English Version
This Site Is Available In English

همسفر در راستای اهداف کنگره حرکت می‌کند

همسفر در راستای اهداف کنگره حرکت می‌کند

دومین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی‌ خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی الیگودرز با استادی مرزبان مسافر کمال و نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر امید با دستور جلسه «هفته همسفر  »  روز یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد

سلام دوستان کمال هستم یک مسافر

خداوند را شکر و سپاس می‌گویم که در کنگره هستم و از آموزش‌های ناب کنگره بهره می‌برم،ابتدا هفته همسفر را به جناب مهندس دژاکام و اولین همسفر کنگره ۶۰ خانم آنی و خانواده مهندس دژاکام تبریک می‌گویم، همچنین به همسفران شعبه خودمان تبریک می‌گویم.

همسفر کیست؟ همسفر کسی است که مصرف کننده مواد مخدر نیست و در راستای اهداف کنگره ۶۰ حرکت می‌کند، چه کسی می‌تواند همسفر باشد؟ همسفر می‌تواند پدر، مادر یا خواهر و برادر باشد، اما وقتی صحبت از همسفر می‌شود در ذهن ، همسرمان مجسم می‌شود زیرا همسفر من همسر من بوده که با عشق، علاقه،امید و آرزو وارد زندگی من شده اما من چه کار کردم، مدتی که من در تاریکی‌ها بودم آن را هم به دنبال خودم کشاندم و چند سال به او هم تخریب وارد کردم.

من اول به خودم تخریب وارد کردم، وقتی که بررسی می‌کنم متوجه می‌شوم جز خودم به چه اشخاص دیگری تخریب وارد کردم، علاوه بر اینکه بر جسم،روان،دیدگاه و جهان‌بینی خودم آسیب زدم به همسرم نیز آسیب زدم،کسی که ستون خانواده و اسوه صبر، استقامت و بردباری بوده، من وقتی مصرف می‌کردم و وارد خانه می‌شدم همسفرم متوجه می‌شد، از رفتار و کردارم و وقتی که به من می‌گفت من همه چیز را انکار می‌کردم حالا باید بدانیم چه تاثیراتی روی زندگیمان گذاشت؟ هر وقت که می‌خواستم به مهمانی بروم همسفرم بایستی تنها می‌رفت این آسیب اجتماعی است که به همسرم زدم، این اولین آسیبی بود که به او زدم وقتی وارد یک جمعی می‌شد و پشت سر من حرف یا پچ پچ ‌می شد به او هم آسیب وارد می‌شد و آن هم یواش یواش فاصله می‌گرفت، ما باید با اخلاق رفتار و کردار و آن دیدگاه به همسفرمان نشان بدهیم که کنگره جای آموزش گرفتن است و آن هم بیاید و آموزش بگیرد.

من در جشن یک سالگی‌ام، همسفرم را به کنگره آوردم و آن جو و انرژی کنگره را دید و گفت من اول فکر می‌کردم این‌ها همه از مواد صحبت می‌کنند اما چقدر جو و انرژی اینجا خوب است اینجا از همه چیز صحبت می‌کنند، چون علم کنگره علم به روز است،علم عرفان، طبابت،کائنات و.. تازه متوجه شد که کنگره با آن چیزی که فکر می‌کرد خیلی تفاوت دارد و الان هم در کنگره جز خدمتگزاران است و همیشه در همه آزمون‌ها شرکت می‌کند، من سفر دوم فکر می‌کنم رها شدم اما اینطور نیست تازه اول کار است و در لبه تاریکی و روشنایی قرار دارم همسفر دست من را از تاریکی ‌می گیرد و به طرف روشنایی می‌آورد و همان بال پرواز است، من وقتی به آن آسیب زدم و حالا باید آن را هم بیاورم تا یک سری آموزش‌ها را ببیند این انصاف نیست که من آموزش ببینم و همسفرم آموزش نبیند وقتی که همسفر آموزش‌های کنگره را دریافت کند زندگی به آرامش می‌رسد، روابط‌ها تغییر می‌کند در بعضی جمع‌هایی که نباید نمی‌روید و حس ها باز می‌شوند و همه چیز زندگی تغییر می‌کند، این یکی از مزایای وجود همسفر در کنگره ۶۰ است چون آرامش در کنگره ۶۰ است.

من به واسطه ضد ارزش‌ها آنقدر به همسفرم آسیب زدم که حسش سرشار از نفرت، تنفر، کینه،غم و افسردگی شده است اما وقتی که به کنگره ۶۰ می‌آید و با آموزش‌هایی که می‌گیرد آن کینه‌ها و نفرت‌ها و ضد ارزش‌ها کنار می‌روند و ارزش‌ها جایگزین می‌شود، این هفته، هفته تقدیر از همسفر است همسفری که من به آن آسیب زدم و من باید از همسفرم تقدیر کنم و با پاکت در حد وجود خودمان چون قدر هر کس همان پاکت است و ما باید با پاکت مناسب از همسفرانمان تشکر کنیم، از اینکه به حرفای من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر حمید

ویرایش: مسافر مهدی 

عکس: مسافر امین 

تنظیم و ارائه: مسافر حجت

مسافران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .