English Version
This Site Is Available In English

کنگره، آموختن هنر زندگی

کنگره، آموختن هنر زندگی

مشارکت همسفر محبوبه:
من همسفر اگر بخواهم در مورد کمک من به کنگره صحبت کنم اول باید من محبوبه فرمانبردار استادم باشم کسی‌ که از تمام زندگی گذشت تا حال من همسفر را خوب کند در اوایل که به کنگره می‌آمدم همیشه فکر می‌کردم برای مسافرم قدم به این مکان مقدس گذاشته‌ام؛ اما بعد از گذشت یک ماه از ورودم به کنگره متوجه شدم من همسفر باید بیام تا حال روحی خودم را درمان کنم. من محبوبه به این درک رسیدم که حال خراب من دست کمی از مسافرم ندارد با اینکه من مصرف کننده مواد نبودم؛ اما به دلیل رنج‌هایی که در زندگی کشیدم حال خوبی نداشتم؛ پس متوجه شدم من به این مکان مقدس نیاز دارم تا بتوانم آموزش بگیرم و این آموزش‌ها را در زندگی خود به جریان بگذارم این‌ کار انجام نمی‌گرفت؛ مگر اینکه من همسفر فرمانبردار خوبی باشم و در انجام وظایفی که دارم چشم و عمل به راهنمایم بگویم.

من همسفر باید به حرمت‌های کنگره احترام بگذارم و سر ساعت در جلسات شرکت کنم و بتوانم بر ترس خود غلبه کنم و با توجه به آموزش‌هایی که گرفتم در جلسات عمومی و خصوصی مشارکت داشته باشم. من یاد گرفتم که باید ۳ خدمت جانی، مالی و علمی را در کنگره داشته باشم منظور از خدمت جانی همان تمیز کردن سالن، مرتب چیدن صندلی‌ها و ... خدمت مالی: حمایت کردن از سبد پول هنگامی‌ که از مقابلم رد می‌شود به من یاد‌آوری می‌کند که من مدیون کنگره هستم و باید به آن اندازه بخشش داشته باشم تا بتوانم از مالم بگذرم تا به حال خوب برسم.

خدمت علمی شامل: مشارکت‌ها و به اشتراک گذاشتن تجربیات و حس خود در سایت است البته این صحبت‌های من تنها گوشه‌ای از کمک من به کنگره است. من محبوبه تمام حال خوبم؛ حتی کنار گذاشتن قرص‌های آرام بخش‌؛ همچنین بالا رفتن تجربیاتم را مدیون کنگره می‌دانم کنگره به من آموخت تا بتوانم هنر بهتر زندگی کردن را در کنار مسافری که هنوز به درمان نرسیده داشته باشم من محبوبه تمام صبر و تحملم را در زندگی مدیون کمک کنگره به خود هستم و امیدوارم ثابت قدم باشم در این مکان مقدس تا شاید فرمانبردار و خدمتگرار خوبی باشم.

مشارکت همسفر سودابه:
کل مبحث کمک کنگره به من و کمک من به کنگره؛ مانند خیلی از مباحث دیگر از یک مثلث تشکیل‌ شده است، که یک ضلع آن کمک کنگره به من، ضلع دیگر کمک من به کنگره و قاعده این مثلث موضوع مربوط یا همان کمک است . این مبحث تنها مخصوص کنگره نیست و در هر ساختاری مثل من، همسفر و کشور برقرار است و در همه ساختارها دو طرف در برابر هم مسئول هستند؛ حتی در رابطه خداوند و مخلوقات هم یک مسئولیت دوطرفه برقرار است. نیروهای تخریبی در اثر مصرف مواد مخدر،  دو نیرو را از شما گرفته‌اند: یکی نیروی عقل و دیگری نیروی بدن است.

در هر ساختاری یک‌ چیزی می‌دهید و یک‌ چیزی می‌گیرید. کنگره کابوس‌های شبانه، ضد ارزش‌ها و توقع را از فرد می‌گیرد و در عوض امنیت و آرامش را به فرد برمی‌گرداند. کسی‌که در مسیر ارزش‌ها قدم می‌گذارد دیر یا زود مورد حمایت خداوند قرار می‌گیرد. باید بدانیم در مسیر صراط مستقیم مشکلات زود حل نمی‌شود و باید زمان را در نظر گرفت‌. حالا باید ببینیم من به کنگره چه داده‌ام؟ از همه مهم‌تر کنگره به ما امکان خدمت را داده است؛ چون خدمت کردن به انسان قدرت و شادی می‌دهد و فرد را در مسیر مستقیم قرار می‌دهد.

کمک کنگره به من سفر در لژیون ویلیام است که در حال سفر هستم و من شخصی بودم که اعتمادبه‌نفس نداشتم و نمی‌توانستم در جمع صحبت کنم و از حق خود دفاع کنم کنگره به من شخصیت داد و آموزش‌های کنگره باعث شد که من جایگاه خودم را در زندگی و در خانواده پیدا کنم. کنگره تمام ناتوانایی‌های من را به توانایی تبدیل کرد. من چگونه می‌توانم در مقابل کمک کنگره که این‌ همه نعمت به من داده جبران کنم؟ با خدمت کردن، سی دی نوشتن، به راهنما احترام گذاشتن، چشم گفتن و همیشه در شعبه حاضر بودن. همه موجودات تسبیح خداوند را می‌گویند و در جهت فرمان خداوند حرکت می‌کنند؛ مثلا به یک درخت که کود و آب می‌دهید چقدر به شما سیب می‌دهد؟ چقدر به شما گیلاس خوشمزه می‌دهد؟ یا به یک گاو که علف و آب می‌دهی در عوض شیر و گوشت‌ می‌دهد.

ما باید قدر ارزش‌ها را بدانیم. آیا آن گاو ارزشمند است یا من ارزشمند هستم؟ یکی از مسائل این است که انسان موجودی ناسپاس است‌ و آن‌هایی که ایمان دارند، زیان‌کار نیستند و کفر نمی‌‌کنند. پدر، مادر و استاد شما، رب شما هستند و اولین سوره قرآن با الحمدالله رب‌العالمین شروع می‌شود؛ یعنی حمد و ستایش می‌کنم پروردگار جهانیان را. من در مقابل کمک کنگره که این‌همه نعمت به من داده چگونه جبران کنم! فقط باید از خداوند بخواهم که به من فرصت بدهد توانایی‌هایی که در کنگره به دست آوردم در خدمت کردن در کنگره به کار بگیرم و خدمتگزار خوبی باشم، در همه قسمت‌ها مالی، علمی و انسانی. کنگره برای من دری از بهشت باز کرد و من برای اینکه در این بهشت بمانم و این بهشت برایم جاری باشد،  فقط باید در کنگره باشم و بتوانم انشاالله اثرگذار خوبی باشم. من باید با آموزش گرفتن و کاربردی کردن آن‌ها بتوانم قطره کوچکی از این دریا باشم و در آینده خدمتگزار خوبی برای کنگره باشم.

رابط خبری و ویراستاری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر محیا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون پنجم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی کریمان
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .