کنگره برای من فقط یک مسیر درمانی نبود؛ بلکه نقطه شروع یک تغییر عمیق در زندگی من و خانوادهام بود و باعث شد حال خانه ما عوض شود.
یکی از بزرگترین و مهمترین کمکهای کنگره برای من رهایی پدرم از مصرف مواد بود؛ اما این پایان ماجرا نبود، پدرم بعد از نزدیک به ۳۰ سال مصرف سیگار بهراحتی توانست آن را کنار بگذارد؛ چیزی که شاید قبل از کنگره حتی تصورش هم برای ما ممکن نبود. مصرف مداوم سیگار پدرم همیشه برای من نگرانکننده بود؛ اما امروز بعد از سه سال رهایی ایشان از نیکوتین با آرامش میبینم که این نگرانی جای خودش را به اطمینان داده است.
از طرفی، تأثیر کنگره فقط به خانوادهام ختم نشد؛ بلکه زندگی خودم را هم متحول کرد. من بعد از نه سال مصرف سیگار، به کمک آموزشها و مسیر درست کنگره، خیلی راحت و بدون فشار توانستم آن را کنار بگذارم.
امروز خوشحالم که نهتنها خودم رها شدهام؛ بلکه این توانایی را دارم که بهعنوان راهنما به افرادی که درگیر نیکوتین هستند کمک کنم و این برای من یکی از باارزشترین دستاوردهای زندگیام است.
کنگره به من یاد داد که تغییر، یکشبه اتفاق نمیافتد؛ اما اگر مسیر درست باشد، نتیجه حتماً میرسد. یاد گرفتم تعادل بین عقل، عشق و ایمان چقدر در آرامش انسان نقش دارد. یاد گرفتم مسئولیت زندگیام را بپذیرم و بهجای فرار از مشکلات، با آگاهی با آنها روبهرو شوم.
امروز با تمام وجودم میگویم کنگره فقط مصرفمان را درمان نکرد؛ بلکه نگرش ما را تغییر داد، حال خانه ما را بهتر کرد و به زندگیمان معنا داد.
نویسنده و رابط خبری: راهنما همسفر پانتهآ (لژیون ویلیام وایت)
عکاس: همسفر رها رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دهم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر خندان (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی لویی پاستور
- تعداد بازدید از این مطلب :
79