English Version
This Site Is Available In English

بخشندگی و محبت آغاز و پایانی ندارد.

بخشندگی و محبت آغاز و پایانی ندارد.

سلام دوستان محمود هستم یک مسافر

سپاسگزار خداوند متعال هستم اجازه داد در کنگره احياء شوم و بار دیگر زندگی را لمس کنم.
از جناب مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزارم و هفته بنیان را تبریک می‌گویم.
از استاد سردار که مراد همه ماست سپاسگزارم که اجازه دادند در لژیونی باشم که همه برای ورود در آن از همدیگر سبقت می‌گیرند چرا که این بخشندگی و محبت است که آغاز و پایانی ندارد و این خواست قلبی من همیشه بوده و هست.
همیشه از خودم می‌پرسیدم چرا هر جا کنگره ۶۰ ورود می‌کند مثل پارک‌های ورزشی و مکان‌هایی که برای ایجاد شعبه‌ای در نظر می‌گیرند همیشه آبادانی و طراوت و سرزندگی با خودش همراه می‌آورد.
تا اینکه به پیام استاد سردار دقت کردم
اگر ‌‌بنایی آباد باشد اما ساکنین آن خراب باشند بنا هم کم کم رو به نابودی و خرابی می‌رود اما ساکنین آباد در بناهای خراب و ویرانه‌ها می‌توانند آنها را احیا نمایند‌.
این پیام آسمانی است.
اگر انسانی را احیاء کنیم گویی تمام انسان‌ها را احیاء کرده‌ایم و اگر انسانی را نابود کنیم تمام انسان‌ها را نابود کرده‌ایم.
خدا را شکر می‌کنم و همیشه به درگاه قدرت مطلق برای مهندس عزیز و خانواده محترمشان و تمام خدمت‌گزاران کنگره ۶۰ مخصوصا (لژیون سردار)و خدمت‌گزاران شعبه پاکدشت دعا و طلب سلامتی دارم همیشه قدردان کنگره هستم.
قطره ای از اقیانوس بیکران کنگره ۶۰ مسافر محمود راهنمای لژیون هفتم از شعبه پاکدشت🌹  ۱۴۰۴/۰۹/۱۱

دلنوشته: راهنمای محترم مسافر محمود لژیون ۷

ویرایش و بارگذاری: مسافر رضا لژیون ۱۲

گرداورنده: مسافر حسن دبیر لژیون سردار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .