English Version
This Site Is Available In English

حرکت باعث تغییر است

حرکت باعث تغییر است

جلسه سوم از دوره چهلم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰، نمایندگی شیخ‌بهایی اصفهان با استادی مسافر احمد و نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه «وادی دهم؛ صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است» در روز سه‌شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ شروع به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، احمد هستم یک مسافر

خدا را شاکرم که بعد از یازده سال، توفیق این خدمت به من رسید. از همه عزیزانی که کمک کردند تا بتوانم در این جایگاه خدمت کنم، بسیار سپاس‌گزارم. خدارا شکر که مصرف‌ کننده بودم تا به کنگره ۶۰، بیایم و امروز بتوانم این جایگاه را تجربه کنم و به حال خوش برسم. از راهنمای عزیزم آقا رسول، ایجنت‌ محترم، گروه مرزبانی و نگهبان جلسه که اجازه خدمت در این جایگاه را به بنده دادند، بسیار متشکرم.

وادی دهم واقعاً حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در این وادی آمده است: «صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ بلکه جاریست»، واقعاً همین‌طور است. وقتی این جمله را درک کنیم، درمی‌یابیم انسان هیچ‌ وقت در گذشته گیر نمی‌کند و همیشه فرصت تغییر و حرکت دارد. یازده سال پیش به من می‌گفتند کنگره۶۰ وجود دارد و برو تا از تاریکی‌ها نجات پیدا کنی؛ اما توجه نمی‌کردم و مسیر خودم را می‌رفتم. بعد از مدتی تصمیم گرفتم که به کنگره۶۰ بروم. آن‌قدر تأکید می‌کردند که برو و امتحان کن که وارد کنگره۶۰ شدم و باور کنید، هنگام ورود به نمایندگی انرژی‌ای گرفتم که هیچ‌جا تجربه نکرده بودم. نشستم و بعد از ۱۰ ماه و ۲۳ روز روز به رهایی رسیدم.

حتی یک روز هم در جلسات غیبت نداشتم. سر وقت آمدم و شربت "OT" را به موقع مصرف کردم. همان‌جا فهمیدم که صفت گذشته باید جاری شود و تغییر پیدا کند. تا حرکت نکنیم، هیچ تغییری اتفاق نمی‌افتد؛ تغییر همیشه ذره‌ذره انجام می‌شود. برای بالا رفتن از نردبان باید پله‌پله بالا رفت؛ از پله اول نمی‌شود، مستقیم به پله پنجم رفت. من در کنگره۶۰ آموزش‌های زیادی گرفتم و سال‌ها توفیق حضور در جایگاه خدمت نداشتم. ده سال زمان کمی نیست و باید بدانید این مکان واقعاً مقدس است.

به من می‌گفتند: وقتی گل رهایی را از دستان آقای مهندس دریافت کنی، آنچنان به حال خوش می‌رسی، مثل اینکه در آسمان پرواز می‌کنی. فکر می‌کردم شوخی است؛ اما بعد از رهایی به چشم دیدم که ۴۸ تا ۷۲ ساعت اصلاً روی زمین نبودم. از مصرف مواد هیچ‌ وقت نمی‌توان چنین انرژی پیدا کرد. آقای مهندس دژاکام من را به این حال خوش رساندند. خدمت خالصانه از طرف ایجنت، بخش "OT"، مرزبان، راهنما و حتی قسمت تازه‌واردین به ما داده می‌شود. دوستان از این خدمات درست استفاده کنید. روزی می‌رسد که دنبالش می‌گردید ولی نباشد، ممکن است در زمان مناسب حضور نداشته باشید.

صفت گذشته در انسان صادق نیست چون انسان مثل رودخانه‌ایست که می‌خواهد به دریا برسد. اگر سنگی جلوی راه باشد با عشق و اراده مسیرش را باز می‌کند و به دریای عشق می‌رسد. چون خواسته‌اش وجود دارد. باید «تغییر، تبدیل و ترخیص» را تجربه کنیم. این سه ضلع مکمل هم هستند و اگر یکی نباشد هیچ کاری انجام نمی‌شود. این تغییرات هم همیشه ذره‌ذره اتفاق می‌افتد. پس باید صفات خود را به آرامی و با گذر زمان تغییر دهیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

تایپ: مسافر امیر (لژیون۵)، مسافر علی (لژیون۱۰)، مسافر امیرحسین (لژیون۲۰)، مسافر مرتضی (لژیون۵)

ویراستار: مسافر حسین (لژیون۲۳)

سیستم صوتی: مسافر مهدی (لژیون۲۵)

دیتا‌شو: مسافر محمدحسین (لژیون۱۹)

تنظیم: مسافر رضا (لژیون۱۶) دبیر سایت

مرزبان خبری: مسافر محسن

تهیه و ارسال: مسافر حمزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .