English Version
This Site Is Available In English

جهانی سیاه

جهانی سیاه

جلسه یازدهم از دور سی و هشتم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی شمس در روزهای دوشنبه به استادی راهنما محترم مسافر محسن، نگهبانی مسافر موسی و دبیری مسافر ناصر با دستورجلسه: (وادی دهم: صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است) در تاریخ 10 آذرماه 1404 رأس ساعت 17 آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:

وادی دهم ازجمله وادی‌هایی است که من آن را با تمام وجود لمس کرده‌ام؛ برای اینکه معنای «صفت گذشته در انسان صادق نیست» را درک کنم، ناچارم به گذشته برگردم، روزهایی که همه‌چیز برایم تیره‌وتار بود؛ جهان پیرامونم به سیاهی می‌زد، خودم را دوست نداشتم، نسبت به اطرافیانم بی‌محبت بودم و از هیچ‌چیز لذت نمی‌بردم، تنها مصرف مواد بود که باعث می‌شد حال بدی‌ام بدتر نشود.
در ذهنم همه مقصر بودند: مردم، جامعه، خانواده؛ اما اعتیاد کم‌کم آن اندک چیزهایی را هم که برایم باقی‌مانده بود از من گرفت و با ضربه‌ای محکم، مانند تبر، مرا به بیداری رساند؛ تازه متوجه شدم مشکل اصلی در درون من است نه در دیگران؛ همان‌جا بود که پذیرفتم ایراد دارم و باید آن را برطرف کنم؛ آغاز تغییر من از لحظه‌ای بود که متوجه شدم چیزهای زیادی را نمی‌دانم و باید بیاموزم و با آموزش، کم‌کم تفکرات من تغییر کرد.


در وادی آمده است که برای خروج از تاریکی و ورود به روشنایی، باید حس‌های ما تغییر کنند؛ در زمان مصرف، حس‌هایم به‌گونه‌ای بود که همه‌چیز را تیره می‌دیدم؛ اما وقتی آموزش‌ها را آغاز کردم و قدم‌به‌قدم پیش رفتم، حس‌هایم آرام‌آرام تغییر کرد. فهمیدم که دنیا آن‌قدرها هم تاریک نیست؛ نورِ امید در من زنده شد و توانستم تفکراتم را اصلاح کنم؛ حال من بهتر شد و دیگر انسان‌های اطرافم را دشمن خود نمی‌دیدم و با اصلاح هر صفت نادرست، آرامش بیشتری در وجودم شکل می‌گرفت و حال بهتری را تجربه می‌کردم.
درکنگره ۶۰ باید پذیرش داشته باشیم که ایراد داریم و باورهای اشتباه گذشته را کنار بگذاریم تا بتوانیم اطلاعات جدید دریافت کنیم. اگر تصور کنیم همه‌چیز را می‌دانیم و گرفتار منیت باشیم، تبدیل به انسانی بسته و آموزش‌ناپذیر می‌شویم؛ زیرا اگر مسیرمان درست بود و همه‌چیز را بلد بودیم، هرگز به چنین تاریکی عمیقی نمی‌رسیدیم، پس باید بپذیریم که ایراد داریم و برای یادگیری حرکت کنیم.
مطالب و آموزش‌هایی که درکنگره مطرح می‌شود بسیار ارزشمند است و می‌تواند مسیر زندگی ما را دگرگون کند؛ من دوازده سال است که درکنگره حضور دارم و به این باور رسیده‌ام که اطلاعات و آموزه‌های کنگره حقیقت است؛ زیرا اگر غلط بود، طی سال‌ها تغییر می‌کرد، درحالی‌که جهان‌بینی کنگره ۶۰ طی این سال‌ها ثابت مانده و تنها قوانین تغییر کرده‌اند؛ برای مثال، ده سال پیش کنگره می‌گفت: «نفس از نار است» و امروز نیز همین را می‌گوید و این ثبات نشان‌دهنده استحکام و ناب بودن این جهان‌بینی است.
من به‌عنوان یک رهجو باید فرمان راهنما را مانند فرمان مطلق در مسیر درمان بپذیرم؛ زیرا اگر فرمان‌بردار نباشم، صفت منیت در ما اصلاح نخواهد شد و یک انحراف کوچک می‌تواند مسیر ما را کاملاً تغییر دهد و ما را از رسیدن به مقصد دور کند؛ بنابراین، لازم است که با دقت و تواضع، فرمان‌برداری از راهنما را سرلوحه حرکت خود قرار دهیم.

 

تهیه متن: مسافر محمدعلی

ویرایش و ارسال به سایت: مسافر امیرحسین

عکاس: مسافر محمد، مسافر مسعود

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .