English Version
This Site Is Available In English

پیام سی دی نقاش

پیام سی دی نقاش

"بنام قدرت مطلق الله"

پیام سی‌دی نقاش
تاریخ مطلب: ۱۳۷۵/۹/۱۶

ما در جهان انتخاب شده خویش مشغول ادامه بقیه کارها می‌باشیم تا آنچه لازم است بدانیم و به عالم‌های دیگر و آگاهی‌هایی که در عالم خویش نمی‌دانستیم دست بیابیم.

در مورد جسم که قبلاً هم اشاره نمودیم ما باید بگوییم به یک صفحه که می‌خواهند در آن جهتِ نقاشی استفاده نمایند، باید از مرغوب‌ترین رنگ و وسایل و نقاش خوب و ماهر استفاده کنند، ما در مورد انسان و کالبد آن، نقاشِ ماهر نیستیم زیرا خداوند آن را طراحی نموده، به همین جهت انسان را در جایگاه باارزش و والایی قرار داده است ولی ظاهر این طرح که موضوعاتی باید در آن قرار گیرد به وسیله خود ما مهیا می‌گردد یا به عبارتی این آراسته بودن و نگهداری نمودن از آن خلقت به ما محول گردیده، هم از نظر ظاهر و هم از نظر باطن و اینکه در پیشگاه الهی شما را چگونه پندارند عرض شد و در مورد کسانی که وظیفه در مورد آنان دارید تا آن تابلوی نقاشی از هر نظر زیبا و در اثر نمودن نقش بسیار ارزنده‌ باشد به همین سبب ما هم از شما خواستیم که به جسم هم تا اتمام حیات ارزش بدهید و در حفظ آن بکوشید، حتماً توفیق حاصل خواهد شد.

و اما در مورد ادامه حلقه‌های حیات اگر آن حلقه‌ها را باز نمایید به نظر به یک تونل بسیار طویل می‌رسید اما اگر در داخل هم باشند شما نخواهید دید و اگر تک‌تک بشکافید به دانه‌های یک حرکت هم توجه نمایید چگونه است؟ یعنی دیدن یک ذره از آنچه در اقیانوس می‌بینید به باور نمی‌آید، باید بگوییم اگر باور کردنی بود حیات در روی زمین بسیار زود به پایان می‌رسید و آنگاه دیگر انسان و خداوند کارشان چندان سخت نبود، به آرامی به آنچه هست پی می‌بَرد و در آن غوطه‌ می‌خورد، مثل همان سفرهای شبانه که می‌روید و سیر و سلوکی می‌نمایید و باز می‌گردید و با شگفتی بسیار از خویش سوال می‌کنید؛ شما بارها برای چگونه دیدن‌ها تفکر می‌کنید ولی شاید هرکس دیگری هم در جای شما قرار داشت همین نظر را می‌داشت اما در این مقطع بیان آن برایتان سخت نیست زیرا اصل، یافتن است و سپس ادامه که انشالله در آینده به علت آن پی خواهید برد و در مورد وظایف، ما همیشه دوست داریم که شخص به خواست و آگاهی خویش انجام عمل نماید و اینکه بداند و بخواهد بسیار با ارزش می‌باشد، در مورد بسیاری از مطالب جاریه حیات هم همین‌طور است انسان با حرکت‌های بسیار عاقلانه نه حسابگرانه به حل آن مطالب دست می‌یابد که از خویش نمی‌توانست باشد اما اگر قدری فکر نماید می‌فهمد که این عمل است که جلوداری می‌کند، عمل صحیح را در مقابل انسان قرار می‌دهد و انسان است که می‌داند به کجا باید برود و چه چیزهایی مقدم بر آنهاست، در قافله زندگی آنچه بر جای می‌گذارد بذری است که در زمین مناسب به دست انسان‌های آگاه و فهمیده داده می‌شود.

میان این همه انسان‌ها چرا بعضی اوقات انتخاب‌های باری‌تعالی شما را به تعجب وا نمی‌دارد که چرا و چگونه به کسی مرتبه داده می‌شود و بارگاهی می‌یابد؟ آیا برایتان تعجب نیست، چرا؟ زیرا  خداوند می‌داند چگونه رفتار نماید، پس شما هم که از عاشقان راه عشق هستید باید بدانید که چگونه عمل می‌نمایید، ما شما را به بسیاری از کارهای خوب انتخاب می‌کنیم که در تفکر پی ببرید و درک آنها را می‌یابید و این است که از حرکت به ادامه می‌رسید و ادامه اعجاب می‌کند و اعجاب شما را یاری به صعود و دانستن خیلی از مسائل و پذیرش آن می‌نماید و شما را به وظایف خویش تشویق می‌کند.

در ساخته‌های خداوند آن قدر تنوع است که شمارش نمی‌توان نمود، یعنی همان شروع و احساس تمام شدن، اما لحظه‌ای بیش نیست، باز شروع حلقه‌ها تمامی ندارند و ایستادن معنا ندارد، هر لحظه مملو از سوالاتی است که پاسخ‌های آن خطِ بی‌انتهاست.

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .