English Version
This Site Is Available In English

رعایت نظم و پوشش مناسب در شعبه و کلینیک احترام به خدمت گزاران است

رعایت نظم و پوشش مناسب در شعبه و کلینیک احترام به خدمت گزاران است

جلسه هفتم از دوره چهاردهم سری کارگاه‌‌های آموزشی عمومی کنگره‌ ۶۰، در نمایندگی شهباز، با استادی مسافر راهنما محمد، نگهبانی مسافر صمد و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه: (در کنگره‌۶۰ چگونه قدردانی کنیم) در روز پنجشنبه تاریخ ۱۴۰۴/۰۹/۲۷ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

 

خلاصه سخنان استاد

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر 

چگونه در کنگره قدردانی کنیم

ابتدا خدا را شکر می‌کنم برای جایگاه امروز و از نگهبان، دبیر عزیز و راهنمای محترم «لژیون چهارم» اکبر‌آقا تشکر می‌کنم که اجازه خدمت را به من دادند. خداوند درِ رحمت خود را به روی ما باز کرده و امیدوارم این مسیر ادامه‌دار باشد تا سالی پُربرکت و سرشار از خیر و خوشی برای همه ما رقم بخورد. مبارک همه‌مان باشد.

به نظر من، پیش از آن‌که بدانیم چگونه باید در کنگره قدردانی کنیم، لازم است بفهمیم کنگره دقیقاً چیست و چه کاری برای ما انجام داده است.

کنگره ۶۰ یک سازمان مردم‌نهاد (NGO) است که در حوزه درمان قطعی اعتیاد و احیای انسان فعالیت می‌کند. بیش از بیست سال از آغاز این حرکت ارزشمند می‌گذرد و تا امروز بیش از دویست هزار نفر از مصرف‌کنندگان توانسته‌اند به درمان قطعی برسند و اکنون زندگی آرام و سالمی را ادامه دهند.

طبق آمار سال ۱۳۹۸، هزینه‌ای که کنگره برای درمان هر فرد در مدت ده ماه صرف می‌کند، حدود چهل میلیون تومان بوده است. با توجه به تورم امروز، این مبلغ احتمالاً سه برابر شده است. پس درمی‌یابیم که خدماتی که به ما ارائه می‌شود واقعاً رایگان نیست بلکه با عشق، تلاش و هزینه‌های فراوان است.

به نظر من، قدردانی سفر اولی‌ها در این است که زحمات و نعمت‌هایی که دریافت می‌کنند را نسوزانند.

سفر اولی شاید در روزهای ابتدایی هنوز درک درستی از ابعاد خدمت در کنگره نداشته باشد، اما وقتی با گذشت زمان می‌بیند که مشاوران، راهنمایان، خدمت‌گزاران اتاق اوتی و کلینیک‌ها با عشق وقت می‌گذارند، باید قدر این نعمت را بداند.

گوش‌به‌فرمان بودن

حضور به‌موقع در جلسه

رعایت نظم و پوشش مناسب در شعبه و کلینیک

احترام به مرزبانان و خدمت‌گزاران

اگر کسی داروی اوتی را مصرف کند ولی هم‌زمان سیگار بکشد، در واقع بخشی از زحمات را می‌سوزاند و بازده درمان را پایین می‌آورد. پس سفر اولی با انضباط و فرمان‌پذیری قدردانی خود را نشان می‌دهد.

سفر دومی‌ها که به رهایی رسیده‌اند، باید بدانند این مسیر با زحمات بسیاری ساخته شده است. قدردانی آن‌ها تنها در حرف نیست، بلکه در ماندن در کنگره و خدمت کردن معنا پیدا می‌کند.

این خدمت نه فقط برای دیگران، بلکه در درجه اول برای خودشان ثمربخش است؛ زیرا رشد و آرامش در خدمت است. البته ماندن در خدمت باعث حفظ و بقای ساختار کنگره نیز می‌شود، که وظیفه‌ی همه‌ی ماست.

در کنگره ۶۰ پنج جشن اصلی داریم:

جشن بنیان

جشن مرزبان

جشن ایجنت

جشن راهنما

جشن همسفر

این جشن‌ها نماد سپاسگزاری هستند؛ یعنی ما با عمل نمادین یاد می‌گیریم که شکرگزار باشیم. هیچ مبلغی در پاکت‌ها یا گل‌ریزان‌ها نمی‌تواند جبران‌کننده‌ی آن همه زحمتی باشد که برای درمان ما کشیده شده؛ اما این مبالغ نشانه‌ی قدرشناسی و اندازه‌ی درک و ارزش‌گذاری ما نسبت به آموخته‌هایمان است.

کسی که پاکتی را برای راهنما یا مرزبان آماده می‌کند، اگرچه گیرنده‌ی آن نیازی به پول ندارد، در واقع دارد ارزش خود را تعریف می‌کند و نشان می‌دهد چقدر از کنگره آموخته است.

در جشن گلریزان، همه با حال خوب تعهد می‌کنند که برای بقای ساختار کنگره سهمی داشته باشند. امیدوارم که به تعهدات خود نیز عمل کنیم، چون گفته‌اند:

«دو صد گفته چون نیم کردار نیست.»

قدردانی واقعی در عمل است، نه فقط در حرف. ما باید نشان دهیم آنچه در کنگره آموخته‌ایم را در بیرون هم به کار می‌گیریم:

سپاسگزار خانواده، جامعه و از همه مهم‌تر، سپاسگزار خداوند باشیم که نعمت حیات و فرصت رشد را به ما داده است. به افتخار خودتان دست بزنید 

تهیه و تنظیم: مسافر احمد مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .