English Version
This Site Is Available In English

مهندس ظرفی بود که درمان ما در ابداع روش دی‌اس‌دی پیدا نمودند

مهندس ظرفی بود که درمان ما در ابداع روش دی‌اس‌دی پیدا نمودند

هشتمین جلسه از دور بیست و دوم کارگاه های خصوصی ویژه مسافران آقا کنگره۶۰ شعبه باباطاهر همدان با استادی مسافر رسول، نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه ( هفته بنیان ) یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود. 

 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان رسول هستم یک مسافر، تشکر می‌کنم از راهنمای عزیزم و از ایجنت محترم، مرزبان‌های که از دوستان قدیم ما هستند، تشکر می‌کنم که این وقت را در اختیار من قرار دادید که در خدمت شما باشم و خدمت کنم و از آموزش‌هایی که در کنگره است و از شما عزیزان آموزش بگیرم، به رسم ادب کنگره از تمام عزیزانی که در عبور از منطقه شصت درجه ما را یاری کردند در سفر اول‌مان اعم از ایجنت ها، مرزبانان عزیز، نگهبانان عزیز، راهنمایان گرامی، مشارکت کننده هایی که از سی‌دی‌های که آموزش گرفتند، ما هم از آنها آموزش گرفتیم، از راهنمایان عزیز آقا محمدرضا که ایجنت دوره سفر اول من بودند و از آقا عبدالله تشکر می‌کنم، از خانم طاقتی بزرگوار که راهنمایی هم سفر بنده بودند، از عزیزانی در قسمتی OT شعبه و کلینیک خدمت می کردند، نشریات، از دیده‌بان‌های گرانقدر که زحمت‌های زیادی را برای برپایی جلسات در نمایندگی‌ها طی می‌کردند تا کسی مثل بنده اینجا بیاد، آموزش بگیرد و رها شده و از دام اعتیاد نجات پیدا کند، تقدیر و تشکر ویژه دارم از بنیان کنگره شصت آقای مهندس عزیز، استاد امین بزرگوار، خانواده بزرگوارشان. 

در مورد دستور جلسه: هفته بنیان دستور جلسه سنگین و حیاتی برای من که درست در سفر دوم قرار دارم، ولی باز دستور جلسه سنگینی محسوب می‌شود، دوست داشتم از عزیزانی که تجربه زیادی در کنگره دارند استفاده شود، به قول مهندس از موقع‌ای که یک انسان در زمین ظاهر شد مواد مخدر هم خودش را ظاهر کرد. با درآمدن توتون و تنباکو و خشخاش که همگی آنها خاصیت طب گیاهی داشتند، رفته رفته با استفاده نادرست انسان‌ها با کمک نیروهای اهریمنی تبدیل به معضل اجتماعی شد و قرن‌ها ریشه دوانی کرد و از انسان آرامش، آسایش و صلح را گرفت، رفته رفته با پیدایش علوم از فرآیندهای مختلف این مواد که برای مصارف پزشکی درست شده بودن مثل دی استیل مورفین، که خودش تبدیل به یک معضل بزرگی برای انسان ها شد که هروئین نام داشت، ولی همیشه کائنات و خالق هستی، همیشه برای ارائه یک راهکار علمی یک راهکار درست و منطقی برای بشر، همیشه بوده ولی کلا منتظر آن ظرفی بوده که ظرفیتش را دارد، نفری بوده که ظرفیت خودش را نشان بدهد تا آن علم را در اختیار ایشان بگذارد و وی نیز در اختیار جامعه انسانی قرار بگیرد که از مشکلاتی که پیش آمده به راحتی رها شوند.

 تجربه و علم و دانش متاسفانه بعد از چندین سال اعتیاد را در سازمان بهداشت جهانی به اسم مسمومیت مزمن و فرد مصرف‌کننده را همیشه خودخواه معرفی کردند، در این میان بعد از گذشت قرن‌ها و درگیری انسان یک نفر در کشور عزیز ما در ماه مبارک رمضان و با الهام گرفتن از این مبارک و شناخت کامل انسان و روان وی خود را برای دریافت الهامات الهی آماده کرد و ظرف و ظرفیت خودش را نشان داد، ظرفی که فراتر از ترک بود به نام درمان که برنامه را به نام درمان اعلام کردند و تمامی نیروهای مثبت الهی خوشحال و در عوض نیروهای منفی هم ناراحت بودند، بالاخره اعتیاد یک سلاح قوی دست شیطان است. نیروهای منفی که یک‌دفعه فرو می ریزد همان‌طور که در کتاب عبور از منطقه۶۰ درجه زیر صفر، این بزرگوار بیان کردند با استفاده از زمان مصرف و اندازه مصرف و با اعتماد به نفس و خودباوری راهی را بنیان نهادند که بعدا به روش DST معروف شد و با ارائه مثلث درمان به نام جسم و روان و جهان بینی از چندین و چند دیدگاه به مسئله اعتیاد نگاه کرد و صورت مسئله اعتیاد را برای اولین بار در سال ۱۳۸۶ اعتیاد را که همه‌جا می گفتند یک بیماری یک پیش رونده است و هیچ راه درمانی ندارد یا ترک باید باشد یا تعطیل باشد، بالاخره بعد از هفده سال درگیری خودشان‌ به مواد مخدر به این نتیجه پی بردند که از اعتیاد که در جاهای دیگر و کمپ ها و ان‌ای‌ها همیشه از یک دیدگاه نگاه می‌کردند، یک دیدگاه کلی حتی متخصصين آن ‌ها.

با پرورش انسانهای باتجربه و کاوشگر، زحمات این عزیز ما به اینجا ختم نشد و بعد از درمان اعتیاد و با اتکا به عدالت و معرفت و عمل سالم نهالی را کاشت که امروز هزاران انسان درگیر اعتیاد همچون بنده است که در حال سفر اول و انسان‌هایی رها شدند. همیشه تلاش وآموزش‌های کنگره است، این بود که دانایی کلید گشودن قفل‌های پوسیده درونی است، تزکیه مسیری به راه پالایش نفس، عقل چراغ راه ماست و ایمان تکیه گاه راه قلبمان و عشق نگهبان عقل و ایمان، که ثمره این اتحاد عقل و عشق و ایمان به راه افتادن چشمه های خمر جسم است که باعث آرامش و صلح و آسایش و محافظت از جسم انسان می شود، حرف آخری که می‌خواهم تقدیم خدمتتون کنم می گویند:

انسانی که مغلوب نسخه تاریک خود نشوند. تبدیل به درخشان ترین نسخه خود می شود.

از اینکه به صحبت‌های من توجه فرمودید متشکرم دست آن‌را بزنید به افتخار بنیان کنگره.

تایپ: مسافر علی (لژیون هفتم)

عکس: مسافر مرتضی (لژیون سوم)

تنظیم و ارسال: مسافر محمدرضا (لژیون هشتم) نگهبان سایت 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .