English Version
This Site Is Available In English

رسالت همسفر: هم‌قدم با مسافر در مسیر تغییر

رسالت همسفر: هم‌قدم با مسافر در مسیر تغییر

جلسه پنجم از دوره اول سری جشن‌های همسفر، کارگاه‌های آموزشی عمومی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی زال‌پارس به استادی ایجنت همسفر زهره، نگهبانی راهنما همسفر مریم و دبیری راهنمای تازه‌واردین همسفر زهرا با دستور جلسه «هفته همسفر» روز پنج‌شنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به‌کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان زهره هستم همسفر مجتبی

خدا را شکر می‌کنم که یک‌بار دیگر اجازه داد در این جمع حضور داشته باشم.
هفته همسفر را به خانم آنی، دکتر امین و تمام همسفران کنگره۶۰، به‌ویژه همسفران نمایندگی زالپارس، تبریک عرض می‌کنم. از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و نگهبان جلسه نیز صمیمانه تشکر می‌کنم.

در این جشن، اول از همه باید بگوییم همسفر کیست؟ همسفر کسی است که سابقه اعتیاد ندارد؛ اما سابقه‌ای عمیق از خودگذشتگی، صبر و استقامت دارد. همسفر زخم‌خورده است و  آمده است تا یاد بگیرد، چگونه مرهم زخم‌های دیگران باشد.

در پیام می‌خوانیم: «همسفر، تو بر مرکبی نشسته‌ای که گرچه دیر به مقصد می‌رسی؛ اما سالم و کامیاب خواهی رسید». این مرکب چیست؟ مرکب، همان آموزش‌هایی است که همسفر در کنگره دریافت می‌کند و مقصد، صلح و آرامشی است که او را به رسالت خود نزدیک می‌کند رسالت، همسفر بودن است.

همسفر با همسر تفاوت زیادی دارد. همسر یک پیوند زمینی است؛ اما همسفر یک پیوند آسمانی و پیوندی، درونی است؛ به همین دلیل به همسفران کنگره «بال پرواز» می‌گویند. آقای دکتر امین در سی‌دی «همسفر» می‌فرمایند: «زمانی‌که وارد شعبه‌ای می‌شوم و می‌خواهم بدانم آن شعبه زنده و پویا است یا خیر، به بخش همسفرانش نگاه می‌کنم».

خدا را شکر، بخش همسفران نمایندگی زالپارس، وضعیت خوبی دارد و امیدوارم با ورودی‌های بیشتر، این پویایی افزایش پیدا کند. در همین سی‌دی، انسان‌ها به دو دسته تقسیم شده‌اند: انسان یا شبیه خورشید است یا شبیه مهتاب. خورشید از خودش نور دارد و حال خوب و انرژی را به اطراف منتقل می‌کند؛ اما مهتاب، نوری از خود ندارد و وابسته به نور دیگران است.

انسان بیمار، نوری برای بخشیدن ندارد و اطرافیانش شامل: همسر، فرزند، پدر و مادر آسیب می‌بینند؛ به همین دلیل همسفر نیز بدون آموزش، بیمار می‌شود، چه از نظر روحی، روانی و جسمی.

علم کنگره تأکید دارد مسافر و همسفر باید هم‌زمان، وارد مسیر شوند؛ زیرا از بازی ناآگاهی، وارد بازی آگاهی می‌شویم به عبارتی: «حرکتی است از تاریکی به روشنایی». اگر زمین فوتبال تاریک باشد، نه توپ دیده می‌شود، نه زمین و نه دروازه؛ هنگامی‌که چراغ‌ها روشن شود، تازه بازی آغاز می‌شود؛ با این تفاوت که برای بازی درست، آموزش لازم است.

میلیون‌ها نفر بیرون از کنگره به‌دنبال راه درمان هستند؛ برخی کنگره را پیدا می‌کنند و درمان می‌شوند، برخی می‌روند و عده‌ای می‌مانند و خدمت می‌کنند. آن‌هایی که می‌مانند، بازیکنان حرفه‌ای، این مسیر می‌شوند. برای سفر دوم، ماندن در کنگره، اهمیت ویژه‌ای دارد؛ آمدن، ماندن و خدمت کردن، توأم با تمرین، تکرار و گذشت زمان به نتیجه خواهد رسید.

اکنون من به‌عنوان یک همسفر ۱۰ سال است که در مسیر کنگره حضور دارم. روز اول پر از مشکل بودم و امروز هم مشکلات و مسائل، در زندگی‌ام وجود دارد؛ اما تفاوتی که دارد این است که یاد گرفته‌ام چگونه با چالش‌ها بازی کنم همانند: «تصویر آخر کتاب۶۰ درجه».

با دریافت علم کنگره، این توانایی را کسب نموده‌ایم که چگونه روی برف و یخ، اسکی بازی کنیم. پیش از کنگره، یکدیگر را درک نمی‌کردیم؛ اما کنگره به تمام مسافران و همسفران، زبان مشترک داد، اکنون به راحتی صحبت می‌کنیم و با مشورت، مشکلات مسیر خود را هموار می‌کنیم.

اکنون که فرمان صادر شده‌است و روی این صندلی‌ها نشسته‌اید، باید رسالت خود را در این جایگاه، به‌درستی اجرا کنید. خدا را شکر می‌کنم که من با خدمت کردن در این مسیر، آموزش‌های کنگره در خانواده‌ام جاری شد و یقین دارم این خدمت‌ها باید ادامه‌دار باشد.

از استاد امین پرسیده بودند: چرا آموزش‌های کنگره برای عموم، آزاد نیست؟ استاد امین پاسخ دادند: «زیرا کسانی‌که در کنگره حضور دارند، بهاء آن را پرداخته‌اند». همسفران در کنار مسافران، وارد تاریکی‌های مسافر خود شده‌اند؛ در واقع بهاء حضور خود را پرداخت کرده‌‌اند؛ بنابراین حق دارند که امروز در این مسیر باشند.

اوایل که وارد کنگره شدم، چالش‌های زیادی داشتم؛ هنوز هم دارم؛ اما پیامی که از راهنما گرفتم و امروز به شما منتقل می‌کنم، پیام صبر است، این صبوری و آموزش‌هایی که در کنگره دریافت کردم، به من کمک کرد تا کمک‌راهنما شوم، این خدمت نقش بسیار مؤثری در مسیرم ایفا کرد؛ به همین دلیل تلاش می‌کنم که شما هم در این مسیر، خدمتگزار باقی بمانید، دریافت شال، نشان اتصال شما به مسیر است؛ شما را کمک می‌کند تا از قسمت‌های سخت زندگی، عبور کنید و درهای رحمت به‌سوی شما باز شود.

در پیام کنگره آمده‌است: «همسفران در آن مکان لامکان، تو را یاری خواهند کرد»، این‌که می‌گوییم مسافران بهتر است همسفر داشته باشد دلیل دارد؛
زیرا اعتیاد، زخمی باز بر پیکر مسافر ایجاد کرده‌است؛ همسفری که آموزش ندیده باشد، ناخواسته نمک روی زخم، می‌پاشد؛ اما همسفری که آموزش دیده باشد، مرهم زخم می‌شود. ما همه در کنگره می‌خواهیم احیاء خانواده اتفاق بیفتد و این اتفاق زیبا، با حضور همسفر در کنار مسافر شکل می‌گیرد.
امیدوارم جشن خوبی را در کنار هم برگزار کنیم.
از اینکه سکوت کردید و به صحبت‌های من گوش دادید، از همه شما سپاسگزارم.

 

مرزبان کشیک: همسفر مرضیه
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زال‌پارس مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .