English Version
This Site Is Available In English

با فرمانبرداری و تفکر صحیح می‌توان به دانایی موثر رسید

با فرمانبرداری و تفکر صحیح می‌توان به دانایی موثر رسید

پنجمین جلسه از دوره هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی رازی؛ با استادی راهنمای محترم مسافر مجتبی، نگهبانی مسافر میثم و دبیری مسافر مجتبی با دستور جلسه " وادی یازدهم : چشمه های جوشان و رودهای خروشان، همه به بحر و اقیانوس می رسند. " در روز شنبه تاریخ بیست و نهم آذر ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۶:۳۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مجتبی هستم یک مسافر، شاکر خداوند هستم بابت یک روز خوب و یک جلسه پر انرژی، امروز سه دستور جلسه داریم وادی یازدهم، ادامه بنیان کنگره ۶۰ و تولد یک سالگی امیر عزیز، صحبت کردن در مورد وادی ها هم سهل است و هم سخت، سهل بودن آن بخاطر منابع اطلاعاتی مانند کتاب‌ها، وادی‌ها، و سی دی های آقای مهندس می‌باشد، قسمت سخت آن تاثیر آن روی من است، یادگیری مطالب و مسائل زمانی تاثیر گذار است که بتوانیم آنها را در زندگی به عملیاتی کنیم، این وادی در شروع در مورد حرکت کردن صحبت می‌کند، هر حرکتی بخواهد آغاز شود نیاز به یک منبع اطلاعاتی و آگاهی دارد تا مسیر حرکت مشخص شود، در این مسیر قطعا موانع و سختی‌هایی وجود دارد که باید از آنها گذر و رو به جلو حرکت کرد، در کنگره حرکت و مسیر یک سفر اول با یک سفر دومی کاملا متفاوت می‌باشد،

یکی از مهمترین موانعی که در هر دو سفر وجود دارد این است که انسان مدام بر سر دو راهی قرار می‌گیرد که باید بتواند را درست را تشخیص دهد، مسیر درست و غلط فقط با دانایی مؤثر امکان‌پذیر می‌باشد، در کنگره با آموزش گرفتن می‌توان این دانایی را افزایش داد، در این وادی به مادیات نیز اشاره دارد و می‌گوید انسان باید به جایگاهی برسد که کنترل مادیات خود را در دست بگیرد و بتواند به مادیات خود فرمان بدهد، خدمت مالی در کنگره یکی از مسیر های درست تحت فرمان انسان است، ریشه، بنیان و منبع اطلاعات و آگاهی در کنگره ۶۰ جناب آقای مهندس هستند، اما در مورد تولد امیر عزیز، زمانی که امیر وارد لژیون من شد دو سفر ناموفق داشت، تفاوت این سفر با دو سفر قبل در فعل خواستن او بود، با خواستن مسیر درمان و هدف مشخص شد، با گوش به فرمان بودن و بدون غیبت کردن در جلسات و نوشتن سی‌دی‌ها سفر را برای خود آسان کرد و به درمان و رهایی رسید، بعد از درمان به پتانسیل خود در مورد نویسندگی پی برد و حالا زمان آن است که در این مسیر قدم بردارد، درون کنگره مکان آموزش و یادگیری و بیرون از کنگره مکان بکارگیری همین آموزشها می‌باشد، از این که به صحبتهای من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.

آرزوی مسافر امیر،

سلام دوستان امیر هستم یک مسافر، رزوی من این است تمام افرادی که در بیرون از کنگره و درگیر اعتیاد هستند راه درمان را پیدا کنند و به کنگره ورود پیدا کنند.

خلاصه سخنان امیر:

سلام دوستان امیر هستم یک مسافر، یک تشکر ویژه دارم از آقای مهندس و خانواده  محترم ایشان که این بستر را فراهم کردند تا من در این مکان به درمان برسم،  تشکر می‌کنم از در راهنمایان خود که برای درمان و رهایی من بسیار زحمت کشیدند، من با حال خراب وارد کنگره شدم، کار خود را از دست داده بودم و شرایط مالی خوبی نداشتم، به دلیل اعتیاد خانواده‌ام مرا ترک کرده بودند و دچار تنهایی و افسردگی بودم، در تاریکی بسیار عمیقی فرو رفته بودم، من خواست درمان را داشتم اما خیلی در تاریکی فرو رفته بودم، تا من سر سفره راهنمای سوم بتوانم به رهایی برسم، وقتی وارد کنگره شدم خیلی غمگین بودم اما زندگی مانند یک پایه شطرنج می‌باشد که دست به مهره حرکت است، زمانی که دست روی تاریکی میگذاریم یعنی وارد آن شدیم، به نظر من مسافری که وارد کنگره می‌شود دست به مهره درمان شده و باید آن را آن را با آموزش‌های کنگره ۶۰ به انجام برساند، مهره کنگره ۶۰ مهره رنگین و سنگینی می‌باشد، با آموزش‌هاب کنگره به مصرف کننده به راحتی می‌تواند از تاریکی خارج و وارد روشنایی شود و دوباره فرماندهی جسم خود را در دست بگیرد، پس باید در مسیر خوب حرکت کنم مشارکت کردن و اعلام سفر کردن در شعبه باعث می شود نیروهایی که در جلسه حضور دارند به کمک من بیایند و نگذارند دچار اشتباه شوم، اعلام سفر کردن یعنی گفتن حقیقت و آشکار شدن، فرق انسان با دیگر موجودات  در این می‌باشد که من می‌توانم تصویر سازی کنم که درمان می‌شوم و به رهایی می‌رسم، امیدوارم که تمام سفر اولی‌ها به درمان و رهایی برسند، این عمل می‌تواند تأثیر بسیاری در زندگی انسانها بگذارد، از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید متشکرم.

تایپ : مسافر حمید، مسافر احسان

عکس : مسافر حمید

ویرایش و بارگذاری : مسافر بهمن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .