English Version
This Site Is Available In English

مسیری از دل نابودی تا به سرچشمه نور

مسیری از دل نابودی تا به سرچشمه نور

هفته بنیان که از راه می‌رسد، انگار نسیمی آرام، اما عمیق از دل سال‌ها رنج و تلاش می‌گذرد و به یادمان می‌آورد که مسیر نجات، همیشه با یک جرقه آغاز می‌شود، جرقه‌ای که روزی در قلب انسان بزرگی روشن شد و امروز هزاران هزار زندگی را از تاریکی بیرون آورده است.

هفته بنیان، تنها یک بزرگ‌داشت نیست؛
روزی است برای ایستادن، سکوت کردن و نگاه کردن به مسیری که از دل نابودی و ناامیدی گذشت تا به سرچشمه نور برسد. یادی است از آغاز راهی که اگر نبود شاید بسیاری از ما هنوز در پیچ‌وخم‌های تاریک اعتیاد، دست‌و‌پا می‌زدیم.

در این هفته، دل‌هایمان بیش از همیشه سرشار از احترام و قدردانی می‌شود، احترامی عمیق به مردی که با ایمان، عشق و دانشی بی‌بدیل، بنای جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ را بنا نهاد، بنیانی که نه‌تنها جسم‌ها را درمان کرد که روح‌ها را زنده کرد، چشم‌ دل‌مان را باز کرد و امید را از نو معنا بخشید.

این روزها وقتی با مسافرم کنار هم می‌نشینیم و به گذشته نگاه می‌کنیم، می‌فهمیم که اگر آن چراغ روشن نمی‌شد، اگر آن دست مهربان دراز نمی‌شد، شاید ما هیچ‌‌گاه به امروز نمی‌رسیدیم.

هفته بنیان یعنی قدردانی از مسافری که راه را پیدا کرد و چراغ را برای دیگران روشن نگه‌داشت؛ یعنی سپاس از بنیادی که به‌ جای نبرد با تاریکی، چراغی ساخت آن‌قدر گرم و روشن که تاریکی خودبه‌خود عقب نشست و با گرمای وجود خویش خانواده‌هایی را گرد هم جمع کرد که شاید بنیاد آن‌ها سست و درحال ریزش بود و ما هر کدام امروز، قطره‌ای هستیم از آن دریای بزرگ که جریانش با عشق آغاز شد و امروز با عشق ادامه دارد.

در این هفته، تنها تشکر نمی‌کنیم؛ بلکه عهد می‌بندیم که این چراغ خاموش نشود و این عشق بی‌محابا جریان داشته باشد. به احترام همه کسانی که این راه را زنده نگه داشتند و به احترام تمام مسافرانی که دوباره متولد شدند و با احیا شدن‌ آنها فصل جدیدی در زندگی آنان آغاز شد و تجربه‌‌ای شیرین که تلخی تمام تاریکی های گذشته را جبران می‌کند.

این سرآغاز جدید را به تمامی اعضای کنگره۶۰ تبریک عرض می‌کنم. هفته بنیان مبارک، ان‌شاءالله قدر این نعمت را هر روز بیش از پیش بدانیم.

نویسنده: راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم )
ویرایش و رابط خبری: راهنما تازه‌وادرین همسفر ارغوان
عکاس:راهنما تازه‌واردین همسفر فاطمه
ارسال: راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .