English Version
This Site Is Available In English

راهنما، به معنای واقعی خود عشق است

راهنما، به معنای واقعی خود عشق است


خانم سمیه عزیزم من شما را با حس درونم انتخاب کردم و آن پیوند محبت هر لحظه بیشتر و بیشتر شد و گویی شما از مهم‌ترین و یکی از اعضای خانواده من هستید شما رب، مربی، راهنما و نشان دهنده راه من شدید. زبان من در مقابل زحمات بیشماری که برای من به عمل آوردید قاصر است نمی‌دانم چگونه قدردانی کنم با زبان، با کلام، با قلبم و یا با عملم؟ با زبان؛ زبانم قاصر است از این همه محبتی که نسبت به من داشتید و هر آنچه که برای من گذاشتید و هر آنچه که به من آموزش دادید امیرالمومنین می‌فرمایند: کسی که به من یک کلمه یاد بدهد من بنده او هستم.

من بنده کوچک شما هستم و اگر بخواهم از قلبم بگویم از صمیم قلبم شما را دوست دارم و این پیوند محبت حتی بیشتر از محبت مادر و فرزندی است و با عملم، اگر تاکنون کوتاهی کردم و چشم گفتم؛ ولی درست عمل نکردم من را ببخشید قول می‌دهم از این لحظه به بعد همان جوری که چشم می‌گویم فرمانبردار هم باشم و به خوبی خدمت کنم . من از شما خیلی چیزها یاد گرفتم عشق، محبت، بخشیدن دوست داشتن، گذشت، احترام، آداب و معاشرت، درست سخن گفتن، اعتماد به نفس، غذا خوردن، فرمانبرداری، نظم و انضباط، تلاش کردن، قوی بودن، قدردان بودن، به خودم اهمیت دادن و خیلی چیزهای دیگر که اگر بخواهم بگویم یک طومار می‌توان نوشت.

حالا من معصومه چگونه می‌توانم جبران زحمت‌های شما را بکنم همیشه گفته‌اید اول با حضورتان، دوم با فرمانبرداری و چشم گفتن و عمل به آن و سوم خدمت کردن با عشق و اینکه بمانم همچنان که دیگران ماندند و به من خدمت کردند که من هم زندگی‌ام سرشار از عشق و آرامش باشد، پس من هم باید بمانم و کفش آهنین بپوشم و در این راه برای خدمت به دیگران، به هم نوع خودم، به همجنس خودم، به آن مادر، به آن دختر، به آن خواهر و به آن همسر که از همه جا ناامید هستند کمک و خدمت کنم.

من خیلی خیلی خوشحالم که به واسطه کنگره با شما که بهترین راهنمای دنیا هستید آشنا شدم و شما شدید راهنمای من. من اگر در راهنمای آزمون راهنمای تازه واردین قبول شدم فقط و فقط از آموزش‌ها و پشتکار و پیگیری‌های شما بوده. برای آزمون‌های ماهانه در کنگره۶۰ که من خودم را موظف می‌دانستم که شما وقت می‌گذارید و سوال مطرح می‌کنید و من این وظیفه را به گردن دارم که بخوانم و برای این آزمون آماده شوم و این هم باعث شد که من در آزمون راهنمای تازه واردین قبول بشوم پس هرچه دارم از شما دارم.

من همیشه در کنگره به عشق شما آمده‌ام و هنوزم به عشق شما می‌آیم چون شما نور امید را به زندگی من بخشیدید و من هنوز هم با عشق می‌آیم چون می‌دانم شما هستید جمعه‌ها در پارک شما را می‌بینم ما به شعبه شما می‌آییم  و شما به شعبه ما می‌آیید و این انتظار دیدار شما من را آرام می‌کند. از خداوند بزرگ برای شما بهترین‌ها را و بزرگترین نعمت را که سلامتی است خواستارم و امید دارم که به زودی زود سلامتی کاملتان را به دست می‌آورید و از خداوند می‌خواهم همین جوری که دست من همسفر را گرفتید و به زندگی برگرداندید خداوند هم فرزندان شما را خوشبخت و عاقبت بخیر بگرداند.

تمام قد از شما سپاسگزارم و مطمئنم همه همسفرهای شعبه ارگ عاشق شما می‌شوند همین‌جور که تمام همسفرهای شعبه کریمان عاشق شما هستند؛ چون شما حتی به بچه‌های کوچیک هم با عشق و لبخند عشق می‌ورزید و آن‌ها را بغل می‌کنید و این رفتار شما برای من ستودنی و سرشار از آموزش است. راهنمای عزیزتر از جانم شما به معنای واقعی خود این کلمه هستید آن هم عشق، عشق، عشق.

نویسنده: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه
رابطه خبری و ویراستاری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون پنجم) دبیر دوم سایت
عکاس: مرزبان خبری همسفر طاهره
ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره(لژیون پنجم) دبیر دوم سایت
نمایندگی همسفران کریمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .