English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب همسفران

مشارکت مکتوب همسفران

همسفر رقیه:

هفته بنیان را به بنیان‌گذار کنگره۶۰، آقای مهندس و خانواده محترم و هم‌چنین به خانواده بزرگ کنگره۶۰، تبریک عرض می‌کنم. در مورد بنیان کنگره۶۰، استاد امین تشبیه بسیار زیبایی داشتند که می‌فرمایند: کنگره۶۰، و متدDST مانند بذری بود که کاشته شد، حرکت کرد، رشد کرد و جوانه زد و در مورد آن تحقیقات به عمل آمد و بالاخره با تحقیقات و تلاش‌های فراوان و مکرر آقای مهندس، کنگره۶۰، تأسیس شد.

آقای مهندس شخصیتی هستند که وقتی سؤالی برای ایشان پیش می‌آید تا به جواب نرسند دست از تلاش برنمی‌دارند و ما باید ایشان را  چه در این مورد و چه در تمام صفات خوبی که دارند مثل: استقامت، صبر، بردباری و تحمل الگوی خود قرار دهیم که اگر این‌ها را نداشتند به نتیجه‌ نمی‌رسیدند. در رأس آقای مهندس و بعد تمام اعضای کنگره۶۰، در راستای بهتر شدن کنگره سعی و تلاش کردند و ما اکنون شاهد این هستیم که اعتیاد به‌ طور قطع و  یقین درمان می‌شود و حتی این متد DST در خیلی از موارد کاربرد دارد.

مثلاً در درمان سیگار، تغذیه سالم و درمان خیلی از بیماری‌ها، هنوز هم که هنوز است آقای مهندس دست از تلاش برنداشتند و به تحقیقات خود ادامه می‌دهند تا به درمان قطعی بیماری سرطان برسند و این درایت و بزرگی و تفکر بالای آقای مهندس را می‌رساند. آقای مهندس با رسیدن به درمان کامل اعتیاد می‌توانستند پرونده را ببندند، ولی این برای ایشان کافی نبود و دیدند با این روش می‌شود بیماری‌های دیگری را هم درمان کرد. به همین دلیل هم‌چنان به راه خود ادامه دادند. در آخر از آقای مهندس بزرگوار و خانواده محترم ایشان تشکر و قدردانی می‌کنم.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

همسفر نفیسه:

بیست و هشتمین سال تأسیس کنگره۶۰، را به آقای مهندس و خانواده محترم ایشان و تمام اعضای کنگره۶۰، تبریک می‌گویم. آقای مهندس در صحبت‌های روز چهارشنبه فرمودند: این دستور جلسه را به این دلیل در میان جلسات سالیانه می‌گذارم که همیشه یادمان باشد که چگونه کنگره۶۰، شکل گرفت.

همیشه از کسانی که کمک کردند تا کنگره به این نقطه برسد، تشکر می‌شود که از یک نقطه سیاه شروع شد و امروز به رنگین‌کمان رسیده است. امروزه در کل جهان اعتقاد دارند که اعتیاد یک بیماری مرموز، لاعلاج و پیش‌‌رونده است و درمان ندارد، ولی آقای مهندس صورت‌ مسئله اعتیاد را روشن کردند و با روش DST اعتیاد را درمان کردند و این افتخار نصیب کشور ما ایران شد.

درمان اعتیاد در کنگره۶۰، به صورتی است که وقتی یک مصرف‌کننده درمان می‌شود دیگر هیچ‌گونه وسوسه‌ای به مواد مخدر ندارد و می‌تواند به‌ راحتی یک‌ شب را در انبار مواد مخدر بخوابد. سپاس فراوان از آقای مهندس که کنگره۶۰، را تأسیس کردند و به مصرف‌کنندگان این فرصت را دادند که با روش DST به درمان قطعی برسند و دوباره شادی و آرامش را به خانواده‌های خود بر‌گردانند. ان‌شاالله و به امید آن روز که این روش، جهانی شود و تمام کسانی که خواستار رهایی هستند، نجات پیدا کنند.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

 

منابع: سخنان آقای مهندس و سایت
نویسندگان: اعضای لژیون هفتم
رابط خبری: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر پروین(لژیون هفتم)
ویرایش: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر سپیده(لژیون هشتم)دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون یکم)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قیدار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .