English Version
This Site Is Available In English

یادگیری موجب بیداری می‌شود

یادگیری موجب بیداری می‌شود

در این سی‌دی با شعبده‌بازی نیروهای بازدارنده آشنا می‌شویم. بعضی از مواقع که من کاری را انجام می‌دهم از ماهیت موضوع بی‌خبرم. مثلاً زمانی که من با یک شخص رابطه دوستانه برقرار می‌کنم ممکن است آن شخص در صور آشکار قابل‌اعتماد و دوست‌داشتنی باشد؛ اما من از درون او خبر ندارم و ممکن است در صور پنهان رابطه به من ضربه وارد کند و آن رابطه به ضرر من تمام شود. اینجا نیروهای بازدارنده شعبده‌بازی انجام می‌دهند و اجازه نمی‌دهند که من درست فکر کنم و صور پنهان رابطه را ببینم.

خواب بودن؛ یعنی درون من یک گره‌ها و نقطه‌ضعف‌هایی هست که شاید سال‌ها وجود داشته، اما از آن‌ها بی‌خبرم و یک شوک یا تلنگر باعث می‌شود که من به بیداری برسم و اگر تلنگری نباشد بیدار نمی‌شوم و در حالت خواب باقی خواهم ماند و این خواب بودن نتیجه بدی خواهد داشت. با آموزش‌های کنگره در من تغییرات خوبی روی داد که باعث شد از خواب بودن به بیداری برسم.

ممکن است این شعبده‌بازی حواس انسان را کاملاً پرت کند و پنهان‌کاری اتفاق بیفتد و در نتیجه بسیاری از مطالب از دید من پنهان بماند. من از وقتی به کنگره آمدم و آموزش‌ها را دریافت کردم و از تجربیات دوستانم استفاده کردم، هر جایی که به مشکل برخوردم، این آموزش‌ها مثل یک تلنگر من را از خواب بیدار کرد و باعث شد در برابر اتفاقات عکس‌العمل درستی نشان دهم و بی‌تفاوت از کنارشان رد نشوم.

من از این سی‌دی یاد گرفتم که اگر می‌خواهم به خواب نروم و احساس خوبی داشته باشم باید همیشه در حال یادگیری باشم. به عبارتی یادگیری موجب بیداری می‌شود. باید سعی کنم هیچ‌وقت دیگران را خواب نکنم تا خودم به خواب نروم؛ یعنی از خوشحالی دیگران خوشحال شوم و از رنج دیگران نیز ناراحت شوم. پیوند محبت است که انسا‌ن‌ها را به هم متصل کرده و این پیوند محبت زمانی اتفاق می‌افتد که انسان‌ها به هم اعتماد کنند. در کنگره۶۰ این محبت و اعتماد به‌وضوح دیده می‌شود.

باتوجه‌به مهارت نيروهای بازدارنده من برای این‌که بتوانم همیشه بیدار و هوشیار باشم نیاز به تمرین و تکرار دارم و فقط با نوشتن سی‌دی، شرکت در جلسات، فرمان‌بردار بودن و خدمت‌کردن می‌توانم این بیداری را در خود زنده نگه‌دارم.

در پایان از آقای مهندس و خانواده محترمشان بابت فراهم‌کردن این بستر آموزشی که به ما کمک می‌کند بتوانیم هوشیار باشیم و به خواب نرویم تشکر می‌کنم و از راهنمای خوبم خانم مینا سپاسگزارم که با آموزش‌هایشان در این مسیر کنارم بودند.

منبع: سی‌دی خواب بودن (استاد امین)
نویسنده: راهنما همسفر فرزانه
عکاس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (عضو لژیون سردار)
رابط خبری: راهنمای تازه‌واردین همسفر محبوبه (عضو لژیون سردار)
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر افسون نگهبان سایت (عضو لژیون سردار)
همسفران نمایندگی نائین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .