English Version
This Site Is Available In English

قدردانی یعنی فراموش نکردن نقطه آغاز

قدردانی یعنی فراموش نکردن نقطه آغاز

به نام قدرت مطلق الله

سلام دوستان صالح هستم مسافر، در ابتدا از راهنمای DST خودم آقای محمدامین، راهنمای درمان نیکوتین خودم آقای محمد و راهنمای تغذیه سالم خودم آقای مجتبی که به بنده کمک می‌کنند تا به تعادل و حال خوش برسم و سیستم X و مواد شبه افیونی در وجودم جاری شود سپاسگزارم و بسیار قدردان این عزیزان هستم. شکر نعمت نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کَفَت بیرون کند.

قدردانی یعنی ارزش آن چیزی که داری را بدانی، در اکثر CD های آقای مهندس و استاد امین مطلب به سمتی می‌رود که شنونده با خود روبرو می‌شود. بنده همیشه سعی می‌کنم از خود این سؤال را بپرسم، آیا قبل از ورود به کنگره ۶۰، از لحاظ شرایط فیزیولوژی و خلق‌وخو و جهان‌بینی در وضعیتی که الآن هستم بودم و به‌قول‌معروف به خودم یادآوری می‌کنم که زندگی جاری است و این کنگره ۶۰ است که با آموزش‌هایی که به بنده می‌دهد باعث تغییر کردن و رشد من می‌گردد.

حال وظیفه من در مقابل این‌همه عشق و محبت چیست، قدردانی و شکر گذاری از تمام افرادی که این بستر مهم را فراهم می‌کنند تا امثال بنده که نیازمند این‌چنین فضایی هستند بیایند و به درمان و تعادل برسند. حال چگونه باید قدردانی نمود، قدردانی باید خالصانه باشد و طبق فرمایش جناب مهندس ما در کنگره ۶۰ به سه روش قدردانی می‌کنیم: 1. به‌صورت دلی 2. به‌صورت زبانی 3. به‌صورت عملی که در کنگره با پاکت صورت می‌گیرد.

اکثر انسان‌ها همین‌که به یک جایگاه و مراتب خوبی دست پیدا می‌کنند، زود فراموش می‌کنند در قبل چه وضعیتی داشتند و چگونه شد این مراحل طی شد ولی اگر آن موقعیت خوب را از دست دهند، تازه متوجه می‌شوند که چه اتفاقی رخ‌داده و تازه شروع به افسوس خوردن می‌کنند، با خود می‌گویند ای‌کاش قدر آن شرایط را بیشتر می‌دانستم. باید دانست که همیشه یکسری نواقص در هر زمینه‌ای وجود دارد و می‌توان با تفکر و صبر، هر نقص را برطرف نمود.

به‌عنوان‌مثال یکی از اتفاقات مهم که در پارک‌های ورزشی کنگره ۶۰ رقم خورد این بود که ابتدا ورزش در پارک کنگره ۶۰ از یک‌رشته ورزشی آغاز شد ولی امروزه موردحمایت و استقبال بسیار زیاد اعضای کنگره ۶۰ قرارگرفته و بازی‌ها و آموزش‌ها در چندین رشته ورزشی و به‌صورت متنوع در هرکدام از پارک‌های شعبات کنگره ۶۰ انجام می‌گیرد و همچنین شاهد اجرای مسابقاتی بزرگ و سراسر در سطح استانی و کشوری توسط اعضای کنگره ۶۰ هستیم و باید قدردان این‌همه خدمت و محبتی که مسئولان و خدمتگزاران پارک‌ها و تمام اعضایی که برای سلامتی و شادی ما خدمت می‌کنند باشیم.

تایپ: مسافر سهراب لژیون هفتم
عکس: مسافر مهدی لژیون پنجم
ارسال مطلب: مرزبان خبری مسافر رضا
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی پارک محتشم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .