English Version
This Site Is Available In English

یک همسفر باید صبور و بردبار باشد

یک همسفر باید صبور و بردبار باشد

سلام دوستان سمیرا هستم همسفر محمد

ابتدا لازم می دانم جشن همسفر را به بزرگ همسفر کنگره ۶۰ و دیده‌بان محترم همسفران خانم آنی و خانواده محترمشان تبریک بگویم و این هفته با شکوه را به تمام همسفران عزیز کنگره ۶۰ و شعبه حر تبریک می‌گویم. همان‌طور که می‌دانیم کلمه همسفر به معنی همراه است؛ همراه با مشکلات زندگی و همراه با مشکلات مسافر که مسافر احساس تنهایی نکند. کلمه همسفر یعنی تنها نبودن، یعنی تنها نبودن مسافری که باید سفری سخت را سپری کند نه به این معنی که تجسس در کار مسافر داشته باشیم؛ بلکه همراه بودن با صبر، بردباری و محبت کردن از روی عشق یک همسفر نسبت به مسافر است.

یک همسفر باید صبور و بردبار باشد و آموزش‌های لازم را یاد بگیرد که با محبت کردن به مسافر خود بسیاری از مشکلاتش حل می‌شود و به مسافر خود دلگرمی بدهد، عشق بورزد و در این صبوری تنها توکلش به خدا باشد. من به عنوان همسفر وقتی جایی ناامید می‌شوم با خواندن چند آیه از قرآن، نزدیک شدن به خدا و توکل به خدا به آرامش می‌رسم. ما همان‌گونه که مزاج سرد و گرم داریم همان‌گونه زمان و مکان‌های سرد و گرم داریم؛ وقتی حالمان بد می شود و دچار یأس و ناامیدی می‌شویم و به‌هم می‌ریزیم؛ اگر به جای گرم برویم و طبع خود را گرم کنیم آن مکان جایی نیست جز زیارت و خواندن چند آیه از قرآن تا یأس و ناامیدی از ما دور شود، به حال خوب برسیم و با عشق و محبت همراه خوبی برای مسافر خود باشیم.

در ادامه باید پذیرش داشته باشیم، پذیرش اعتیاد که مسافر من نوعی بیمار است و این بیماری درمان دارد، وقتی ما این قضیه را پذیرفتیم به راحتی خود را در کنار مسافرمان، نه نقطه مقابل او می‌بینیم و می‌توانیم همراه او باشیم. در سوره کهف می‌گوید: «ما انسان‌ها را همواره در سختی و مشکلات آفریدیم». یعنی باید بدانیم که انسان‌ها همواره با مشکلاتی مواجه هستند و همان‌گونه که این مشکلات وجود دارد راه حلی برای این مشکلات نیز وجود دارند و این مشکلات برای بزرگ شدن و قوی شدن ما به وجود آمده‌اند.

من به عنوان یک همسفر خیلی خوش‌حالم که با وجود اعتیاد مسافر، من همسفر، بزرگ و قوی می‌شوم و به مراتب مشکلاتی که در پیش رو خواهم داشت را به راحتی حل خواهم کرد و نخواهم گفت: چرا من؟ و این پذیرش را در خود خواهم داشت. خدا را هزاران هزار بار شکر که من به عنوان همسفر در کنگره خدمت می‌کنم و در کنار مسافرم هستم و خواهم بود. هفته همسفر مبارک و پرشگون باد.

نویسنده و رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
عکاس: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .