English Version
This Site Is Available In English

ایمان؛ کلید بخشش و خدمت

ایمان؛ کلید بخشش و خدمت

سلام دوستان جمشید هستم یک مسافر

خداوندگار را بسیار سپاسگزارم که در کنگره هستم، من توسط برادرم که کنگره بود با این مکان آشنا شدم و سابقه طولانی در مصرف مواد مخدر داشتم با مسئله ترک و کنار گذاشتن مواد مخدر به دلایلی بیگانه بودم، به این باور بودم که همون منوال مصرف به زندگی خود ادامه دهم.
وقتی وارد کنگره شدم و با متد DST آشنا شدم ذره ذره و با نظم هر ۲۱ روز داروی خود را به دستورالعمل راهنما کاهش می‌دادم و آن را می‌بخشیدم تا به رهایی برسم و می‌دیدم چطور اعضای کنگره بدون چشم داشت خدمت می‌کنند از ایجنت مرزبان‌ها، راهنمایان کلیه خدمت‌گذاران همه و همه در کنار هم خدمت و زحمت می‌کشند تا من و دیگر مسافران بتوانیم سفرمان را به خوبی به پایان برسانیم و برایم سؤال بود که چطور ساعت‌ها از کار و زندگی‌شان و برای خدمت کردن با چنین اشتیاقی می‌آیند.
درسفر دوم متوجه شدم برای خدمت کردن و بخشیدن ابتدا باید به آن ایمان داشت. تنها دلیلی که امروز کنگره می‌تواند به راه خود ادامه دهد کمک‌ها و خدمات اعضای قدیمی‌تر کنگره و لژیون سردار است، تا درنهایت من و امثال من بتوانیم به رهایی برسیم و با آموزش‌‌های کنگره بر خودم واجب می‌دانم که من نیز این راه را ادامه دهم و ببخشم تا شخص دیگری به رهایی و حال خوش و به زندگی بازگردد.
لژیون ۱۵ راهنما آقا رضا سادات

ویراستاری و بارگذاری: مسافر رضا لژیون ۱۲

گرداورنده: مسافر حسن دبیر لژیون سردار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .