English Version
This Site Is Available In English

خانواده اولین و اساسی‌ترین واحد اجتماعی است

خانواده اولین و اساسی‌ترین واحد اجتماعی است

مشارکت همسفر زهرا:

خانواده به عنوان کوچک‌ترین و نخستین جامعه‌ای که از همه جوانب ساختار زندگی هر شخص را از آغاز حیات شکل می‌دهد، تأثیری عمیق و گسترده بر روی شخصیت و رفتار انسان‌ها دارد. خانواده منبع اصلی محبت و حمایت عاطفی است که برای رشد اجتماعی و روانی افراد ضروری است. محبت بین اعضای خانواده یکی از پایه‌های اساسی ایجاد یک محیط آرام و حمایت‌گر است که در آن افراد می‌توانند رشد کنند و به شکوفایی دست یابند. این محبت نه‌تنها روابط بین اعضای خانواده را تقویت می‌کند؛ بلکه تأثیرات عمیق و گسترده‌ای بر روی شخصیت، رفتار و سلامت روانی افراد دارد. در نهایت، توجه به بنیان خانواده و تقویت آن به دلیل تأثیر مستقیم بر کیفیت زندگی فرد و جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است. برای داشتن جامعه‌ای سالم و پویا، نیاز به خانواده‌هایی سالم و متعادل وجود دارد که در آن محبت، احترام و درک متقابل جریان داشته باشد؛ بنابراین، سرمایه‌گذاری در تقویت خانواده باید یکی از اولویت‌های اصلی هر جامعه‌ای باشد.سرمایه‌گذاری در خانواده نه‌تنها به سلامت روانی و اجتماعی افراد کمک می‌کند؛ بلکه می‌تواند به سلامت و پایداری جامعه نیز منجر شود. طبق تجربیات و برداشت شخصی می‌توانم بگویم که تلاش برای حفظ و تقویت بنیان خانواده یکی از اولویت‌های اصلی کنگره‌۶۰ می‌باشد. درمان اعتیاد، ترک عادت‌های مخرب، آموزش‌های کاربردی در جهت رفتار و گفتار و پندار صحیح و احیای نظم و انضباط شخصی و اجتماعی در افراد، همه از نتایج حضور در کنگره هستند که  در نهایت منجر به تحکیم محبت و روابط سازنده در خانواده می‌شود.

مشارکت همسفر فاطمه:

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی‌ست.
خانواده اولین و اساسی‌ترین واحد اجتماعی است که فرد در آن رشد می‌کند و شکل می‌گیرد. خانواده بر اساس مهربانی و محبت ساخته شده است. این عشق و محبت است که یک خانواده را در کنار هم نگه می‌دارد و اگر در خانواده مهر و محبت نباشد، خانواده از هم پاشیده می‌شود. فرد در خانواده احساس امنیت و آرامش می‌کند و این خانواده است که وقتی در کنار هم سر یک سفره می‌نشینند برای غذا خوردن چقدر مهر و محبت در بین آنها بیشتر می‌شود و لذت می‌برند. و هیچ جا و هیچ کجا مثل خانه و خانواده برای فرد نمی‌شود؛ اگر روزی ما از اعضای خانواده پدر، مادر، برادر یا خواهر دلخوری یا ناراحتی داشته باشیم، این مهر و محبت است که دوباره ما را در کنار هم به آرامش می‌رساند و به‌خاطر همین است که همیشه می‌گویند که کانون داغ خانواده؛ چرا‌که هر کجا باشیم و در هر سمتی باشیم آخر به خانواده برمی‌گردیم و مهم آن ریشه یا همان خانواده است که مانند یک درخت است. ریشه درخت هر چقدر تنومند و محکم باشد شاخه‌های آن نیز قدرتمند و پربار می‌شود. پدر و مادر در یک خانواده همچون ریشه‌های یک درخت می‌باشند که از فرزندان که مانند شاخه‌های درخت هستند در برابر سختی‌ها و مشکلات محافظت می‌کنند. همین‌طور کنار هم بودن و این محبت خانواده به همدیگر هست که می‌توانند سخت‌ترین کارها را به بهترین شکل به انجام برساند.
همان‌طور که ما در کنگره می‌بینیم که خانواده و همسفر کنار مسافر هستند و درمان اعتیاد او کمک می‌کنند که مسافرشان به درمان و رهایی برسد؛ اگر یک فرد به‌تنهایی بخواهد درمان شود، خیلی برایش سخت است؛ ولی با کنار هم قرار گرفتن مسافر و همسفر هر دو به آرامش می‌رسند.

مشارکت همسفر مرضیه:

انسان مثل درخت و خانواده هر انسان مثل ریشه آن درخت است. ریشه هر درخت در هر شرایطی بیشترین فشار را تحمل می‌کند و از طرفی درخت همه تغذیه و انرژی خودش را از ریشه دریافت می‌کند. یک درخت زمانی می‌تواند زنده و شاداب باشد که ریشه‌هایش محکم و قوی باشند. یک درخت اگر در بهترین باغ و بهترین آب و هوا هم باشد؛ مهم ریشه‌هایش است که محکم و قوی در خاک باشند؛ چون در غیر این صورت حتی در بهترین آب و هوا آن درخت خشک می‌شود. انسان هم همین‌طور است؛ مهم نیست که در کجای دنیا قرار دارد، مهم اینست که با خانواده همراه باشد که بتواند زندگی خوبی داشته و آن محبت نابی ک جنسش با همه محبت‌ها فرق می‌کند، از خانواده دریافت کند.

رابط خبری‌ همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا شهرضا 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .