English Version
This Site Is Available In English

کنگره‌۶۰ کمک‌های بی‌شماری به من و زندگی‌ام کرده است

کنگره‌۶۰ کمک‌های بی‌شماری به من و زندگی‌ام کرده است

دستور جلسه: «کمک من به کنگره و کمک کنگره به من» وقتی عمیقاً به این دستور جلسه فکر می‌کنم، می‌بینم که کنگره کمک‌های بی‌شماری به من و زندگی‌ام کرده است. وقتی یاد حال خراب مسافرم می‌افتم، آن زندگی که با چنگ و دندان نگه‌داشته بودم. سعی و تلاش می‌کردم که کسی حال خراب مسافرم را نبیند و از حال خراب او چیزی متوجه نشود، یاد آن روزهای بد و تاریک می‌افتم که هرچه نگاه می‌کردم، فقط ناامیدی بود و مسافری را می‌دیدم که روزبه‌روز جلوی چشم‌هایم آب می‌شد و من کاری نمی‌توانستم، انجام دهم.

بالاخره با به دنیا آمدن دخترم خداوند نوری را در زندگی‌مان انداخت و راه کنگره برایمان باز شد. کنگره به ما زندگی را بخشید، حال خوش را به خودم و مسافرم برگرداند. کنگره مسافرم را به من بخشید، کنگره به من علم زندگی کردن را آنوخت، گره‌های زیادی که داشتم را باز کرد و خیلی چیزها به من داد. حالا من در قبال کنگره چه کاری می‌توانم، انجام دهم؟ چه‌طوری می‌توانم، دین خود را به کنگره ادا کنم؟ آیا کنگره اصلاً به منِ مریم نیاز دارد؟ کنگره به کمک من نیازی ندارد، این من هستم که به کنگره نیاز دارم. دیگران کاشتند و ما برداشتیم، ما می‌کاریم تا دیگران برداشت کنند. حالا من با چه کارهایی می‌توانم به کنگره کمک کنم؟ یکی از کارها این است که من باید برای پایداری این جمعیت احیای انسانی کوشا باشم، باید تلاش کنم آن چیزی که یاد گرفتم را به دیگران و نسل‌های آینده آموزش دهم.

همان‌طور که کنگره کمک کرد، مسافر من از دل تاریکی‌های اعتیاد بیرون بیاید؛ باید من هم به افرادی که در دل تاریکی اعتیاد هستند و خانواده‌هایی که درگیر اعتیاد هستند، کمک کنم. یکی دیگر از کارهایی که من می‌توانم، انجام دهم، کمک مالی است. می‌توانم عضو لژیون سردار، دنور و پهلوان شوم تا صدای کنگره۶۰ به جهان برسد و راهی باشد، برای درمان اعتیاد، برای همه جهان و خدا را هزاران مرتبه شکر، پنج سال از آن روزهای تاریک و سرد می‌گذرد و امروز مسافرم را با شال راهنمایی می‌بینم و می‌بینم که چه‌قدر تلاش می‌کند؛ برای رهایی و حال خوش افرادی که درگیر اعتیاد هستند. ممنونم از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید.

نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم)
رابط خبری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم)
ارسال: همسفر پریناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .