English Version
This Site Is Available In English

جسم برای بازسازی نیاز به مصالح دارد

جسم برای بازسازی نیاز به مصالح دارد

جلسه سوم از سری کارگاه‌های آموزشی کنگره۶۰ شعبه سلمان فارسی اصفهان دوره پنجم لژیون کاهش و افزایش وزن به استادی و نگهبانی مسافر علیرضا و دبیری مسافر مجید با دستور جلسه CD ساختمان جسم 2 در روز پنجشنبه مورخ 6 آذرماه 1404 رأس ساعت 14 آغاز به کار نمود.

آقای مهندس‌‌‌ دژاکام فرمودند: چنانچه دیده‌بانان، راهنمایان در لژیون کاهش یا افزایش وزن شرکت کنند دیگر دیده‌بان و راهنما محسوب نمی‌شوند و مسافر اطلاق می‌گردند. باید فرمان‌برداری از راهنمای خودشان را داشته باشند، لژیون کاهش و افزایش وزن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد، بد خوردن یا زیاده‌خواری انسان را درگیر بسیاری از بیماری‌ها کرده ویا در آینده خواهد کرد، لژیون کاهش و افزایش وزن یک لژیون افتخاری یا کار راه بینداز نیست بلکه یک لژیون کاربردی است آقای مهندس دژاکام در CD ساختمان جسم2 در مورد رعایت نکردن مصرف غذا صحبت می‌کنند، ایشان می‌فرمایند در مهمانی‌ و مراسم‌ها چندین نوع غذا وجود دارد و ما باید در خوردن خود دقت کنیم و از یک نوع غذا استفاده نماییم تا در هضم غذا بدن دچار مشکل نشود.

سه اصل مهم در غذا خوردن وجود دارد که در درمان اعتیاد به روش D.S.T هم وجود دارد این سه اصل شامل غذای مناسب، میزان مناسب و زمان مناسب می‌باشد، ما باید این موارد را در نظر داشته باشیم، یکی از اصولی که در لژیون کاهش و افزایش وزن داریم زمان‌بندی مناسب در مصرف کردن غذا است، آقای مهندس دژاکام در CD نظم و انضباط می‌فرمایند: اگر کسی نظم و انضباط را داشته باشد زندگی زیبا و خوبی دارد و مشکلات آن نسبت به افراد دیگر خیلی کمتر است و در انجام کارهایش با کمبود وقت مواجه نمی‌شود حال ما باید این نظم را در خوردن غذا هم اجرایی کنیم تا از چاقی جلوگیری کند تا بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات ما کم شود. سیستم جسم انسان بسیار هوشمند است و چربی را سریع جذب می‌کند اما در دفع کردن آن کند عمل می‌کند و بیشتر ذخیره‌سازی می‌کند، خوردن غذا در آخر شب باعث چاقی می‌شود.آقای مهندس دژاکام در CD ساختمان جسم2 می‌فرمایند: صبحانه را تنها میل کن، برای خوردن ناهار شریک پیدا کن و شام را  به دشمن بده که این یک ضرب‌المثل قدیمی است و یک جمله پر مفهوم است. یک ساختمان نیاز به تکنسین، نیروی ماهر و مواد اولیه دارد جسم ما هم مصالح موردنیاز را می‌خواهد و ما باید در اختیارش بگذاریم که با تغذیه سالم این کار را انجام می‌دهیم. از فست فود، غذاهای نیمه آماده و غذاهای صنعتی سرخ‌شده حتی‌الامکان استفاده نکنیم و تا می‌توانیم از غذاهای خانگی و طبیعی استفاده کنیم زیرا مواد نگهدارنده دارای سیانور ضعیف شده‌ای است که ماده بسیار سمی و خطرناکی می‌باشد و باعث از بین رفتن باکتری‌های مفید بدن می‌شود  و باعث بیماری کلیت روده در انسان می‌شود.

ویراستار : مسافر رضا گلی لژیون 3

نگارش: مسافر رضا عسگری لژیون 21، مسافر امیرحسین میرزازاده لژیون 11، مسافر رضا نصیری لژیون 5، مسافر عادل سلطانی لژیون11، مسافر افشین هادی‌زاده لژیون3 ، مسافر علی خانی لژیون 16

از طرف خدمت‌گزاران سایت تقدیم نگاه زیبایتان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .