تلفن است، اگر دیگران نداشته باشند و فقط من داشته باشم، به هیچ دردی نمی‌خورد؛ پس همیشه برای دیگران خیر و خوبی بخواهیم تا در زندگی به خود ما برگردد.

تایپ:همسفر توران رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون سوم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر سمیه
ویرایش و ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گوجان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .